Inseminare (16)
Raspunsuri - Pagina 14
dma2007 spune:
merci de raspunsuri.
si cam cat de mare trebuie sa fie foliculii ca sa fie ok pt IA?
am niste dureri pe stanga...
aspiranta
din 2006
mai optimista ca oricand!
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
miruna79 spune:
Fetelor care ati mai facut histerosalpingografie azi am aflat ca trebuie sa fac secretie de col si sumar de urina inainte de a face HSG asa ati facut si voi? Azi ziua 1 am sunat sa ma programez ptr HSG si mi s-a comunicat ca treb sa am secretie col si sumar urina desi doctorita mea n-a pomenit ca ar fi nevoie de asa ceva acum nu stiu ce sa mai fac! n-am cum sa fac secretie col acum cit sunt la ciclu.
In cite zile iese rezultatul de la secretie col si sumar ca poate le fac in ziua 6-7 si ies pina in ziua 10 ??
Va rog dc stiti sa ma lamuriti.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
gabrielarusu spune:
buna,
eu am facut HSG si mi-a trebuit si secretie col si sumarul de urina, eu stiu ca secretia din col la mine a durat vreo 3 zile, la mine a iesit ureoplasma +, dar am luat inainte sa fac HSG doxaciclina si dupa aia nu am mai repetat-o, m-am dus cu analizele asa si ma intrebat dc am facut tratament, dr mea ginec. mi-a sps sa fac o copie dupa reteta de doxaciclina si sa le-o arat in caz de au ceva suspicuni asa am facut eu.
Unde vei face HSG?
http://tt.lilypie.com/CFXSp3.png
luci.eilm spune:
Miruna, in HSG substanta de contrast care se injecteaza poate transporta eventuali virusi prezenti inspre trompe si uter. pentru a evita infectarea acestora se recomanda aceste analize. deci, problema este, nu atat daca sunt gata analizele in trei zile, cat rezultatul in sine. daca acestea indica o infectie, se impune tratarea inaintea HSG si aceasta cere timp. bafta!
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
miruna79 spune:
La medlife , acolo am sunat sa ma interesez si asa mi a cerut acum nu stiu cum sa fac ca n-as vrea sa pierd o luna , am sa incerc si in alta parte sa vad ce fac .
Merci de raspuns.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
luci.eilm spune:
miruna, aceste analize sa fac in interesul tau.
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
miruna79 spune:
Luci.eilm merci de raspuns o sa le fac inainte asa e mai bine , pacat ca nu am stiut dinainte ca nu mai pierdeam o luna degeaba.
gabrielarusu spune:
buna miruna,
nu cred, fara examen bacteriologic recoltare di col i-ti face vreo clinica HSG.
Eu am facut la medsana si fara analize nu aveam ce sa caut la hsg.
multa bafta in continoare.
http://tt.lilypie.com/CFXSp3.png
miruna79 spune:
Gabriela si Luci.elm va multumesc de raspunsuri , luna asta voi astepta sa fac analizele asa e cel mai bine si in noiembrie voi face HSG si inseminare asa e mai logic , n-are rost sa ma grabesc acum pe ultima suta de metri daca am asteptat 3 ani mai astept o luna in plus.
Va pup pe toate
RalMar spune:
Am fost si m-am monitorizat si nu a plecat foliculul. Dr. a zis ca foliculul e destul de mare sa plece, 20,5 mm, dar endometrul e pra subtire. Tre sa mai merg miercuri dimineata sa vedem daca pleaca singur sau fac pregnil.