Inseminare (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

miruna dar IA sigur face si acolo, la mine e problema ca am nevoie de donator

aspiranta din 2006
mai optimista ca oricand!

http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Dma2007,Miruna79, si eu sunt pacienta dr. Dracea, si eu daca ajung sa fac FIV as vrea sa fac la cabinetul particular. Mi se par chiar ieftin 1900 euro (daca e adevarat)fata de alte clinici unde e 3000 de euro.IAS nu cred ca face la clinica particulara pentru ca acolo m-am dus la eco, dar inseminarea mi-a facut la Giulesti.
Bafta fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Am terminat cu monitorizarile pe luna asta, si astept sa vad rezultatele.Iar am o multime de sperante si parca vad ca nici luna asta nimic. Asta ma enerveaza cel mai tare: cu fiecare esec, durerea e din ce in ce mai mare. Oricum, de luna viitoare incep stimularile 3 luni, mai incercam natural, sa-si termine si sotul cursurile si apoi putem incepe inseminarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

dma si kittyke ia uitati ce am citit pe la azoospermie despre Fiv la Gynera:
(- vor avea tehnici unice in Romania : cultivarea extinsa a embrionilor pana la 5-6 zile (stadiul de blastocist)
- au cea mai noua tehnologie de congelare - vitrificarea - ce permite congelarea atat a embrionilor de 48-72 de ore, cat si a ovocitelor si embrionilor in stadiul de blastocist;
Preturi :
Laborator FIV: 5000 RON
Embriotransfer: 1500 RON (daca nu se obtin embrioni valabili acestia nu se ma platesc)
Suplimentar pt ICSI : 800 RON
Suplimentar pt biopsie si/sau punctie cu anestezie generala: 2600

La astea am inteles ca se mai adauga 1500Ron tratament si ecografiile respective.
Deci e super la ce tehnici o sa foloseasca dar totusi poate reusim numai prin inseminari fetelor si nu ajungem la Fiv.
Kittyke ei abia saptamana viitoare incep probabil cand ai facut tu inseminarea nu erau inca pregatiti stiu eu, oricum cand o sa sun o sa si intreb si cit costa si va spun.
Pup toate fetele

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Miruan79, esti o scumpa, merci pentru informatii chiar ma bucur pentru vestile astea.
Am calculat asa in mare si a iesit cam 3000 de euro, atunci inseamna ca nu vom iesi cu 1900 de euro.Chiar ma miram oare cum reusesc ei sa faca asa de ieftin
Sper sa nu ajungem pana acolo

Mergi la inceput

Fetelor abia am aflat de la o prietena inseminarea la Gynera e 3 milioane jumate si deja a inceput sa faca.
Bafta la toate. va pup

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Kittykele am calculat si eu intre timp si am descoperit pretul adevarat tipa de la azoospermie care le a scris a zis ceva de genul ca o sa fie cu reducere in primele luni, vorba ta sper sa nu ajungem acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

ce faceti fetelor? ati inceput deja sa vorbiti de FIV? eu daca e sa ma hotarasc, la Giulesti voi face.

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Andriushca sa dea Dumnezeu sa reusim prin inseminare si sa nu ajungem la fiv dar am gasit aceste informati am zis poate ajuta pe cineva ca am vazut ca s-au mai pus intrebari pe tema asta.
Eu ma rog sa reusim toate si sa ne indeplinim visul fara a ajunge la Fiv
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

e clar ca nici una nu ajungem la FIV.............DD ne asculta si mai devreme sau mai tarziu se rezolva simplu si usor........
Am si eu o intrebare.........dupa inseminare nereusita cum a fost CM?al meu a fost f.dureros chiar si azi ziua 3 si plin de cheaguri si abundent.........oare i s-a mai intamplat cuiva?stiti ca va pove ca pe mine m-a durut tare la inseminare?cam acelasi tip de durere l-am avut si acum dar mult mai intens si care nu a cedat la medicamente decat dupa vreo 3 ore.........oare mi s-a refacut enometrioza?Eu m-am gandit ca poate e si de la stimularile astea .............
Va pupicesc

Mergi la inceput