Racusori, la apel! (29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Cat despre dedicatie... mie-mi place la nebunie melodia.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

miki, ceva de genul fac si eu..numai k in loc de Miracle Wip asta al tau eu pun iaurt slab si o lingura de maioneza sa se lege mai bine. deci cred k e acelasi lucru.
buna idee mi-ai dat.. poate saptamana viitoare
la chiftele renunt k am avut duminica.
legat de dedicatie...uite www.trilulilu.ro/ghitza2007/efcc21cc144cc6" target="_blank"> aici o melodie pt calmat stari de nervi

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

inseamna ca e acelasi lucru
melodia e faina. imi place

am fugit sa ma fac mumoasa
Pupici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Seara buna si de la mine!!!
Salata de cartofi, torturi!!! Hmm...ce pofta imi faceti...
Azi am colindat prin centru, ieri am stat la spital pana tarziu, maine iar la spital...
Vicky, mi se pare o mare stupizenie ceea ce ai povestit despre invatatoare lui Dani. Sunt si eu curioasa: Cati ani are aceasta d-na invatatoare??? Cum adica il obliga sa scrie cu dreapta????
Mikki2 , bine ai venit!!!
Miki, Mire faceti schimb de retete!!! Cu ce ma serviti bun???

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Multumesc pentru primire.Azi e ziua puiului cel mic si sunt ocupatå dar mai intru eu.
Un sfirsit de såptåminå cit mai plåcut vå doresc.

Mergi la inceput

cristina, eu am fasole cu afumatura si un pahar de sprite.
spor la treaba maine si o zi usoara
eu am terminat ce aveam de lucrat...respir usurata. de maine ma odihnesc
o intind la somn. noapte nuna tuturor

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Buna,fetelor!M-ati dat disparuta?Pai stau cam prost cu timpul,si d-aia nu eram..Super tari piesele,va multumesc!Asta care te calmeaza pe tine,Mire am auzit-o la mare in august si-ti multumesc din suflet;chiar nu stiam ce sa caut!
M lucrat azi;e atat de mohorata vremea,ca-mi vine sa ma urc pe pereti!Ca prea ma-nvatasem sa merg in maneca scurta in octombrie!Trebuia sa ma opresc,ce naiba?Tusesc ca o tebecista de mai bine de-o saptamana,iau de toate sa ma tratez,dar tot nu ma las...fac baie dimineata si apoi plec la drum.Si apoi ma mir.Pai "pe calul batran nu-l mai poti invata trucuri noi"!
Va pupic si aveti grija de voi!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

, ca fiul cel mare a plecat putin, lui Dani i-am dat sa manance ceva, asa ca am reusit si eu sa intru putin pe-aici.!
Mire, eu am gatit azi un bors de legume (cu carnita, evident!) si gogosari umpluti.
Miki, sa treaca durerea de cap si multam fain pt. reteta! O sa fac sapt. viitoare si eu.
Cris, invatatoarea are in jur de 45 de ani, M-am invoit pt. maine dim. de la servici, il duc eu pe Dani si vb cu ea. Dani a facut temele, cu stanga, evident, l-am pus si cu dreapta, de curiozitate, si nu-ti spun ca, in afara de faptul ca se chinuie sa le faca, nu-i ies deloc cum trebuie. Sunt curioasa sa vad ce-mi spune, sper sa nu ajungem la.
Ramona, incearca pt tuse Plantusin si Baraka. Sunt f.bune, sunt numai din plante.
Dani a terminat de mancat...
racusoarele

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Buna seara racushoarelor

Pfuuu...azi am lenevit. Dimineata la 5 am ajuns acasa

Miki

Mergi la inceput

noapte buna si de la mine..
viki...aminteste-i doamnei k nu mai traim pe vremea lu'..
numai atunci erau astfel de "ordine"
sa lese kupilu' sa scrie cum poate.
miki, te-ai distrat?
ramona..my pleasure
gata

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput