Racusori, la apel! (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

CE chestie!!! De ce or vrea sa stie admin din ce sector suntem???? Am vazut ca ne-a aparut in stanga , sub nume ,si sectorul din care suntem...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Poate vrea sa ne faca o vizita!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna fetele!
pana m-am prins eu ca v-ati mutat pe alta pagina....ati scris deja 13 pagini...
si mie imi arata 10 dincolo....
nu stiu cum sa imi fac album dar va trimit niste poze postate pe un site sa ma cunoasteti...
eu..
http://www.bebo.com/PhotoAlbum.jsp?MemberId=20524116&PhotoNbr=1&PhotoAlbumId=3740915
ce lista mare ...ce m-am bucurat cand m-am vazut si eu acolo...
va pup pe toate!
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusoare! cafeaua e gata iar eu va urez o saptamana usoara1
Mire, Cristina ce e cu greturile astea la voi?
Miki,mai ai sampanie? Da asa, mai pe seara, sa nu o luam de dimineata!
Vicki, sanatate multa lui Dani!
Cum o fi fost Anne?Abia astept sa vad poze!
Ramona, felicitari pt. kg date jos! Zi-ne ce cura ai tinut! mai am si eu de dat jos vreo 5 kg, daca vreau sa ajung inapoi la 61. Nu sunt prea brusc date jos?
Tonsis, bine ai revenit printre noi. Esti o frumoasa! Ca de altfel toate racusoarele!
Am pus cateva poze de la botez. Liana a urlat de a auzit-o tot orasul pana sa inceapa slujba, dupa care a adormit ca un ingeras. S-a mai trezit doar cand a scos-o parintele din cristelnita.
Va pup

http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
e gata, eu am si baut-o, citind din urma
Am inceput si eu serviciul (parca am lipsit o vesnicie, asa s-au strans hartoagele), Dani a mers si el la scoala... sunt curioasa sa vad cum se simte, daca oboseste prea tare, il mai tin o zi, doua.
Nu stiu ce se intampla, dar e epidemie de apendicite... noi ne-am internat duminica seara pe la ora 21, si erau deja 15 cazuri, pe Dani l-a internat ultimul si l-a operat primul. Dar bine ca e in perfecta forma!
Mirela, tu stii ca-s o incurabila...
Miki, buna sampanie.
Ramona, spor la slabit!
fetele, la hartoagele mele

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Vicki,bine-ai revenit!!!Ma bucur ca se simte bine Dani!L-au operat primul?Era grav sau ai dat ceva tu sa-l scapi pe pitic mai repede de dureri?Te pup si ai grija de el!
July ,foarte frumoase pozele;sa-ti traiasca pitica!!!Cat despre slabit...arati super,crede-ma ca n-ai nevoie de regim!Ma faci sa rad!
Tonsis bine-ai revenit!Frumoase poze...bravo!Chiar ma miram ca nu mai scrii;te vedeam activa pe forum in diverse discutii si la noi nu;credeam ca nu-ti place de noi!
Mirela,Cristina...o iau pe urmele voastre!Ce naiba?Azi am tusit(sunt destul de rau racita)pana am vomat.Nu suport sa fiu bolnava...nu sunt genul de om care zace-n pat ...abia astept sa-mi treaca si sa gasesc antigripalul(ca nu se gaseste vad)sa mi-l fac!
Gata...pupici!Pa-pa si vorbim maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

va pup si eu printre picaturi.
ramona, m-ai facut sa rad cu "poate vrea sa ne faca vreo vizita"
io-s la birou...si cum v-am zis mi-am prin urechile in ceva suplimentar peste job..si .. simt k nu mai termin. cine m-o fi pus
gata fug..poate reusesc sa va mai urmaresc diseara.
pupici

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mirela,daca vom reusi intr-o zi sa ne cunoastem personal ai sa vezi ca asta-i felul meu-oricat de suparata si de obosita sunt,trebuie "sa trantesc eu una" de duh sa-mi revin.Asa e felul meu de-a fi.Te pup si ai grija de tine!Nu ca mine...sunt franta,trezita la 4.45 si am alergat toata ziua,si-n loc sa dorm,uite-ma ce fac!Nu stiu daca v-am zis vreodata ca sunt nebuna dupa calculator!Paaaaaa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!Cafeaua e gata!
Vicki, cum a fost Dani? Il mai tii acasa?
Mire, nu te surmena mama draga! Nitica relaxare nu strica!
Ramona, multam pentru laude. Cat despre slabit...nu ar fi o problema cum arat acu, problema e ca nu mai incap in hainele dinainte si bani de altele nu am!
Cristina, Miki? Pe unde umblati?
Missy, cum te descurci? Ce fac fetele?
Va pup!

http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

July, ce bine e sa gasesti cafeluta facuta de altcineva! E si mai gustoasa, si mai aromata... Multumim de intrebare, Dani e foarte bine, ieri a fost la scoala, e vesel si plin de energie. Doar ca sufera ca nu poate merge cu bicicleta sau pe role, ca el nu prea le are cu alergatul asa, pe picioarele lui.
Ramona, nu am dat nimic la doctor inainte, am ramas si eu socata cand mi-au zis ca il opereaza in aceeasi seara. Mi-am revenit repede si am trimis consortul dupa bagajel si "money-money", sa am dupa operatie. Dupa ce l-au operat mi-a zis dr. ca nu a fost atat de grav pe cat se asteptau ei sa fie. Oricum, important e ca acum e bine, ca s-a refacut f. repede si ca a scapat de probleme si dureri de burta (pe care le avea de un an si ceva, dar nimeni nu si-a dat seama).
Ramona, si multa sanatate. Si eu am reusit sa racesc, si ma simt groaznic. E vremea virozelor.
Mire, spor la treburi, fetita ce esti!
la racusoare, incerc sa ma apuc si eu de treaba... ceva chef gasesc pe undeva?

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

mai fetelor unde or fi noptile mele linistite ... bebelasa mea e nocturna, doarme ziua, si de 3 nopti ma tine treaza de la 1 la 5. nu plange, nu zice nimic, doar sta cu ochile cat 2 cepe si cand inchid ey ochii scanceste. asa ca de azi aplicam programul: tineti copilul treaz in timpul zilei! cam greu de realizat, dar ne luptam pana reusim.
alexia nu da semne de gelozie si pe noi tare ne bucura asta. ne pregatim intens de ziua ei de nastere care va fi duminica. asa ca sa va pregatiti burticile ca dam tort cu frisca roz.

pupici la toata lumea

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput