La noi la Galati sa veniti ! ( 35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ce poezie frumoasa ! Multumesc Puiut !

O zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Seara buna,cam rar intra lumea pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Buna dimineata. Nu e nimeni pe aici, cred ca ati iesit sa faceti oameni de zapada...:))

Cristina, se apropie ziua lui Razvan, unde veti petrece?

Cafeaua mea a iesit super naspa, are cineva una ca lumea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Hai la mine Vilma, am o cafea buuuunaaaaaaaaaaaa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Vin, vin, calare pe matura!

Am si niste cornuri cu rahat, o bunatate. Ah, si apropo de asta, am vrut sa cumpar ieri un chec cu nuca si stafide de la Dragos Rosu. Costa 423.000 lei. Am renuntat, caci mi s-a parut "gogoasa umflata".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

salutare salutare....

iaca cum bag nasul pe aici, cum dau de o intrebare pt mine ...
hihihih.... ce ma bucur ca inca nu m-ati uitat...

Scuze..in ultima vreme n-am mai reusit sa scriu..doar din cand in cand aruncam cate un ochi pe aci...

Da vilma, oarecum ne pregatim sa sarbatorim ziua lui razvan... as vrea sa facem la MC Donald”s, dar sincera sa fiu nu stiu daca mai reusesc sa rezerv spatiul ca n-am ajuns insa la ei sa fac rezervare. Sper sa-mi ajute D-zeu si sa ajung la ei sa rezolv cu asta. In ultima vreme am fost super aglomerata...tocmai mi-am schimbat job-ul si sincera sa fiu astazi e prima mea zi la noul loc de munca.. ramane sa va mai scriu sa va spun cum e... hehehe...sunt oarecum usurata.

In rest suntem bine, in general... raceala ne chinuie o saptamana da una da.. dar nu ceva grav...probabil ca rezultatul colectivitatii...

aaa...si apopos...de astazi sunt nanuta unui baietel...

pupik si mai vb.
multa sanatate tuturor...

Cris si Razvan cel nazdravan (23.11.2004)

Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna la fete!!!

Ne mai tineti minte??
Noi am avut un we plin, cu 2 petreceri si sambata si duminica, ca doar am facut 2 ani. A primit Dodo numai cadouri frumoase, dar dintre toate doar www.dropshots.com/dayssy#date/2007-11-11/14:06:59" target="_blank"> asta ii place. www.dropshots.com/dayssy#date/2007-11-10/17:17:38" target="_blank"> Asa arata Dodo la 2 ani .

Vad ca va chinuiti de ceva vreme sa va intalniti. Ce ziceti de o iesire cu copii intr-o vineri la un loc de joaca?? Incerc sa va mobilizez?? Se inscrie cineva in afara de Alina???

Pupici

Alina si Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos
www.dropshots.com/new.php?userid=210775&cdate=20061217&cimg=1" target="_blank"> Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed8b109e0f4936c7f453f&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Film aniversar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Dayssy eu sunt pentru, cand mergem la lok de joaca? si la care?

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

vai Dayssy ce baiat mare si frumos, dar mai ales ce catel simpatic, e al vostru? l-ai cumparat pt dragos? ce mishto e ,as vrea si eu ....da cand ma gandesc ce implica un catel ....

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Chiar asa Dayssy a crescut puiul tau ! Sa fie sanatos si norocos !

Alina, pt o intalnire la un centru de joaca sunt si eu, daca e in timpul saptamanii...

Cristina, te felicit pentru noul job. Imi inchipui daca ti-ai schimbat jobul e unul mai bun, mai placut, mai bine remunerat ! Si sa-ti traiasca finutul !

Va pup !

Mergi la inceput