Racusori, la apel! (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

iese-iese . mai am 2 sticle de sampanie primite cadou de la munca. Te servesc? Io am adormit pana la urma, am fost cu catzeii afara si acum cred c-o tirez la Tv pana adorm iarasi
Ciorba de perisoare? Saptamana viitoare prestez ciorba de perisoare ( e singura ciorba pe care stiu s-o fac, in afara de supele de la plic ) si zacusca

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

miki, hai k m-ai facut sa rad cu supele tale la plic. mereu m-am intrebat cum poate cineva sa manance asa ceva mancam si eu acum ceva ani pana cand mi s-a aplecat odata de la o supa...si nu mi-a mai trebuit...
oricum...din punctul meu de vedere..toate ciorbele se fac la fel..cu mici exceptii..
cat despre sampanie...sigur k vreau. nu te refuz. dar pana apari tu..ma delectez cu un campari orange. vrei? cedezi ?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Cafelutza e gata!!!
Mire, e ceva mai bine. Trebuie sa ma acomodez cu mizeria si nesimtirea de aici, cred ca de aici mi se trage starea de depresie.
Miki, sa treaca supararea!!!
Viki, vreau si eu o portie de salata boeuf!!Ma bucur ca Dani e mai bine!!!
Ramona,
July, felicitari pentru botez!!!! Astept poze!!!
EU azi am de calcat !!!! O duminica buna tuturor!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Neata,fetelor!!!Saru'mana de cafeluta,Cristina!!!
O sa gatesc si eu o ciorbita de perisoare ca ma bate la cap asta mic...eu de cand cu regimul nu prea mai gatesc si am reclamatii de la familie.(a propos,am -10 kg de pe 11 august pana alaltaieri.)
Mirela,o cupa de sampanie as bea si eu!Dar sa fie neaparat Angeli de capsuni.
Vicki,chiar mi-ai dat o idee cu salata de boeuf,ca acus' vine ziua lu' asat mic(pe 3) si o sa fac si eu atunci!
July,felicitari pentru botez!!!!
Missy,cred ca esti atat de prinsa...e cuminte bebe?
Miki,peste tot intalnim "specimene" de colegi de genul ala.Nu-ti mai face sange rau si raspunde-i cu aceeasi moneda!
Annes,la ora asta te-ai facut femeie de casa,hmmm?!Asteptam poze e la
Va pe toate ca intru sa mai acumulez puncte pe trivia.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

si eu prin zona. am misunat..m-am ocupat putin de mine ... baie .. epilat ... manechiura...si...acum sa vad ce oi mai face
sincer nu prea am chef de nimik dar parca e prea frumos afara..
va doresc o dupa amiaza minunata si poate ne auzim..later

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

..si eu prin zona...
Ramona, felicitari!!1 CE ambitie ai avut sa slabesti 10kg!!!
Mire, si eu tot cu treburi de-astea m-am ocupat in ultimele 2 ore...

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

planuri de iesit n-ai cris? pe mine m-a apucat o greata..din nush ce motiv.. n-am mancat de curand sa zic k nu mi-a priit..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mire, azi nu am avut chef de iesit !!! Si eu am o stare de greata si o durere de cap... cred ca am un inceput de sinuzita ...
O seara placuta tuturor si un inceput cat mai frumos de saptamana!!!

Cristina

Mergi la inceput

CE chestie!!! De ce or vrea sa stie admin din ce sector suntem???? Am vazut ca ne-a aparut in stanga , sub nume ,si sectorul din care suntem...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Merci mult,Cristina!Vreau sa mai dau jos inca 15kg,hmmm,ce zici,pot?Eu cred ca da.
Va pup ca fug sa-mi fac baita,sa-i fac si lui Cosminut si sa-mi fac unghiile.Cand avea vreo 3 anisori Cosmin ma intreba:"Iar te ojezi?!"
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput