Inseminare (16)
Raspunsuri - Pagina 12
andriushca spune:
ginamaria, capul sus, nu fi trista, asta e , daca nu e acum va fi poate chiar luna urmatoare. te felicit insa pt. ambitia de a te fi lasat de fumat si cafea. bravo tie, eu nu am putut si nici sotul sa renuntam la fumat si am motiv sa zic ca poate si de asta nu vine bebe.
dar poate totusi mai e timp sa speri si poate se pozitiveaza mai greu testul, ca nu la toata lumea se pozitiveaza din prima zi de intarziere...
eu asteptam ori sa vina CM ori imi mai faceam cate un test cam cu o zi inainte. in ultimul timp (cam de cand am lasat-o balta cu IAS) nici nu mi-am mai facut teste. asteptam sa-mi vina.
pupici la toate fetele!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
lara20 spune:
romanitza sigur esti graviduta daca ti-a intarziat si ciclu si ai temperatura peste 37!!!!!!!!!!!!!mai astepata cateva zile si mai fa un test de sarcina!
montytaiana spune:

am uitat azi sa iau pastila de ova mit

trebuia sa o iau la 10
fug sa o iau chiar acum
are ceva?
numai eu sunt in stare de asa ceva

weekend placut
elenam3 spune:
quote:
Originally posted by montytaiana
ralmar nu cred ca e bine cum ai luat
in prospect scrie 1 pastila pe zi maxim cinci zile si nu mai mult de 3 luni
am prospectul in fata
dma2007 nu stiu ce sa iti recomand
eu nu am avut reactii adverse
dar atunci cand mi-a fost foarte rau inainte de CM in luna in care facusem IA si imi era frica sa nu ii fac rau potentialului bb am intrebat doctorul si mia zis ca paracetamol poti sa iei si in perioada de sarcina e singurul care nu face rau
fetele zic sa storci o lamaie sa bei (eu nu pot prea amar pt mine)
si mie mi-e frica de starile de rau(pe care eu una le am frecvent in viata de zi cu zi) si ma gandesc in timpul sarcinii ca tr sa le suporti fara sa iei pastile
carmencar spune:
INDRAZNESC SA INTRU SI EU IN DISCUTIE CU VOI SI SA VA SPUN CA SI EU INCERC SA AM UN BEBE
DIN 2003 DE CAND AM INTRERUPT ANTICONCEPTIONALELE DAR VAD CA SE LASA ASTEPTAT NU AM RAMAS NICODATA. SUNTEM OK AMANDOI CU TOATE ANALIZELE IAR CM. ESTE MAI RAU CA CEASUL VINE LA 27/28 ZILE IAR OVULATIA ESTE OK FARA MEDICAMENTE AJUNGE FULICULUL LA 21mm IAR ENDOMETRUL LA 10. AM FACUT PRIMA INSEMINARE IN FEBRUARIE DAR NU A REUSIT APOI AM FACUT IN MARTIE SI NICI ASTA NU A REUSIT AVUSESEM 2 FULICULI DIN CARE AM RAMAS CU UNUL IAR ASTAZI AM FACUT INSEMINAREA CU NR3 SI TIN SA VA ANUNT CA AM AVUT 3 FULICULI DIN CARE CEL MAI MARE AVEA 20mm CHIAR MI IA ARATAT PE MONITOR SI MI A ZIS CA CEL DE 20mm ESTE DE TOATA FRUMUSETEA
SI ENDOMETRUL AVEA 8,7 DE REGULA ERA DE 10 CAND M AM DUS CU O ZII INAINTE LA ECHO SI DOCTORA S A MIRAT CUM AM 3FULICULI FARA PASTILE CHIAR M A INTREBAT DACA AM LUAT CEVA TRATAMENT DE CAPUL MEU IAR EU I AM SPUS CA AM FOST IN IULIE LA TRATAMENT LA SOVATA
IN FINE AM FACUT PREGNYLUL SI APOI LA SCURT TIMP AM FACUT INSEMINAREA IAR SPERMOGRAMA A FOST A+B=32 AM UITAT SA VA SPUN CA TOATE INSEMINARILE LE AM FACUT CU DR MOISA CARE ASTAZI A VENIT SPECIAL PENTRU MINE LA 10 LA CABINET IAR LA 5 DIMINEATA A AVUT O NASTERE LA SPITAL SPER DE DATA ASTA SA FIE CU MAI MULT NOROC CA TARE NE MAI DORIM UN BEBE DE MULT,IAR DE MAINE MI A DAT SA IAU DUFASTON O PASTILE IN FIECARE ZII PANA IN ZIUA 27.NI S A SPUS LA SOVATA DE CATRE DOCTORITA CA SUNTEM FOARTE STRESATI SI CA ASTA AR FII CAUZA(EU LUCREZ IN INVATAMANT IAR SOTUL ESTE SOFER PE TIR)CE SA VA ZIC CA ESTE GREU SA VEZI CUM TE CHINUI SI NIMIC IAR ALTELE II FAC PE BANDA RULANTA SPER SA TREACA TIMPUL MAI REPEDE SI SA POT SA MI VAD SI EU VISUL INDEPLINIT ACELA DE A FII MAMA[graa]
