Inseminare (16)
Raspunsuri - Pagina 11
romanitza spune:
Am si eu o intrebare... azi este ziua 29, trebuia deja sa imi vina de ieri, dar se lasa asteptat.Am facut inseminarile acum 2 saptamani (joi si vineri)si azi dimineata am facut un test de sarcina, care a iesit negativ
Tot dimineata mi-am luat si temperatura, care era 37.0 grade.
Ce sa mai cred? Nu stiu ce sa fac? Nu am nici un simptom ca trebuie/nu trebuie sa imi vina si nu inteleg cauza acestei intarzieri... De obicei mie imi vine la 27, maxim 28 zile.
Luni ma voi duce sa fac si un test de sange, daca nu se intampla nimic pana atunci!
Multa bafta fetelor care fac inseminari zilele astea!
montytaiana spune:
ralmar nu cred ca e bine cum ai luat
in prospect scrie 1 pastila pe zi maxim cinci zile si nu mai mult de 3 luni
am prospectul in fata
dma2007 nu stiu ce sa iti recomand
eu nu am avut reactii adverse
dar atunci cand mi-a fost foarte rau inainte de CM in luna in care facusem IA si imi era frica sa nu ii fac rau potentialului bb am intrebat doctorul si mia zis ca paracetamol poti sa iei si in perioada de sarcina e singurul care nu face rau
fetele zic sa storci o lamaie sa bei (eu nu pot prea amar pt mine)
si mie mi-e frica de starile de rau(pe care eu una le am frecvent in viata de zi cu zi) si ma gandesc in timpul sarcinii ca tr sa le suporti fara sa iei pastile
dma2007 spune:
merci fetele!
incerc si cu triferment si cu lamaie.
aspiranta
din 2006
mai optimista ca oricand!
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
dma2007 spune:
am citit despre triferment si vad ca nu e contraindicat in sarcina.
aspiranta
din 2006
mai optimista ca oricand!
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
cristiama spune:
Dma2007,
Reactiile la stimulare sunt diferite, eu am facut hiperstimulare cu doar 1/2 pastile timp de 5 zile.
In locul tau as oprii tratamentul, pe masura ce mai iei te umflii mai rau, faci mai multi foliculi dar nu sunt viabili. La mine au fost 3 si nu a iesit inseminarea.
Alte 2 inseminari unde am avut un singur folicul au fost reusite, la mine problema e ca sarcinile se opresc din evolutie.
Nici nu ai ce sa iei sa-ti treaca durerile de ovare, trec abia dupa spargerea foliculilor.
Sigu ca doctorul o sa-ti spuna sa nu cumva sa opresti tratamentul, dar poate data viitoare iei 1/2 de pastila.
andriushca spune:
RalMar, WHAT? ai luat 2 ovamit/ zi timp de 3 luni? Dumnezeule! ce dobitoc ti-a prescris asa? se ia 1/2 pe zi sau 1 pe zi din Z 3 pana in Z 5 sau Z 7, maxim 3 luni la rand.
Kittyke, felicitari pentru rezultatele beton, m-as mira sa nu reusesti cu asa valori!
Ginamaria, referitor la intrebarea ta de pe pag. 8, pe mine m-a durut rau dupa prima inseminare la 1-2 ore, de-mi venea sa ma tavalesc pe jos, nu in timpul inseminarii. la celelalte doua nu prea am avut nimic, doar o mica tensiune in burtica a doua zi.
Romanitza, poate esti insarcinata si e prea devreme sa se vada la testul de sarcina. tin pumnii pt. luni la testul de sange!
v-am pupat.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
ginamaria spune:
KITTY E CLAR SE LASA CU
LA ASA O PRODUCIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE........poate chiar mai multi 

ne dai si noua![]()
MONTY noua ne-a zis drita de la laborator ca trebuie 2-3 zile de abstinenta inainte de inseminare.....ca sa fie si cantitate
si calitate
si nici sa nu fi prea vechi ca nu e bine............dar in ziua cu inseminarea si neaparat in urmatoarele sa
ca nu se stie de unde iese el
....... IDEEA E SA FII 
VA PUP
ginamaria spune:
a trecut noaptea si tot eu scriu............sunt f. suparata m-am trezit sa fac test de sarcina si nu a iesit........e a 14 zi de inseminare si mi-am facut sure check........care e valabil si la 7 zile dapai la 14...........asa ca nu imi ramane decat sa astept uratii si sa incepem iar....clostribegin nu stiu cum se scrie nici nu conteaza stiti voi ce e ala...iar vizite in fiecare zi la dr...iar pregnyl iar inseminare (sper nu asa dureroasa) si apoi iar chin.......asta e cel mai greu...asteptarea de dupa........si daca iar negativ........ma reapuc de fumat si de baut cafea ca si placerea asta mi-am luat-o ca sa fie bebelin...........si nimic ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
voi a faceti teste dupa inseminare sau pur si simplu asteptati CM?