Mamici aspirante din nou - cap. 27
Raspunsuri - Pagina 10
Irinel spune:
Fetelor, la mine ziua 29= ziua 1 se pare. Si ieri apucasem sa fac ci test de sarcina care era bineinteles negativ. ASa ca numar din nou. Mi-a fost mai greu sa astept zilele astea numarand decat sa trec peste eveniment. Deja m-am linistit. Pupici la toate si poate se mai duc cateva mamici la iunie. Am mari sperante de la Daiopri si Ignatica. Si cine stie, poate si fetele noi Locca, Alina, kid... Doamne ajuta!
Ioana, cred ca o sa incerc si eu sa intru mai rar pe aici si sa nu ma mai stresez cu numaratul ca nu-mi face bine. Pupici, spor la invatat si Doamne ajuta sa vina si bebe!
Asi, ce mai faci?
Gabriela, am incercat si eu sa scad 14 zile si ar iesi cam ziua 15, da atunci nu stiu de ce nu-s gravida, ca noi am prins ziua 13 si ziua 15. Si mucusul m-a incurcat ca a parut sa fie si prin ziua 15-16 si prin ziua 18 cand si monitorul de ovulatie a fost pozitiv(?!?!) Da ma las de monitor de tot si o sa incerc sa prind zilele alea de mijloc si sa ma linistesc ca din cauza stresului de a ramane cred ca nu raman. Numai sa nu dea sotul bir cu fugitii, ca pe la mijlocul lunii ii vin ganduri ca ce ne facem :-)
Pupici la toate
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
Ignatica spune:
Irinel imi pare tare rau de ziua 1. Nu stiu de ce se prind bebelusii astia asa de greu. Mereu ii multumesc lui Dumnezeu ca macar il avem pe David si asta ma face sa nu cad in deprimare cand vine CM. Dar cand incercam bb1 imi aduc aminte ca era groaznic.
Luna trecuta cand a venit CM, sotzul s-a uitat la baiat si l-a intrebat: tu cum te-ai prins, mai pui? ![]()
Noi am avem 5-6 zile pana la urmatorul CM...poate ne ocoleste luna asta.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
cazanc spune:
Buna fetelor,
Intru si eu pe acest forum in speranta ca o sa stau cat mai putin pe acest subiect si o sa trec cat mai repede la cel de gravidute. Mi-am facut analizele de sange si eu si sotul, iar medicul ginecolog ne-a dat unda verde... asadar ne-am pus pe treaba. Ultimul CM a fost pe 13 sept, si am prestat pe 22, 26 si pe azi dimineata. Mentionez ca am un CM regulat. Ce ziceti, am sanse? Deocamdata nu am nici un semn, dar sunt convinsa ca este prea devreme. Va tin la curent
Alina Maria spune:
Buna fetelor , multumesc pt. primire si imi cer scuze ca am reactionat asa , nu de insarcinata nu sunt inca astept ziua ovulatiei care este in jur de 3 oct. asa ca asteptam .
Ignatica sper din tot sufletul sa se prinda la voi luna asta , nu mai ai mult de asteptat , sa ne spui cum e .
Intradevar Irinel e mai greu de numarat zilele decat sa treci peste cm.
Acu trebuie sa plec sa culc fata , o seara buna .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie
clauclau spune:
Mihaser, acum am vazut! Felicitari din suflet pentru sarcina, ma bucur asa de mult ca ai reusit. Sa ai o odisee frumoasa si bebe sanatos!
Irinel, imi pare rau de Z 1, e cea mai urata din fiecare luna, dupa care incep iar planurile si numaratorile, imi aduc aminte perfect cum este si ce dezamagita eram si eu iar tu ma imbarbatai in fiecare luna! Sa sti ca se poate si indiferent ca hotarasti sa iei o pauza de forum sau nu, o sa ramai graviduta cu siguranta. Eu cred asta cu tarie, nu zic doar asa sa ma aflu in vorba!
Daiopri, ce mai zici tu mamicuta draga? Te supara cantarul?
