Mamici aspirante din nou - cap. 27

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Kid , ia zi, ca tot mergem in tandem, eu cand sa ma apuc pt. o fetita? Ca sunt in aceeasi zi cu tine, nu de alta...
La mine nu s-a potrivit calendarul chinezesc la matei. Da-mi si mie linkul cu calendarul ala bun al tau.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by locca

Kid , ia zi, ca tot mergem in tandem, eu cand sa ma apuc pt. o fetita? Ca sunt in aceeasi zi cu tine, nu de alta...
La mine nu s-a potrivit calendarul chinezesc la matei. Da-mi si mie linkul cu calendarul ala bun al tau.

Locca - incerca-l si pe asta...http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
ce iti iese?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Leeloo, multumesc pt. link. Aici iese bine, adica matei e baiat si daca reusesc pana in decembrie acum e fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Irinel multa bafta iubita, sa fie luna cea norocoasa! Multumesc pentru incurajarile tale mereu frumoase!! Eu nici nu mai stiu prin ce zi sunt si mi-e mult mai bine asa!! Cel putin acum nu-mi mai fac nici un plan si nu ma mai gandesc la nimic altceva, decat la teancul de carti pe care-l am de citit.

http://tt.lilypie.com/50m8p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

quote:
Originally posted by locca

Locca - incerca-l si pe asta...http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm
ce iti iese?

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Dupa calendarul asta mama m-a facut baiat si acum am o fetita, dar de fapt am un baiat. Mai ramane de verificat daca o sa am un baiat in burtica.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

mihaser, nici la mine nu se potriveste la Stefan, insa acum poate-poate - ideea este ca, in cazul in care am ramas pe 31 august ar fi baiat, iar daca am ramas pe 1 septembrie ar fi fata..., deci dupa cum vezi situatia e strinsa...

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mihaser, multumesc, e bun si asta, mie imi iese bine...eu il foloseam pe cel de pe desprecopii la articolele de preconceptie, la mituri si legende despre alegerea sexului. Se potriveste si acolo. Dar in nov eu schimb anii, daca il fac pana pe 21 cand se schimba varsta mea e fata . Daca e dupa 21 e baiat, greu cu calculele astea, domle. Locca, eu zic sa te apuci deja, ca iese fata. Ai grija sa nu fie ziua ta intre timp ca trebuie sa introduci varsta noua.

Mergi la inceput

Am calculat si cu varsta noua, ca si eu schimb varsta in noiembrie, si e tot fata, asa ca am scapat de calcule mai complicate.
Acum nu stiu de ce ma tot uit pe calendarele astea, cred ca m-am molipsit de la voi

Mihaser, nu am apucat sa te felicit pt. sarcina. Iti doresc sa fie totul bine si usor si sa ai un bebelus sanatos, destept si frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor!! Am intrat sa mai aduc praf de bebei .. sper sa se ia la cat mai multe!!

Noi am fost la prima ecografie si l-am vazut pe bebe, pare sa faca bine pana acum, am vazut si auzit cum bate inimioara( 165 batai pe minut) sper sa fie totul ok in continuare.

Tinem pumnii stransi pentru doua liniute tuturor celor care se apropie de ziua Z si celorlate spor la .. prestat!!

Cami 7+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

CamiM felicitari pentru vestile bune de la ecografie.

Noi- ziua 22. Mai avem putzin pana la momentul adevarului.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput