Inseminare (16)
Raspunsuri - Pagina 16
dma2007 spune:
scuze daca va deranjez cu problemele mele dar chiar nu am cu cine vorbi
aspiranta
din 2006
mai optimista ca oricand!
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
luci.eilm spune:
Monty, analizele care le-ai scris tu se fac din secretia din COL- nu uter.
Dma, mi-e greu sa cred ca poti anticipa ovulatia. Nu faci ecografie de monitorizare inaintea inseminarii (Z10/Z12)? Oricum, o ecografie de monitorizare poti sa faci la Giulesti sau la Dacia Medical Center (costa 50 RON). Nu e nici o problema daca inseminarea se efectueaza dupa ovulatie, in termen de 24 ore cat se presupune ca traieste ovulul. Bafta!
Restul fetelor
.
L.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
georgia_c spune:
dma, singurul indiciu ca te apropii de ovulatie este TB(temperatura bazala) , care trebuie sa fie undeva la 37 grade ; cred insa ca cel mai eficient este sa te duci , exact cum ziceai sa faci maine o eco...
montytaiana spune:
bine din col din uter din ce o fi, recunosc ca nu prea ma pricep
intrebarea era pot sa ma duc sau nu?
voi ce ziceti?
montytaiana spune:
pe mine ma incanta ca e un doctor care are program pana tarziu
noi mergem la ora 20.00, deci nu ma mai stresez cu serv
pacat ca nu se pricepe si la IA
ca as avea timp sa vb mai pe indelete
andriushca spune:
buna fetelor,
monty, e doar un Papanicolau si eu zic ca e bine sa-l faci, chiar daca urmeaza sa faci dupa cateva zile si inseminarea! si luci are dreptate, se ia din col, nu din uter, deoarece e un examen pt depistarea cancerului de col uterin. brrrrrr, Doamne fereste!
dma, daca te incalzeste cu ceva, nici eu nu simt mai nimic la ovulatie, uneori cel mult o stare de tensiune "in zona". si am auzit de la fete ca ele isi simt ovulatia, le dor ovarele, etc. eu spun ca nu e musai nimic, poti sa ovulezi bine mersi si sa nu ai celebrele dureri.
poti sa ai sau nu mucus (apare cam cu 1-2 zile inainte de ovulatie si are rolul de a proteja si ajuta
sa inainteze mai usor) dar eu zic ca nu are leg. cu ovulatia propriu-zisa.
temperatura bazala iar e ceva relativ, daca nu ai grafic facut in ultimele 3 luni nu stii cum sa o interpretezi si depinde mult de starea de sanatate, grad de oboseala, activitate depusa, etc.
teoretic TB trebuie sa arate o curba in perioada de ovulatie, un patern diferit de temperatura din restul lunii si o revenire la temperatura obisnuita dupa ce s-a terminat ovulatia. nu e musai sa fie de 37 grade!
e f. complicat, motiv pt care nu prea m-a pasionat sa pun in practica chestia asta!
asa ca stai linstita, nu te stresa suplimentar si daca ai posibilitatea monitorizeaza-te ecografic sa scapi de dubii!
georgia, bine ai venit si multi ani inainte! si eu tot 33 am.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
andriushca spune:
fetele, uitati vesti de la Ioana:
"fetelor de astazi sunt bucuroasa, am in burtica un embrionas luptator acum are doar 6 celule dar o sa creasca el mare ! am multa speranta si ma bucur ca am mers pina la capat , cum era sa nu-i fi dat o sansa acestui embrionas ca doar el va fi bebelusul meu.Vedeti si voi cit sunt de optimista acum! Si dr Zadori a contribuit azi cu mult la starea mea m-a incurajat , ne-a spus ca embrionul acesta e mai bun si sansele sunt destule sa ramin insarcinata doar cu un embrion. Mi-a schimbat tratamentul de sustinere, a zis ca progesteron nu prea da pt ca i se pare ca e un stress in plus, mi-a dat 8 utrogestan pe zi. Oricumam facut si l apunctie 4 fiole, dar merg pe mina lui daca el asa crede ca e bine.Mi-a facut si hatching si ceea ce mi s-a parut extraordinar dr a zis ca nu mai platim ICSI pt ca a fost doar un embrion. La noi in tara nu cred ca se intimpla asa...Va las ca m-am lungit , va mai trimit mesaje prin Magduta care e o draguta! Va pup pe toate cu mult drag si va multumesc ca va ginditi la mine. Celor care sunteti in tratament sau asteptarea rezultatelor va tin pumnii."
Asta a fost mesajul lui Ioana, scris la subiectul FIV Ungaria.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
miruna79 spune:
Fetelor care sunteti pacientele dr Dracea am citit acum la Fiv ca de saptamana viitoare o sa inceapa Fivurile la cabinet , o sa lucreze cu dr Dascalescu si dr Damian si costul o sa ajunga la aproximativ 1900 euro . Voi de inseminari stiti ceva? dc o sa faca acolo sau nu? ar fi o noua varianta.
La mine deja s-au schimbat planurile se amana pina in noiembrie e mai bine sa le am pe toate puse la punct..
Va pup pe toate
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
ugaena spune:
Buna din Montreal!
Romanitza imi pare rau sincer, nu stiu ce altceva as putea sa spun care sa te consoleze. Uite eu te
si iti tin pumnii sa iasa cu ochisori cat mai curand.
Luci.eilm iti multumesc pentru pont, dar vezi tu ca la mine e mai complicat ca eu ar trebui sa fac FIV cu donor si imi e destul de greu sa gasesc unul pe placul meu
( esantioanele de
s-au epuizat cu cele 3 IAD pe care le am la activ) la bancile de sperma din USA.
Acum vreau sa vad daca eu sunt O.K. ( daca nu cumva am endo sau aderente).
Andriushca si eu te pup
.
Sa auzim numai de bine si sper sa ne regasim intr-o buna zi la Odisee!!!
dma2007 spune:
miruna am auzit si eu ceva cum ca ar incepe FIV la ea la cabinet, cand am fost eu la spital vorbea la tel despre asta.
pretul nu mi se pare exagerat in conditiile in care la stat e 1400 si poate acolo mai dai si ceva in plus
asa la particular platesti 1900 s asta e si sunt sigura ca si conditiile sunt mai bune.
eu am intrebat-o si pt mine daca nu pot face IAD la clinica si mi-a zis ca e prea complicat pt ca nu are banca la clinica si trebuie sa ma plimb cu
("si e prea periculos sa nu-i traga curentul
")
eu una daca as avea de ales as alege sisitemul privat e mai civilizat zic eu..
aspiranta
din 2006
mai optimista ca oricand!
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png