Inseminare (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

carmencar, daca mobilitatea este 68% atunci stati bine (eu intelesesem 38%), bafta multa!
RalMar, eu zic ca azi-maine ar trb sa ovulezi daca e sa se sparga singur. daca e sa-l ajuti cu pregnyl, ar fi trebuit azi sa-ti fi facut injectia, pt ca dupa pregnyl mai dureaza pana la 24-36 ore sa se sparga foliculul, deci mai crestea si maine, pe cand miercuri e deja tarziu. parerea mea...

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Dr. vrea sa vedem luna asta daca se sparge singur. Trat. cu pregnyl de luna viitoare. Acum vrea sa se asigure ca e totul in regula cu mine. si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

succes RalMar Doamne Ajuta...........iti tin pumnii...........Abia astept sa vad rezultatul........Sunt convinsa ca o sa fie bine......

Mergi la inceput

Vedem ce se intampla. Am hotarat sa mai incercam natural 2 luni. Sapt viitoare iar incep stimularile si daupa aia pregnyl, dar deja nu mai am sperante. Sotul incepe niste cursuri si nu poate merge la Buc. la control si nu am de ce sa ma duc singura, asa ca pana incep inseminarile in ianuarie, ne mai chinuim asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fetele ...
prima data pe topic ... si sunt un pic dezamagita .. pentru ca sunt pacienta dr tutunaru, si tare imi e ca voi urma exact procesul pe care multe din voi l-au descris aici , si exact ca si voi nu prea am mult timp la dispozitie .. caci am 33ani ..... grea decizie ....

Mergi la inceput

Tot nu simt ca as ovula, deci e posibil sa se intample ceva si la mine, sa nu fie doar vina sotului. Dimineata am poate-poate se intampla ceva, dar m-am cam saturat sa astept fiecare ciclu cu emotii si sa fiu convinsa ca de data asta se va intampla minunea si nimic. Uneori imi vine sa renunt la toate tratamentele si incercarile si sa revin la AC si gata toata povestea. E destul de frustranta toata povestea asta cu infertilitatea

Mergi la inceput

Cred ca atunci cand te hotarasti sa "tratezi" problemele de infertilitate trebuie sa fii pregatit psihic, sa poti face fata la esecurile care urmeaza.

Mergi la inceput

Deci, georgia, inarmeaza-te mai intai cu multa rabdare si pregateste-te, ca vor urma perioade destul de dificile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

andriushca
fetelor
am o intrebare
ca de altfel in ultima perioada imi trec tot felul de tampenii prin cap
cumnata mea se duce azi la ginecologul ei
sa isi faca papanicolaul anual si secretia
a zis sa merg si eu cu ea
eu acum va intreb are ceva daca le fac?
cam pe luni cred ca o sa fac IAD, are vreo legatura?
influenteaza cumva, avand in vedere ca ciupeste un pic din uter?
nu vreau sa fac mai mult rau decat bine
poate ma sfatuiti ce sa fac
sa mai astept>?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetele scriu si aici ce-am sccris si la FIV cu donator, poate ma ajuta cineva.
nu stiu ce sa mai fac, imi fac maine un test de ovulatie si daca e ceva ma duc repede la spital
sper sa nu fie nimic sa fie doar o nebunie de-a mea dar eu cred ca o sa ovulez mai repede acum de cand cu stimularea asta (mai ales ca am descoperit acum ca am si ceva mucus)
sper din tot sufletul sa fie ok ca o sa innebunesc de-a dreptul
sau mai bine sa fac maine o ecografie?dar unde?
nu cred ca as suporta gandul ca am pierdut o luna asa aiurea in conditiile in care mi-e rau de mor

aspiranta din 2006
mai optimista ca oricand!

http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png

Mergi la inceput