Imi aduc aminte ce supla ma facusem eu chiar inainte de a ramane insarcinata, ce mai mergeam eu la sala de zor! Si apoi a venit bebe...iar acum dragele mele deja am luat mai bine de 5 kg. Dar nu conteaza , bebe sa fie sanatos!
Ioanatugs, Asi,Gina, Cornelia Laura, multe pupicuri pentru voi 

.
Si nu in ultimul rand bun venit noilor mamici aspirante, sa popositi putin aici si apoi fuguta la odisee!
Noi maine mergem la eco si speram sa aflam si ce ascundem in burtica, caci data trecuta la 12 saptamani parea baietel...acum sa vedem daca ramane asa!
Va pup pe toate si va tin pumnii la cat mai multe teste pozitive.
CLAU
17+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2 
mihaser spune:
Salutare mamici!
Irinel imi pare tare rau pentru Z1! Insa va rog sa nu va pierdeti speranta! Keep trying!
Ignatica tinem pumnii sa va ocoleasca uratii cateva luni bune!
Leeloo acum ce-o vrea D-zeu! Si eu as fi vrut multe, insa pana la urma sa avem bebei sanatosi!
Kid eu am pierdut cateva luni in care putem sa raman insarcinata tot incercand ca prestez dupa un calendar care imi indica (pentru fetita) ba ziua 10...cand sigur nu ovulam, ba ziua 16 cand trecea ovulatia...pana la urma m-am enervat si am zis fie ce o fi, sanatos sa fie!
Locca multumesc frumos! 
Alina Maria tinem pumnii pentru 3 oct sa se prinda bb!
Cazanc bine ai venit printre noi si te astept cat mai repede la odisee! eu cred ca ai toate sansele sa ramai daca ai ciclul regulat. O mamica chiar mi-a spus pe cand eram in proces de incercari sa fac cam o data la doua zile in perioada ovulatiei.
Clau multumesc! abia astept sa mergei la eco sa vezi ce ai acolo in burtica! sarcina usoara!
Fetele va pup si va imbratisez pe toate. Ioana iti doresc spor la invatat! Mai un pic si incepi!
Week-end placut si cu liniute!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
CamiM spune:
Salut tuturor!!
Irinel off uratii astia.. ce cauta!!! Plecati mai!!
lasa nu te necaji prea tare, tinem pumnii pentru luna asta!!
PS: mai treci si prin livada cand ai vreme, pliiiiz!
Bun venit Alina Maria, Locca, Cazanc si sedere cat mai scurta!!
fetelor va
pe toate si abia astept sa mai aud vesti bune!! Sper sa va pot purta noroc asa cum mi-ati purtat voi mie!!
Cami
8+ &
Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme
leeloo2004 spune:
Irinel, nu stiu ce sa-ti spun, poate a fost o intimplare, dar eu asa am facut, asa ca iti multumesc!
Eu, in disperarea mea, am incercat 3 zile la rind, cu ziua de ovulatie (calculata cum ai spus tu de luna trecuta) in mijloc... Hai ca poate va fi luna asta! Daca ma uit pe calendar imi iese ca ai ovulat de fapt in z16, asa ca banuiesc ca din cauza asta nu s-a prins...hai sa-ti fac eu programul
- ar trebui sa va apucati de treaba pe 11, 12 si 13 octombrie!! Bafta multa!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Ignatica spune:
Mai am 2-3 zile pana la urmatorul CM...avem emotii, dar simptome ioc.
cozanc bine ai venit printre noi, sedere cat mai scurta.
leeloo daca nu imi iese nici luna asta, te pun sa imi faci program. ![]()
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by Ignatica
Mai am 2-3 zile pana la urmatorul CM...avem emotii, dar simptome ioc.
cozanc bine ai venit printre noi, sedere cat mai scurta.
leeloo daca nu imi iese nici luna asta, te pun sa imi faci program.
Dar poate a fost cu noroc luna asta si nu mai e nevoie "sa-ti fac program"...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.