La noi la Galati sa veniti ! ( 35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! o cafea ???? :)

Laura cand ne intalnim la lok de joaca? maine?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Vai ce matinala esti copila !
Alina, ce-i cu tine la ora asta ?! Nu vinerea please....vinerea e ziua/seara/noaptea mea fara copil....o ia mama de la gradi si eu o recuperez sambata cand vin de la serviciu....de luni pana joi e cu mine. Te superi ?????? Dau o ciocolata calda ca sa ma ierti ! Promit solemn luni ( daca si tu poti mergem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

nici o problema, cand vrei si tu !
eu sunt pentru oricand , chiar si maine daca vrea dayssy.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Salut la fete,

Multumim mult de aprecieri.
Alina as merge maine la un loc de joaca, dar ma duc cu Dodo sa-i fac Priorixul(pe care nu l-a facut la un an jumate si i l-am cumparat astazi) si s-ar putea sa nu fie in stare sa se zbenguie, asa ca, cu foarte multa parere de rau o lasam pe saptamana viitoare, poate se mai strng si alte doritoare.
Catelul pe care i l-am luat lui Dodo este un Husky de 5 saptamani si o cheama Alma. Dodo e innebunit dupa ea, o scoate in curte, alearga prin casa, o plimaba in remorcile lui si in prima noapte l-am scapat cu ea in patul lui...
Pupici

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Vaaaaaiiii mor dupa catelul asta?Cat te-a costat sau cat ajunge unul Dayssy?
Fiica-mea e topita dupa catei.O sa-i luam unul,dar pana-l invatam sa iasa afara sa-si faca nevoile mi se pare tare greu.
Voi cum procedati ca sa nu va faca probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Puiut pe catel am dat 1 leu ca era de la niste prieteni. In mod normal cand il cumperi incepe cam de 200€ pana pe la vreo 1500€ in functie de puritatea rasei si de parintii lui daca sunt campioni sau nu. Daca stai la bloc nu te sfatuiesc nici o clipa sa iei Husky ca si catel de companie, sufera enorm dupa loc de joaca si racoare. Alma e foarte fericita cand ii dam drumul in curte sa exploreze, numai ca acum nu prea putem pentru ca inca nu-i vaccinata. Le-am dat astazi drumul in curte - lui Dodo si Almei - si s-au intors in casa ca 2 purcelusi, plini de "nonoi". Cu nevoile e cam greu ca trebuie pazita si cand o vedem ca e pe pozitie o scoatem repede afara, dar speram cam in 2 saptamani sa scapam de aceasta problema.

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

'Neata! Pe cand o intalnire la locul de joaca? Ma inscriu si eu pe lista voastra. Nu da nimeni o cafea? Hai ca va dau eu!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Si eu vreau la loc de joaca> Sunt in Gl, ce locuri de joaca stiti?

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

'Neata! Cam frig, nu? Hai la o cafea aburinda cu lapte!! Mai mergeti la locul de joaca? Pana joi pot sa va insotesc , doar spuneti cand.
Sa aveti o saptamana reusita pe toate planurile!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Delphin, esti in Galati ? Superrrrrrrrr ! De abia astept sa ne cunoastem.

Ce spuneti ? Cand ne vedem si unde ? Locatia stabiliti-o voi ca eu nu mai sunt la curent cu salile de joaca.

Mergi la inceput