Muresence... la apel :) (4)
Raspunsuri - Pagina 19
kover spune:
olim:nu e chiar asa de usor inceputul alaptarii dar cu rabdare multa o sa reusiti amindoi sa va obisnuiti.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by olim
salutare tuturor
am trecut sa va dorim o duminica frumoasa tuturor
noi suntem mai bine, incep sa ma recuperez incet-incet, sper ca azi sa reusesc sa ii dau laptic lui Alex, care e foarte lenes la supt.
va pupam
Olim, incet inct se obisnuieste si cu alaptatul. Oricum e bine sa insisti, pentru ca laptele matern e mult mai sanatos si ii creste imunitatea bebeului.
Doamne cu cat drag imi amintesc eu de perioada aceea... si ce repede a trecut.
Criss si Alex
olim spune:
salutare tuturor
vin si eu sa semnez condica pe ziua de azi, cam tarziu, dar am fost sa ne facem primele analize, si acum unii dorm, adica baietii
, mama e la scris.
va doresc o seara frumoasa tuturor

va pupam

Alexandru Marius
OanaRusu spune:
Criss, unde putem gasi pe dl doctor Bancos Cornel? Un nr de telefon pentru programare?
Eu una habar n-am unde e pediatrie II ....
Ma intereseaza foarte mult si pe mine ca am amanat prea mult cautarea unui pediatru - deja incepe "sezonul" de boli si noi nu suntem pe listutza nimanui ![]()
Olim, felicitari din nou
ma bucur mult pentru voi, si sper sa retraiesc si eu minunea bebelushului in iunie - azi am vazut samburelu' la echo, si am numarat degetzele
si am vazut cum suge degetzelul ![]()
fetele, sper sa ajung sa va salut inca o data pana la mos Niculae 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
canuta-om-sucit spune:
Oana, felicitari... nu am stiut ca esti insarcinata. Dragul de el, isi formeaza acum reflexul suptului....doamne imi aduc aminte cum era Dimitrie, parca era o pastaie din aia din desene animate care sarea non-stop. ...Sarcina usoara iti doresc 
Voi fetelor ce mai spuneti? [navy]Diana, Bianca, Kover,[/navy] cum va sunt copilasii?!
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Criss, unde putem gasi pe dl doctor Bancos Cornel? Un nr de telefon pentru programare?
Ma intereseaza foarte mult si pe mine ca am amanat prea mult cautarea unui pediatru - deja incepe "sezonul" de boli si noi nu suntem pe listutza nimanuifetele, sper sa ajung sa va salut inca o data pana la mos Niculae
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
Clinica de pediatrie II este in curtea Universitatii de Medicina si farmacie. Nu am un nr. de telefon, eu am ajuns la dr. Bancos prin intermediul unei colege (mama ei e asistenta acolo) si de cate ori avem vreo problema, mergem la el.
Criss si Alex
kover spune:
quote:
Originally posted by OanaRusuOlim, felicitari din nouma bucur mult pentru voi, si sper sa retraiesc si eu minunea bebelushului in iunie - azi am vazut samburelu' la echo, si am numarat degetzele
si am vazut cum suge degetzelul
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006Am implinit un an

FELICITARI in primul rind pt. bb 2,iar in al doilea rind:rusinica;pai nu ne spui nimic??????????????/
kover spune:
quote:Kristian e inca sub tratament.Robert a scapat de medicamente,aseara cind ne-am jucat de-ascunsea,s-a pitit in sifonier si in loc sa iasa la wc a facut pishu acolo,
Originally posted by canuta-om-sucit Voi fetelor ce mai spuneti? [navy]Diana, Bianca, Kover,[/navy] cum va sunt copilasii?!Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down at their level and beat you with experience.

Criss75 spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
Ma intereseaza foarte mult si pe mine ca am amanat prea mult cautarea unui pediatru - deja incepe "sezonul" de boli si noi nu suntem pe listutza nimanui
Olim, felicitari din nouma bucur mult pentru voi, si sper sa retraiesc si eu minunea bebelushului in iunie - azi am vazut samburelu' la echo, si am numarat degetzele
si am vazut cum suge degetzelul
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
Oana, felicitari pt. bebe, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Ah ce dor imi e de perioada aceea...
Criss si Alex
kover spune:
saluuuut!am "pauza"ca ai mei baieti se uita la Thomas.apoi ne punem toti pantofii in geam;anul trecut am pus in sir pe hol toata incaltamintea(si sandale,papuci,,,)iar cind a vazut sotul meu s-a prins de cap.la voi vine Mosu?