Racusori, la apel! (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Iulia, multam de cafelutza!!! Frumoase pozele de la botez!!! Felicitari inca o data!!!! Liana e o dulceata!...
Deci e ceva in atmosfera sa inteleg, mai intai Mire, apoi eu , acum Ramona cu stari de greata si voma...hmm....

Vicky, ma bucur ca Dani e bine.
Missy, abia astept tort cu frisca roz. EU m-am inscris prima, sa nu uiti.
Tonsis, bine ai revenit!!! Foarte frumoase pozele!!!
Va pup si o dupa-amiaza placuta. Daca se intampla sa nu apar o zi doua, nu ma dati disparuta , am multe treburi la serviciu de rezolvat!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

va pup si eu de la birou. sper sa plec putintel mai devreme azi k am de platit niste facturi si apoi ma duc la mama din dotare k azi e ziua ei
viki, am si io perioade de vrenicie si altele de lenevit..uneori n-as mai face nimik cand ajung acasa. dar acu' daca am apucat sa zic da..tre s termin
iulia...stii k daca stau..ma stresez si imi vin tot felu' de ganduri. asa k mai bine imi ocup putinul timp liber cu ceva
missy. ma bucur k sunteti bine. cat despre noptile de somn intreg...le cam duci lipsa cred...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Pupici,va scriu repede ca sunt franta!
Missy,iubito...ce sa-ti fac?Iti stric surpriza ca maine dau eu tort-inaintea ta,ca doar v-am zis ca pe 3 e ziua lui Cosmin-face 8 ani in noaptea asta la 2.15!Ce sa inteleg de-aici?Racusorii nasc copii in zodia balantei???Hmmm...frumos!
Va pupicesc inc-o data si scriu maine ca stau foarte prost cu timpul!Pa-pa!
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

va uitati la meci? unde sunteti??
eu misun prin casa...cred ca o intind la
nite nite all...

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

e pregatita.

Eu am fost lenesa si m-am trezit tot tarziu. N-am reusit sa dau cafeaua.
Revin dupa munca.
N-am citit nimic din urma, dar promit s-o fac azi
Pupici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata racusoare!Miki multam pt cafea!
Ramona, la multi ani, sa-ti traiasca Cosmin!Unde-i tortul? Eu am lingurita pregatita!
Missy, rezista draga mea!N-o sa dureze foarte mult! Eu asa ma consolez!Mi-e dor sa dorm o noapte cap-coada. Pe mine ma capiaza ziua in ultima vreme. Nu putem sa stam decat cu mami. Fara mami plange continuu. Cum apar in raza ei vizuala se pune pe ras, pe chiuit, iar de dormit.........doarme maxim 2 ore adunate. Dupa baita adoarme ca un ingeras si reusesc si eu sa dorm 3-4 ore legate.
Mire, m-am uitat la meci! La prima repriza ca la a doua am cedat victorios ca si Steaua!
Cristina, pup pentru laude! Te asteptam si pe tine sa ne faci o prietena virtuala. Sau mai bine spargi gheata si ne faci un prieten!
Vicki, ma bucur ca Dani e bine!
Va pup dragelor, sa aveti o zi usoara!

http://community.webshots.com/album/560881623gNmLdS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata fetelor,

si eu sunt rac...9 iulie 1975 si m-am gandit sa ma alatur voua sa mai schimbam impresii...Azi este a doua mea zi pe acest forum ca "scriitoare"....de citit insa citesc in fiecare zi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Neata!
Tortcu frisca si fructe la toata lumea si haideti sa ciocnim o cupa de sampanieca a implinit piticul meu azi 8 ani!Scuza-ma Julyc-am intarziat cu tortul dar am fost sa-l duc la scoala c-a plecat la teatru cu clasa!
Va pupicesc pe toate si fug c-am party azi si inca multe de facut si de alergat.
Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru-LA MULTI ANI COSMIN!-8 ni la ora 2.15-3 octombrie

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Ramona, sa-ti traiasca flacaul, ce baiat ,are ai. La multi ani, sanatate, impliniri si tot ce isi doreste el sa i se implineasca.
July - ce m-ai mai incurajat! las ca a mea bebelina seamana cu sora ei mai mare, care doar vreo 10 nopti mi-a stricat intr-un mod ireparabil.
si by the way: am dormit azi-noapte toata casa!! ne-am chinuit ieri toata dupa-masa sa tinem copil treaza, succesul a fost deplin: ne-am trezit la 2 si la 6 pentru papa si in rest somn dulce! ce bine e sa dormi noaptea ...

pupacim la voi

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

La multi ani Cosmin!!!!! multa sanatate, fericire si bucurii

Miki

Mergi la inceput