Racusori, la apel! (29)
Raspunsuri - Pagina 18
preda_vicky spune:
Buna dimineata pe la pranz
!
Am fost dim. la scoala, am vorbit cu d-na. Ea a observat ca tine mai bine creionul cu dreapta, cu stanga il tine incorect. Dani de fapt e ambidextru, el mananca si cu stanga, si cu dreapta! Si probabil ea a crezut ca-l poate determina sa scrie cu dreapta. Asa ca nu are altceva de facut decat sa-l invete sa tina corect creionul cu stanga.
Nu am chef de nimic azi, ma doboara vremea asta, imi da o stare neplacuta de somnolenta si-mi accentueaza starea de proasta-dispozitie
.
racusoarele. O sapt. minunata sa aveti.
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Seara buna!!! Acu 30 de minute am ajuns si eu acasa
..
Vicky , ma gandeam eu ca invatatoarea e in varsta si are conceptii de pe vremea fostului...
Si eu am o stare nasoala de la vremea asta, plus ca am si un inceput de viroza!!
Miki, pe unde ai umblat sambata noaptea???![]()
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Missy spune:
Ieri a fost ziua alexiei, a facut bebeul meu 5 ani! pfui ce zboara timpul. ce sa mai zic ca maia are azi 3 saptamani. dau azi tort pt ziua printesei mele, ca ieri am fost super-busy, am avut 15 copii in casa, cu varste de genul: 3 sapt (tot a mea), 2 luni, 7 luni, 2 ani, 3 ani etc pana la 8 ani. asa ca azi am odihnit ca am fost epuizata.
TORT cu frisca roz naturala pt toata lumea 
si sampanie de copii 
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
MirelaV spune:

ce zi de tot rahatul am avut. am ajuns acasa, am mancat si m-am bagat in pat. n-am reusit sa dorm k a tot sunat telefonul...dar am motait..m-am relaxat. cred ca o intind repede la
azi
cristina, se pare k starea nasoala e generala la noi
missy, la multi ani fetelor tale pt 5 ani si pt 3 saptamani!
viki, bine k s-a rezolvat prb la scoala! pupici la dani
restul racusoarelor?
gata..ma retrag la
si apoi
sper
nite nite all..
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Miki, ce
esti! Multumim de cafea
!
Missy, sa-ti traiasca Alexia, sa fie sanatoasa. Un
si o
pt tine si fetele tale.
Mire,
si tie, si iti doresc sa ai o zi mai buna azi.
Eu am inteles ca ne-a lovit starea asta nasoala, dar nu mai pleaca, dom'le, si la alte zodii
? De bune ce suntem o tinem noi pe toata? Hai sa ne mai "scuturam", ca asa nu se mai poate
!
fetele, si spor la treburi.
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
EU nu am intrat in greva, desi poate ar trebui!!!
Am ajuns pe la 6,00 acasa..
Missy, la multi ani Alexei!!! SA creasca mare si frumoasa!!!Mai ai o felita de tort si pt mine??![]()
Vicky , si eu vreau sa treaca odata starea asta ca tare rau e...
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Missy spune:
Pai chiar asa, sunteti in greva? ce-i cu linistea asta?
www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia
MirelaV spune:
greva? ce greva? adunarea!
am avut o zi de rahatttttttttt dar acu' sunt acasa si deja se schimba treburile
cris, ti-e mai bine?
eu nu stau..ma duc la tv. n-as fi venit acasa ... dar e frig..
sunt prin zona..cred
MirelaV
pupicei pe burticei