Muresence... la apel :) (4)
Raspunsuri - Pagina 18
OanaRusu spune:

Felicitari OLIM!!!!

Sa cresti mare Alexandru!!! 
Mariaa, eu sunt nascuta in Timisoara si pana la urma tot in Tg Mures am ajuns
nu-i rau deloc!!! 
Carola, aci-s, numai ca n-am vreme decat de servici si cate putin de dragaleala cu baietzii mei ![]()
Dau mereu cu okiu' pe aici ![]()
O sa fac capitol nou - de acord cu ideea Biancai cu ceva date - cel mai bine ar fi sa mi le trimite-mi pe email - la yahoo.
Un weekend grozav!!
La multi ani, Romanie 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor, din 21 iunie 2006
Am implinit un an
olim spune:
salutare tuturor
am trecut sa va spun ca sunt bine,am nascut pe 29 la0.20, si abia astept sa va povestesc cea mai frumoasa experienta a vietii mele![]()
va pupam
kover spune:
quote:asteptam,asteptam
Originally posted by olim
salutare tuturoram trecut sa va spun ca sunt bine,am nascut pe 29 la0.20, si abia astept sa va povestesc cea mai frumoasa experienta a vietii mele
va pupam
kover spune:
quote:imi pare rau pt. experienta neplacuta cu pediatrul.noi o avem pe d-na Balazs Ana si sintem multumiti de ea.am auzit si de dr.Ciomos Traian,si de d-na Marginean(sotia ginecologului).sa vedem ce zice si Diana(ca saraca cred ca deja ii stie pe toti).sanatate multa.
Originally posted by ellymer
Servus, feteleAm cam lipsit un pic....din motive de boala,Eli a lipsit aproape 2 sapt. de la gradi, o bronsita destul de urata ne-a chinuit al naibii...acum e mai bine, dar inca tuseste si nici nasucul nu e in cea mai buna forma.Dupa cum am auzit foarte multi copilasi sunt bolnavi.Asa m-am saturat de antibiotice, dar se pare ca nu ne descurcam deloc fara...apropo daca stiti un pediatru bun(da' bun de tot, ca avem o experienta neplacuta...)va rog sa mi-l recomandati si mie, scuze daca s-a mai facut referire la asta si n-am fost pe faza....Era sa uit!!! FELICITARI OLIM!!!
SA TRAIASCA
SI SA VA BUCURATI DE EL!!
E un voinic de nota 10,sa creasaca mare si sanatos!
kover spune:
quote:voi stiti cel mai bine citi copii vreti,nu altii.parerea mea e ca pe "termen lung" e o decizie inteleapta sa ai 2,..copii,dar fiecare isi cunoaste situatia si decide cum e mai bine.asa ca ..lasa lumea sa vorbeasca.....la noi nu a venit barza 8 ani(din motive medicale) si raspunsul meu la intrebarile curioase si agasante cu privire la lipsa bb-ului era :toate la timpul lor.
Si voiam sa va mai spun ca am deosebit respect si admiratie pentru mamicile cu 2 sau mai multi copilasi(Kover, bianca, diana...va admir sunteti niste curajoase)In ultimul timp, nu stiu de ce, foarte multi fac aluzie (sau spun direct, dupa caz...) ca ar cam fi cazul si la noi de bebe 2 si eu nu prea mai stiu ce sa le raspund, avand in vedere ca din n motive nu cred ca e momentul, desi stiu ca nu veti fi de acord
Acuma sper sa nu mi-o luati in nume de rau...eu am vrut doar sa va felicit si sa-mi "trag mie o palma"
ca nu sunt la fel de curajoasa ca voi...dar poate mai am sanse....
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by kover
criss:al tau Alex nu s-a imbolnavit?cica la gradi sint putini copii sanatosi
Ba da, saptamana trecuta a fost bolnav, de fapt duminica seara a facut febra, luni am fost la medicul de familie, ne-a dat antibiotic, iar luni seara a facut febra 40 C. Noroc ca i-a scazut destul de repede, ca eram hotarata sa merg cu el la urgenta.
ellymer, pot sa ti-l recomand pe medicul pediatru la care ma duc eu cu Alex, dr. Bancos Cornel, la pediatrie II. E un medic bun, si stie sa se faca placut de copii.
Olim, deja v-au externat?
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebe. Asteptam sa ne povestesti cea mai frumoasa experienta a vietii tale, si sa vedem si poze cu bebe Alexandru Marius.
Criss si Alex
kover spune:
quote:bine ca ati scapat!noi la 40,6 aveam pneumonie!eu am zis ca nu il duc luna aceasta la gradi.nu am chef ca de sarbatori sa umblu la urgenta cu ei!
Originally posted by Criss75quote:Ba da, saptamana trecuta a fost bolnav, de fapt duminica seara a facut febra, luni am fost la medicul de familie, ne-a dat antibiotic, iar luni seara a facut febra 40 C. Noroc ca i-a scazut destul de repede, ca eram hotarata sa merg cu el la urgenta.Criss si Alex
Originally posted by kovercriss:al tau Alex nu s-a imbolnavit?cica la gradi sint putini copii sanatosi
olim spune:
salutare tuturor
am trecut sa va dorim o duminica frumoasa tuturor![]()
noi suntem mai bine, incep sa ma recuperez incet-incet, sper ca azi sa reusesc sa ii dau laptic lui Alex, care e foarte lenes la supt.
va pupam

