La noi la Galati sa veniti ! ( 35)
Raspunsuri - Pagina 15
LauraFlo spune:
Fetelor, e cumplit de frig afara ! Si bate vantul........Oare e bine sa scoatem copiii pe vremea asta ?
alinam spune:
neata!
si eu vreau la lok de joaca, hai sa mergem si uite propun eu o zi, maine vreti? da nu stiu ce ora, eu sunt disponibila cam de la 5 si sali de joaca nu stiu, asa ca propuneti voi ora si lokul.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
LauraFlo spune:
Ok, Alina, maine mergem. La Modern e frumos ? Trebuie neaparat sa cumparam ceva din Modern ca sa putem intra ?
mir3lly spune:
Din pacate la Modern trebuie sa faci cumparaturi de minim 500 000 lei ca sa poti intra la locul de joaca si nu e chiar asa de super. De "Paul si Andra " ce spuneti?
delphin spune:
Si eu vreu sa va cunosc pe cele care se poate....la Modern am fost deja, deci eu pot sa va dau info
cumparaturi de 10 ron pt a beneficia de o ora de joaca, insa noi am luat doua fise pt masinutele de acolo, la 4 lei fisa si asa a putut beneficia de locul de joaca, de Paul si Andra nu am auzit, daca cineva poate da mai multe detalii in cursul diminetii ar fi super. Eu mai sunt la Galati pana joi, iar miercuri avem program de mers la gradina Botanica, aviz amatoarelor.
va pupic si pe curand
pozici
bb2
burticutza
mir3lly spune:
Buna dimineata! Stie cineva vreo gradinita pentru copii cu probleme speciale, gen Autism?
LauraFlo spune:
Offf, greu tare. Daria maine are ora deschisa la limba engleza la ora 17, iar astazi , din pacate trebuie sa ma duc cu ea la pediatru....s-a trezit azi dimineata cu ochii complet lipiti/acoperiti de o chestie....bleah....Habar n-am ce poate fi. O fi conjunctivita ? Sau poate un curent ? Mi-a spus saracuta de duminica ca o dor ochii, dar alta manifestare n-a avut.
Stabiliti azi ora pentru intalnire si daca nu e nimic contagios sau ii pune dna doctor vreo interdictie, am sa vin si eu. Tare as vrea sa ajung sa ma intalnesc cu voi si mai ales cu Delphin care pleaca atata de repede. 
![]()
alinam spune:
neata!
mai greu ne mai adunam, eu azi ma duk la un lok de joaca daca copilul se trezeste la o ora rezonabila, daca fixam ceva cu voi il trezeam, asa il las sa se trezesca cand vrea el si il duk la un lok de joaca, probabil in tiglina ca doar acolo am mai fost cu el o singura data.
Laura sa ne zici ce are mandra ta , sa speram ca nu ceva nasol.
al meu copil aseara a dat un cap de tocul usii drept urmare are buba la arcada si okiul umflat 
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
dayssy spune:
Alina, raspund repede poate te mai prind
Vreau si eu diseara la un lok de joaca. In Tiglina nu e Paul si Andra? Ala de la etaj? Eu zic undeva pe la 6 e ok?
Se mai inscrie cineva??
Delphin vii?
Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar
LauraFlo spune:
Alina, am numarul tau de telefon. Daca scap repede de la pediatra, sun si poate ajungem si noi macar o ora.