Mamici aspirante din nou - cap. 27
Raspunsuri - Pagina 6
roandre spune:
Mai intru si eu din cand in cand pe aici si citesc vesti care ma fac sa mi se zburleasca pielea pe mine.
Felicitari mihaser si Leeloo2004! O sa fie bine si peste 9 luni o sa vreau sa vad poze cu bebei mici si pitici!
Leeloo2004, e normal sa-ti faci griji...si eu mi-am facut dar desi e greu, uneori f greu, e fff frumos cu 2 bebei. Iar vorba aia cu "unde mananca unul o sa manance si al doilea" se va aplica de minune. O sa faceti fata si cu creditele si o sa va simtiti si impliniti ca "familie de 4".
Gina, ce frumoasa esti...radiezi de fericire!
Offf, ma doare sufletul pt carmina . Nici nu stiu ce as putea sa-i spun s-o consolez.
Sim, ma bucur ca am mai citit despre voi. E un voinic Tudor!
Cornelia, sunteti frumosi si voi si ma bucur ca ti-ai revenit si ca aspiri la de "3xmamica". iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat mai repede.
Va pup pe toate fetele de aici..de la prima pana la ultima ca imi sunteti dragi si stiu cat de mult va doriti inca un bebe!
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Am facut clr blue si au iesit 2 liniute exact cum presimteam!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
Super!!!!! Felicitari!!!!! Deci o sa fim colege de Odisee? Cine mai vine???
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Irinel spune:
Dragele mele, tot citind la voi, am intarziat sa iau copilul de la gradi. Dar ce vesti frumoase vad eu...
Mihaser draga mea, ce mult ma bucur pentru tine!... O sarcina minunata si un bebelus sanatos! Si ce DPN frumos, de ziua copilului...
Acum spune-ne si noua, daca ciclul regulat a fost trucul, care a fost ziua cea buna? Ziua 14? sau ati muncit de zor tot timpul? Multi pupici.
Ioana, bine ai revenit!!!! Ce mai faci? Ne era dor de tine.Pupici.
Daiopri, hai da-ne si tu o veste buna. Da tu mai ai putin pana cand poti sa faci testul, nu?
Pupici la toate
Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!
Stefanel are o sansa la o viata normala
Bebe Darius vrea sa traiasca
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
carminabulina spune:
irinel esti o fata fara pereche si iti multumesc din suflet ca ai fost alaturi de mine. De-asemenea si voua si sa ma iertati ca nu am scris aici dar asta e un topic plin de sperante ce sens avea sa intru eu si sa va intristez???
Am zambit cand am vazut cat de repede ati facut mutarea de la gravidutza la aspiranata
. Bravoooo foarte discret lucrat 

...
Deocamdata pentru cel putin 4 luni o sa fiu aspiranta si atat de-abia dupa aceea sper sa intru luna de luna si sa ma supar ca mi-a venit CM-ul (glumesc eu sper sa zic ca am unda verde si ca gata s-a si intamplat
).
Inca o data
Mihaser, ignatica, GinaM, leeloo, Roandre pentru gandurile bune.
carminabulina spune:
Mihaser si leeloo felicitari mamicutelor si sarcini usoare si pana la termen!!! Ma bucur ca ati reusit.
Mihaser ce-i cu visul de care pomeneai...poate mi-l povestesti si mie sa vad daca se potriveste
.
Daiopri spune:
Irinel mama tu chiar vrei sa ma trimiti la odisee luna asta:)) Eu is abia z16. Si iar nu am fost f. harnica:(( Asta e! Mai prost e ca TB meu creste treptat si nu brusc si frumos cum facea pe vremuri:) Asa ca habar nu am cand e ziua buna. O sa incerc si eu tickerul ala miraculos:)
Mihaser felicitari si tie si sa dea DD sa fie totul bine. Bravo fetelor harnicute. Iar celor care sunt inca in proiecte spor maxim.
Carmina, am citit si eu ceea ce ai scris si este inimaginabil pentru mine ceea ce ti se intampla. Asa cum spuneai si tu e greu sa simti durerea altora, dar de aceea noi suntem aici pentru incurajari. Si sa ne rugam la DD sa aiba grija de noi si copii nostri. Eu nu pot sa spun decat ca iti doresc sa ai puterea sa treci peste si increderea ca intr-o zi o sa fie totul asa cum ti-ai dorit tu. Si sincer cred ca DD sau altcineva mai puternic decat noi stie ce face, desi doare uneori. Nu pot sa spun ca te asteptam printre noi ci doar ca ne gasesti aici:)
In rest sunt necajita ca mi-a racit motanasul. Nu stiu cand o sa fie si el destul de puternic sa nu mai adune orice de prin preajma:((( Si maine trebuia sa mergem la ziua unui baietel….
Multa sanatate in primul rand si sarcini usoare, spor la treaba, si la cat mai multe liniute roz.
Numai bine tuturor
kid2003 spune:
Mihaser!!!

Felicitaaariii!!!!!!!!! Sa ne tii un loc caldut la mamici de iunie 2008. (al tau e geaman si ii iubesc pe gemeni, dar stie cineva ceva de rac? Ca raci nu cunosc)
Carmina! Iti tin pumnii, fie ca DD sa fie alaturi de tine si peste 4 luni sa ne dai direct vestea cea mare! Ai sa vezi, bebelasul tau sta deoparte si asteapta momentul sa isi faca aparitia in lume! Eu cred ca totul se intampla cu un scop. Chiar daca e dureros, invatam ceva...macar sa fim mai puternici si tot invatam! Te
tare!
cornelia_laura spune:
Mi-a fost dor de voi fetelor
! Dar am avut o perioada mai agitata. Baietii mei au inceput cresa amandoi si am stat cu emotii. Dar e bine. Eric s-a obisnuit foarte repede acolo, mananca bine, doarme, e vesel. Edi era deja obisnuit. In Noiembrie va trebui sa reincep serviciul dupa 3 ani si jumatate de stat acasa. Nu mai pot amana(Risc sa-mi pierd postul in iulie cand ar fi trebuit sa incep). Sincer am tot sperat ca apare bb3 in burtica dar degeaba. Nu-i nimic, mai amanam cateva luni, ca sa pot merge la munca. Dar pana in noiembrie mai e un strop de speranta
.
Mihaser si Leeloo, FELICITARI DIN SUFLET!!! Ma bucur enorm pentru voi
! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Carmina, am citit necazul tau de zilele trecute dar nu stiam ce sa-ti scriu. Imi place insa tonusul tau care reiese din mesaje si ma rog la Dumnezeu sa fie alaturi de tine si peste 4 luni sa nedai o veste buna!
Sim si Roandre, m-au bucurat nespus mesajele voastre. Pupici multi la puisori.
Gina, esti absolut superba
, degaji atata seninatate si implinire.
Irinel, Baby, Ioana, Rosa, Ignatica, Daiopri, si toate celelalte fete, va pup si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai reusit!
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Marc Alexandru (28.03.2006)