Biancas spune:
quote:
Si voiam sa va mai spun ca am deosebit respect si admiratie pentru mamicile cu 2 sau mai multi copilasi(Kover, bianca, diana...va admir sunteti niste curajoase)

E mai greu cu 2 copii, dar la mine e super, ma simt super de cand e Dani in viata noastra.In ultimul timp, nu stiu de ce, foarte multi fac aluzie (sau spun direct, dupa caz...) ca ar cam fi cazul si la noi de bebe 2 si eu nu prea mai stiu ce sa le raspund, avand in vedere ca din n motive nu cred ca e momentul, desi stiu ca nu veti fi de acord

[/quote]
Cand esti hotarata sa redevii mamica vei face pasul. Pana atunci,,,spune-le celor are te streseaza sa te lase in pace
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Vad ca sunt copilasi bolnaviori, sanatate multa va dorim
.
Medic pediatru...noi umblam la doctoritza Ciuchina Maria si sunt f multimita de ea. Chiar inainte am vb cu nasa lui Dani care e gravida in 8 luni si mi-a spus ca un medic i-a recomandat ca si "pediatru bun" pe doctoritza mea
. O fi buna atunci...eu sunt multumita de ea. Ideea e ca e aproape de mine..noi stam in Tudor.
Eu sunt foarte fericita
, mergem pt 3 zile la Sovata (as fi vrut la Poiana Brasov dar cand am auzit ce preturi sunt aolo m-am socat asha ca... mergem aici), vreau sa mergem si putin in salina Praid (doar o ora ca atat are voie Dani), vreau sa mergem si pana la Bucin unde am auzit ca e zapada super buna si partie buna
. Pe Sandra am cerut-o de la scoala, doar in seara asta am aflat ca putem merge si nu l-am mai deranjat pe invatator, i-am scris in caietul de corespondenta rugamintea de a o invoi 2 zile de scoala. Acum sa vedem raspunsul, o astptam sa vina de la scoala si vedem daca mergem toti 4
sau numai 3. As sta mai mult dar joi dimineata am programare la ITM sa depun declaratiile
Oana, eu sunt Bianca, nascuta in 23.10.1976. Sandra-Ioana e nascuta in 8.07.1997, iar Ioan-Daniel e nascut in 17.01.2006 
Va doresc o saptamana minunata, sa va aduca mosul voua si copilasilor vostri tot ce va doriti![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

SA TRAIASCA
SI SA VA BUCURATI DE EL!!