Racusori, la apel! (29)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå fetelor.Primiti si un råcusor din Danemarca in gasca voastrå?
(27 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata
o sau o
week end minunat va doresc

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare

Mire multam de cafea.
Cristina punem de-o intalnire daca vreti. eu vreau

Va doresc un WE minunat

Miki

Mergi la inceput

mikki2, bine ai venit.
miki, punem de ce intalnire vreti voi. stiti k eu nu va refuz. dar esti suparata? ce ai? esti putin cam tacuta. te simt...putin altfel. pup eu sa treaca daca ai ceva. daca n-ai...tot pup

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MirelaV

mikki2, bine ai venit.
miki, punem de ce intalnire vreti voi. stiti k eu nu va refuz. dar esti suparata? ce ai? esti putin cam tacuta. te simt...putin altfel. pup eu sa treaca daca ai ceva. daca n-ai...tot pup

MirelaV
pupicei pe burticei

cum ma simti? da... ma doare capul ingrozitor si nu stiu de ce. am luat o aspirina si acum beau cafea cu lamaie. mi-a zis soatza sa-mi fac programare sapt. viitoare la medic sa-mi fac un control pt. ca am dureri de cap dese.
in rest... obosita. diseara e petrecerea pt. fosta colega de munca. Miercuri e starea civila si in 3 sapt. naste . Asa ca am organizat party pt. ea( iar miercuri eu si sefa mergem la primarie, sa le dam cadoul din partea noastra si sa....bem un paharel cu sampanie). Nu stiu daca v-am povestit

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikki2

Bunå fetelor.Primiti si un råcusor din Danemarca in gasca voastrå?
(27 iunie)

Bine-ai venit

Miki

Mergi la inceput

atunci....distractie placuta diseara si sper sa faci abstractie de durerea de cap (asta daca nu se sinchiseste sa treaca). si eu ma lupt cu migrene dese
aici e tare aiurea vremea. vrea sa ploua cred. e mohorat tare afara. cred ca si destul de racorica
eu tre sa gatesc. dar pt asta tre sa ies la cumparaturi. si tot aman..n-am chef
dar la ce ore neobisuite gatesc eu..parca vad k pe la 20 ma apuc de cine stie ce. mai rau e k n-am nici o idee...voi ce mai gatiti?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=Be6jlCuMvVQ" target="_blank">dedicatie pt racushoare

mi-a trecut durerea de cap.

Mire eu am facut salata de cartofi cu chiftelute. daca vrei iti dau reteta ( furata de la soatza )

Miki

Mergi la inceput

miki, nu-i rau. baga reteta
eu deja m-am apucat de mancare. am gasit resurse si am iesit pana la magazinul din colt. am hotarat. ciorba de fasole cu ciolan afumat. depa
super dedicatia
unde or fi restul fetelor?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Ingrediente:
-cartofi
-ceapa
-sunca
-castraveti murati
-un borcan Miracle Wip
-sare, piper
Cantitatile nu stiu sa ti le dau. Faci cam cat crezi ca mananci. Noi punem multa ceapa ( pt soatza ca e topit dupa ceapa) si castraveti murati ( pt. mine)

Pui cartofii in coaja la fiert. Dupa ce-au fiert , ii lasi sa se raceasca, ii cureti de coaja si-i tai in felii rotunde. Intr-un vas amesteci cartofii, ceapa ( taiata marunt), castravetii murati ( taiati cum vrei tu-noi ii taiem marunt), sunca, un borcan de Miracle Wip ( nu stiu daca am scris bine. cred ca e un fel de maioneza-iaurt). Salata se serveste rece ( noi o lasam cca 1h in frigider). Chiftelele ( cu ceapa )le facem mari.

Miki

Mergi la inceput