Inseminare (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Mie la eco nu mi-a zis nimic de endometru. Ce e ala? Ar trebui sa intreb si eu luni ce dimensiuni are al meu?

Mergi la inceput

Si in legatura cu greutatea, cred ca trebuie sa ai o anumita greutate, ca mie dr. mi-a spus ca sunt prea slaba, si din cauza asta am ovarele cam mici, si ar trebui sa ma mai ingras putin. Chestia asta cu ovare mici ca sunt slaba nu am mai auzit-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

RalMar,

La ce doctor te duci? Mie mi se pare ca-ti indruga la prostii!!!!
Gaze care apasa pe ovare??????Prea slaba? Ce daca?

Si la ecografie sunt DOUA lucruri care tb sa ti le spuna:
1. dimensiunea foliculului/foliculilor
2. marimea endometrului

e stratul de pe uter in care se va implanta ovulul fecundat, daca e prea subtire nu are pe ce sa se prinda ovulul si atunci ar putea sa-ti recomade Oestrogel pt stimularea endometrului.

Parca spunei ca mergi la Cocei, spune-mi ca nu-i adevarat, mie mi se pare o doctorita super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

kittyke bravo e super bine
ai niste valori minunate
ca sa iti faca IA tr sa ai minim un folicul de 16 -18 mm, iar tu ai mai multi ceea ce inseamna mai multe sanse
binenteles ca trebuie sa faci maine - pt ca valoarea lor creste cu 2 mm pe zi
sigur o sa reusesti, sunt convinsa, o sa fi mamica bravo
kittyke sigur reusesti,

ralmar si ovamitul si closty au aceeasi substanta activa clomi fen ova-mitul are in concentratie de 50mg
vezi si tu cum apare la closty
in rest pentru gaze - triferment

hai kittke iti fac galerie

Mergi la inceput

Pentru moment nu am ajuns inca la Bucuresti, am programare pe 15 oct. dar monitorizarile la fac pe aici, pt. ca vreau sa am toate analizele pregatite cand voi ajunge la un doctor adevarat in bucuresti.Pana atunci ,tre' sa ascult balariile celor de pe aici si sa nu ma sperii prea tare de ceea ce-mi spun. De endometru nu mi-a zis nimic, a spus ca vede o fisura care ar putea fi glera. Ce e aia nu stiu, dar am de gand sa ma lamuresc luni.

Mergi la inceput

Incerc si cu triferment, desi eu nu ma simt balonata. Abia astept sa se faca 15 oct. sa vd ce spune dr. de la bucuresti, ca pe aici aud tot felul de minuni.Daca nu urmeaza sa fac inseminari in curand si sotul nu are cu ce, ce sens are sa mai fac inca o stimulare? Nu cred ca mai iau nici o pastila pana cand nu vin la Buc.

Mergi la inceput

Voi la stimulare ce doze ati primit? Eu am luat cate 2 ovamit/zi timp de 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Kittyke super productie sa dea Doamne sa reusesti bravo!
Montytaiana multumesc de raspuns.
RalMar mie mi s-a dat ova mit 1/zi 5 zile.Si vreau sa ti spun ca anul trecut cind am avut spermatozoiizi numai 5 milioane ni s-a zis clar ca nu merge decat cu FIV asa ca eu zic nu te mai chinui atata astepta sa ajungi la Bucuresti si sa vorbesti cu doctorul si sa ti spuna ce ai de facut.
Pup toate fetele.

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

sunt cu nervii la pamant! m-am umflat graznic si au inceput si durerile pe stanga!
ce sa iau sa nu afecteze unei eventuale sarcini la care sper?
help!

aspiranta din 2006
mai optimista ca oricand!

http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png

Mergi la inceput

Incearca un ceai diuretic.Eu ma balonez si la ciclu si la ovulatie si cineva mi-a spus sa incerc ceaiuri diuretice si vor scadea si durerile. Nu stiu daca au avut efect sau a fost autosugestia, dar la mine functioneaza. Incerca flori de soc si matase de porumb. Nici nu are gust rau

Mergi la inceput