Mamici aspirante din nou - cap. 27

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

cornelia suntem in aceeasi situatie, si eu mai am numai o luna- maxim 2 de incercari pentru ca trebuie sa ma intorc la serviciu. Am crezut ca o sa reusim repede, dar uite ca avem surpize. Mai pastrez inca sperantza bb se va prinde in cursul acestor saptamani.

carmina ma bucur ca ne-ai scris. Iti doresc sa te refaci cat mai rapid si sa ni te alaturi.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Azi am fost in nunti!
Va multumesc din suflet pentru gandurile voastre si sper sa va iau pe toate cu mine la odisee!

Carmina am visat ca eram insarcinata cu gemeni si dintr-o prostie am pierdut sarcina. Insa a fost un vis destul de ciudat...parea foarte real ca am fost socata...Eu trebuia sa fac testul pe 19 si i-am spus sotului...stii ce eu sunt gravi si nu te mai apropii de mine ca pierd sarcina!

Si nici bine nu am apucat sa povestesc visul pe forum ca am aflat despre tine si am fost la fel de socata...Ce sa-ti spun decat ca nu trebuie sa-ti pierzi increderea. Eu nu am habar cat de greu iti este, insa incerc sa-mi imaginez! Sper sa gasesti in tine si in cei din jur forta de a nu renunta.
Ai aflat totusi ce s-a intamplat?

Fetele care mai mergeti la odisee? Haideti ca e recent deschisa si e loc pentru toata lumea!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna din nou dragelor!
Irinel draga si eu ma bucur sa va "revad" pe toate mi-a fost dor de voi! Momentan nu mai fac nimic, am avut o vara in care mi-am luat gandul de la bebe si m-am simtit mai bine, mai ales ca am avut mereu ceva de facut. Am avut deci o vara plina de evenimente si deabia acum m-am mai linistit si voi vedea ce vom face in viitor!
Cornelia_Laura, Roandre si mie mi-a fost dor de voi!
Asi tu ce mai zici draguta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, va aduc o VESTE MARE SI FRUMOASA.
Mirela "Desprecopii" va fi mamica de Mai 2008!

Poze - Recente & BB#3 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

wow ce super!
mai vrem vesti de genul asta!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ma primiti si pe mine?
Nu am mai scris la "aspirante", desi nici prima data nu ne-a iesit din prima. Sper insa sa stam cat mai putin pe-aici si sa ne mutam toate la Odisee.
Pe baietelul meu il cheama Matei si este nascut pe 13 sep. 2005, coleg de grupa cu Alexandra a lui Kid si cu Jessica Ginei.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

'Neata fetelor! Cam liniste pe aici.
Eu sunt ziua 15 si am inca speranta in suflet...in final e tot cum vrea Dumnezeu.
Eric a racit deja la cresa asa ca e acasa cu mine. Edi deocamdata e bine.
locca, bine ai venit printre noi. Sedere cat mai scurta aici si fuga la odisee!
Gina, ce veste buna! Ca toate vestile despre noi burtici!!!
Va doresc o saptamana cat mai buna iar celor care asteapta rusii le doresc o intarziere de 9 luni!

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by kid2003

Mihaser!!!
Felicitaaariii!!!!!!!!! Sa ne tii un loc caldut la mamici de iunie 2008. (al tau e geaman si ii iubesc pe gemeni, dar stie cineva ceva de rac? Ca raci nu cunosc)

Kid - baietelul meu e rac, asa ca pot sa-ti spun ceva despre zodia asta - sunt foarte sensibili, familisti, legati foarte mult de mama, cu inclinatii catre literatura, limbi straine...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Imi permit sa iti spun si eu bine ai venit Locca desi nu prea fac parte din acest grup , nu am fost nicidecum binevenita . Nu stiu de ce , cu toate ne dorim un bb. mai devreme sau mai tarziu .
Felicitari Mihaela pt. bebic , sanatate si putere de a merge pana la capat cu bine .
Fetelor Mandy e nascuta iarna in ian. si daca ar fii sa raman insarcinata in oct. o sa se nasca in vara , mie mie cam frica de calduri , la voi care ati nascut vara cum a fost ?
Plus ca ghainutele nu o sa se mai potriveasca asa de bine , ma refer cele pe care le am . Vo v-ati gandit la asta ?

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Alina - nu stiu ce s-a intimplat de spui ca nu ai fost binevenita in grupul fetelor de aici...Eu iti spun oricum bine ai venit si sedere scurta la aspirante! Eu zic sa nu iti faci griji de caldurile de vara - chiar indraznesc sa spun ca e mai bine daca bb se naste vara ca il poti scoate mai repede afara si va intra in iarna destul de marisor sa faca fata mai bine la frig! Cit despre hainute...nu stiu ce sa-ti spun - dar cred ca eventual le poti darui unui alt copilas si sunt sigura ca si tu la rindul tau poate ai sa primesti! Unele oricum le poti folosi - ma refer la body-uri, la bluzite - macar la interior, nu?

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput