Inseminare (16)
Raspunsuri - Pagina 9
miruna79 spune:
Fetelor am o intrebare cum se face la giulesti cind se face inseminare ne trebuie cumva adeverinta de la servici? , se face ceva internare probabil de zi??
Am o cunostiinta care vrea sa fac inseminare luna asta si nu lucreaza deci n-are cum sa aduca adeverinta am zis sa va intreb poate stiiti.
Pupici la toate.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
RalMar spune:
Monty nu cred ca
are cum sa influenteze calitatea foliculilor. Cred ca mai mult are legatura cu
, dar daca voi faceti iad, nu e nici o problema. Asa ca nu mai stati, si treceti la treaba!
dma2007 spune:
am uitat sa va zic ca am luat aseara ova-mit si m-am umflat in burta!

in rest nimic!
aspiranta
din 2006
mai optimista ca oricand!
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
montytaiana spune:
miruna 79
pentru IA nu trebuie adeverinta de salariat si nici internare
poate dura asteptarea pe hol 1 ora sau mai mult eu prima data am stat de la 8-13
dar procedura in sine max 30min stai in cabinet
pupici
iuca spune:
Buna fetelor,
Dar cu clostilbegyt ati facut stimulare? Ce reactii are? E mai puternic decat ovamit-ul?
ptr toate fetele
vrem si noi un
- din august 2005
vio
lara20 spune:
montytaiana,intradevar e bine sa fii mai slabuta si mie doctorul mi-a spus ca ar fi bine sa mai slabesc vreo 5 kg,am 63,am citit si pe internet ca rata de succes este mai mare daca ai o greutate normala.la fiv la fel este mai bine,nu stiu care e logica?!am o gramada de cunostinte care au pe 80 kg si au facut copii

ce sa ma zicem........
dma2007 spune:
iuca eu stiu ca au aceeasi sunstanta activa amandoua, deci logic nu ar trebui sa fie mari diferente!
aspiranta
din 2006
mai optimista ca oricand!
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
kittyke spune:
Buna fetelor,
Am venit de la eco, iata ce productie am facut
cu menogol 1 fiola /zi:
OD- 2x18mm, 16mm,15mm, OS-16mm , endometru 10mm sunt o gaina buna
nu-i asa?? Numai ca pana acuma n-am avut rezultat (dar nici atatea foliculi)
Ce m-a surprins este faptul ca maine la ora 8 dimineata ma duc la inseminare ,am primit si pregnylul in spital,oare nu e prea devreme?
Iar sunt in ceata .......
RalMar spune:
Ovamit si closty sunt cam acelasi lucru. Cand am facut prima stimulare nu gaseam ovamit prin nici o farmacie si dr.a spus sa-mi iau closty ca au acelasi efect.Din ce citisem eu pe prospecte, la closty erau mai multe reactii adverse. Acum, ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? Puteti sa-mi spuneti ceva pastile pentru balonare? Dr a zis ca ovarele mele arata jalnic, dar nu-si da seama de ce ca am prea multe gaze in burta si le strivesc. Sper sa gasesc ceva pastilute pana luni la urmatoarea eco, poate-mi spune si de ovarele mele sunt oribile. Chisturi a spus ca nu exista pe acolo.