Inseminare (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

buna fetele!
bafta kittyke! fac galerie pt tine!

o sa fie bine de data asta o sa vezi!

fetelor va mai bat si eu la cap cu intrebari: mi-am facut programare pe 28 in Z11 si mi-e frica sa nu treaca ovulatia pana atunci, mentionez ca n-am idee cand ovulez.
o singura data mi-am facut o eco in Z8 si aveam un folicul de 12mm si endometru de 3mm(fara stimulare). aveti idee cat de repede cresc foliculii?
intreb fetele care au facut mai multe monitorizari, ca eu habar nu am.

aspiranta din 2006
mai optimista ca oricand!

http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

'neata fetelor,
nu mai e nici un dubiu........azi noapte au venit........,ma incearca niste sentimente........nici nu stiu daca sunt suparata,nervoasa sau doar obosita ca azi noapte am avut niste dureri ca si inainte de operatie........dar cred ca de la inseminare.....in acelasi timp sunt mai nerabdatoare ca niciodata.......ieri am fost nasica de botez si finuta mea e minunatie de fetita si acum stiu sigur ca odata voi avea si eu minunea mea...
andriushca m-am hotarat...de acum nu mai fc nici un test de sarcina.........ma stresez degeaba.........cand vine vine sau daca nu si mai bine...........sper sa ma pot tine de cuvant
va pupilesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

dma2007, multumesc frumos de galerie, chiar am nevoie
Stai linistita ca o sa fie bine , de obicei ovulatia este in ziua 13-14, deci sigur ai folicul, inca nu e tarziu, foliculii cresc cam 2mm pe zi( de la fete stiu)
Ralmar, poti sa intrebi de endometru linistit ca se masoare obligatorie, poate a uitat sa-ti spuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

kittyke e clar, trebuie sa trecem peste asta ca altfel incet incet asta e pana sa epuizam toate posibilitatile..........hahhaha cat mai este........
dma 2007 sigur dupa ziua 12-13 este ovulatia cel mai devreme eu de exemplu ovulez in ziua 19........dar ma rog nu e normal.....dar incearca niste teste de ovulatie pentru siguranta ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

neatza fetelor, imi pare rau pt. cele carora le-au venit uratii, ce sa facem, asta e, mergem inainte, nu? asa ca va dau un pup si o floare sa nu mai fiti chiar asa triste, da?
luci.eilm, pendulam impreuna , eu cred ca ma hotarasc la FIV, o astept pe Ioana cu vesti bune sa ma convinga si pe mine ca FIV-ul e solutia!!!
RalMar, in a cata zi de CM esti azi? sincer cred ca e cam tarziu, foliculul creste 2 mm in medie pe zi si daca joi era de 14 mm, azi ar trb sa fie de ... 22 mm aproximativ? poate ar mai fi sanse, dar conteaza si in ce zi esti, bafta!
dma2007, de cate zile ai CM? ca Z 11 e tocmai bine sa incepi monitorizarea. inca e devreme, succes!
ugaena si eu vreau sa raman optimista dar si realista totodata, prefer sa pun raul in fata si sa am o supriza placuta decat invers! pupic
carmencar, bine ai venit, succes la rezultatul inseminarii si multumim pt urari!
eu nu prea cred in chestia asta cu stresul e de vina desi suntem beton de sanatosi amandoi... dar, cine stie? poate e si asta o cauza?
in ceea ce priveste A+B=32%, eu zic ca e cam putin si sta nu grozav cu mobilitatea, ce scrie in paranteza la valori normale?
bafta multa in continuare, te asteptam sa mai scrii pe la noi, dar te rog eu mult fara majuscule ca ne dor ochii citind si ai grija si la lb. romana, scuze ca-mi permit, dar spuneai ca lucrezi in invatamant!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Eu cred ca am ovulat sambata noapte cu OS, ca atunci am avut dureri. Dar dr. zicea am si pe OD. un folicul mai mititel, poate am si pe acolo un out!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Ralmar, de obicei cel dominant ovuleaza si cei mai mititei involueaza si se resorb, dar poate tu vei avea ovulatie dubla, asa ca fa ceva, presteaza, ca nu se stie niciodata.

si la mine se apropie ovulatia si culmea, prestez, desi sunt constienta ca cu spermograma noastra (scuzati cacofonia), o facem cam de...geaba sau de placere!
pup

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Si pe mine ma cuprinsese daznadejdea cand am vazut ca nu s-a intamplat nimic nici luna asta, eram chiar hotarata sa incep iar AC, si sa nu mai incerc, dar acum parca am inceput iar sa sper. Cred ca e ceva normal sa mai cedam si noi psihic din cand in cand,dar e datoria noastra sa ne ridicam si maegem mai departe. Curaj fetelor! Sigur vom reusi si noi!

Mergi la inceput

Am si sambata si ieri, desi eram hotarata luna asta sa nu mai fac nimic. Eu tot sper, si de fiecare data cand vad ca nu-i nimic (IAR) parca mai moare ceva din mine. Asa ca eram hotarata sa nu mai fac nimic pana nu termina sotul tratamentul, si dupa ce vedem rezultatele sa mai vedem. Dar nu ma lasa inima, pentru ca vad ca se mai intampla si miracole, s-a reusit cu spermograme si mai rele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencar spune:

Pentru ANDRIUSCHA cuze daca am mancat ceva litere dar am tatatura din ilicon i nu prea ma decurc cu ea mobilitatea ete de 64%

Mergi la inceput