VERISOARA MEA NU A RAMAS NICIODATA SI SE CHINUIA DE 10 ANI SI AVEA SI UN OVAR LIPSA SI A PRINS DIN PRIMA INSEMINARE CU MOISA SI ACUM ARE UN BAIETEL DE 2 LUNI ASA CA EA MI A DAT CURAJ SA MERG MAI DEPARTE SI SA NU RENUNT. SPER SA POT SA VA DAU VESTI BUNE IN CURAND[graa] DEJA ACUM MA DOARE UN PIC BURTA IN PARTEA DREAPTA ACOLO UNDE AM FULICULII. BAFTA TUTUROR SI NU RENUNTATI STIU CA ESTE GREU MAI ALES CAND TE INTREABA LUMEA DE CE NU AI COPII DAR TREBUIE SA TRECETI PESTE SI SA AVETI INCREDERE CA O SA VINA SI LA VOI DEFAPT CAND I TI DORESTI NU AI.PUPICI TUTUROR
ugaena spune:
Buna fetelor!
Cam liniste pe aici.
Tin pumnii celor care sunt "in focuri" zilele acestea (kittyke, montyana,sa ma scuzati daca am omis pe cineva).
Romanitza nu ne mai tine in suspans. Eu sper sa fie de bine intarzierea CM. Tin pumnii stransi!!!
Andriushca nu stiu daca ne apropiem pe bune de menopauza. Eu una m-am hotarat sa raman optimista
pana la capat!
Mai tineti minte ca v-am pomenit de adoptie si toate cele? M-am informat pe-aici si m-am descurajat pe loc : dureaza 5-7 ani sa adopt in Montreal, iar in RO nici o sansa. Spre alte tari ale lumii nu m-as prea indrepta. Nu va mai spun de costuri!!! Sunt enorme!
Asa ca voi reveni la IAD-uri la anul, dupa ce imi mai revin financiar si ma mai "coc" nitel.
Hai ca v-am pupat pe toate!
romanitza spune:
Imi pare rau ca nu am raspuns mai devreme, dar... nu a fost sa fie nici luna asta
Am iesit weekendul asta din casa, dar maine am programare la analize, este ultima luna(sper) in care mai incerc inseminari! Sotul m-a asigurat ca luna asta sigur vom avea gemeni!
Chiar am sperat mai mult ca niciodata luna asta, dar exista o data viitoare. Trec, ca si multe dintre voi, prin aceleasi stari, in anumite zile sunt optimista, in altele cad in butoiul cu suparare si deceptie...
Multumesc tuturor pentru incurajari, bafta fetelor care fac inseminare luna asta!!! Am inteles ca toamna este anotimpul cel mai prolific din acest punct de vedere...
V-am pupat pe toate!!!!
kittyke spune:
Buna fetelor,
Va multumesc pentru incurajare, 
.Sambata am facut IAS nr.5 sper sa fie cu noroc
. Incepe partea ce mai grea...... ASTEPTAREA
Ma mir cand citesc ca unele fete au dureri de la inseminare, eu nu simt nimic,primesc un supozitor inainte cu o ora ma culc pe masa si pana sa ma gandesc ce se intimpla cu mine sunt gata.
Ginamaria, stiu prin ce treci, ultima oara 2 zile am plans dar mi-am revenit si ma duc mai departe, altfel nu se poate
Andriuscha, tu ce mai faci? Nu continui inseminarile, nu prea scrii nimic despre ce o sa faci in continuare?
Carmencar, bine ai venit printre noi, sa speram ca nu stai mult![]()
luci.eilm spune:
Eu inca pendulez.
Parca nu as mai pierde timpul cu inseminarile, pe de alta parte procedura e mai simpla si mai ieftina. As incerca un FIV. Dar pe de alta parte, am citit dimineata ca lui Danotino i-a reusit o inseminare la dr. Bucur si asta ma face sa ma gandesc sa mai fac si eu.
Dar cum spuneam, oricum, eu trebuie sa mai astept, sa mai reduc kg. etc. Sunt varza, deci!
Eu am intrat doar sa-i dau un pont
Ugaenei. Ugaena, de ce nu incerci un FIV? De regula, este pasul urmator dupa IA-uri nereusite si sansele sunt mai mari (30%).
Andriuschca,
.
toate fetele- pe cele dezamagite, pe cele ‘in lucru’, pe cele in asteptare.
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
RalMar spune:
Azi iar sunt programata la monitorizare, desi daca joi avea 14 mm, cred ca plecat deja (sambata seara am avut dureri) si nu stiu ce ar mai putea vedea azi. Va spun diseara ce mi-a mai spus. Deci tre' sa intreb si de endometru? De asta nu mi-a spus absolut nimic joi.