Inseminare (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Dma2007,
Oricand, numai sa iei in fiecare zi la aceeasi ora. Dupa parerea mea chiar ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Dma2007,

Mie imi e rau de la Ovamit, asa ca le-as lua seara inainte de culcare. Eu ametesc dupa ele, ma doare capul, parca as fi dupa o betie, etc.

Acum iau numai 1/2 de pastila si nici alea nu le iau 5 zile ca am facut hiper stimulare ovariana. E naspa rau: mi s-a umflat burta si m-au durut ovarele o luna intreaga!!!!! Nici n-a reusit inseminarea in luna respectiva.

aici fiecare reactioneaza diferit. Dar pt siguranta seara e mai bine, ca dupa macar dormi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

merci fetele!
pt fiecare!
o sa le iau cand ajung acasa pe la 18!

aspiranta din 2006
mai optimista ca oricand!

http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

am luat si eu ova-mit in luna iulie si acum imi dau seama de ce m-a durut burta atunci si chiar toata luna august, ca si cum as fi fost racita la ovare. nu stiu daca a fost vorba de suprastimulare ca la eco in iulie n-am avut decat 1 folicul dominant si unul mai mic care s-a si oprit din crestere si apoi a involuat. se poate ca stimularea sa aiba efecte si in luna urmatoare?

miruna79 te-am trecut pe lista.

lara20, uite asa, abia ultima mea dr. la care m-am stabilit mi-a zis ca e retrovers. chiar o sa ma uit pe eco vechi sa vad acolo ce scrie. sunt dusi cu capul dr. astia, parol!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Doctorita care-mi face monitorizarile cred ca e putin dusa! A spus ca vom incerca si noi o stimulare cu ovamit, dar nu inteleg de ce. Am mai facut acum 3 luni si tot nu s-a intamplat nimic. Oare e posibil sa se intample ceva natural numai cu 5 mil. mobilitate 38? Ea zice ca putem, dar eu m-am saturat sa-mi fac sperante in fiecare luna degeaba! La numarul asta nu stiu daca avem sanse cu inseminari, cineva mi-a spus sa incerc direct FIV. Mai vedem ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

La ce dimensiune se sparg foliculii? Si fiecare ovar produce cate un ovul, sau un ovar o luna si urmatoarea luna celelalt? Sunt cam in ceata cu problemele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Buna din nou!
Astazi e ziua 28, normal cel mai tarziu azi ar trebui sa imi vina, deocamdata... nimic! Nu stiu ce sa cred, mai am usoare crampe. Se poate sa am semne ca imi vine si de fapt... sa nu mai vina?

Nu vreau sa fiu prea optimista, dar nici invers, as vrea sa pastrez un echilibru intre starile mele de spirit!

Daca nu va fi acum, luna viitoare mai am o sansa!

RalMar - din cate stiu eu( s-ar putea sa ma insel), foliculii se sparg daca au cel putin 18-19 mm si, in mod natural, in fiecare luna cate un ovar produce cate un ovul... La stimulare ovariana, ambii pot produce si nu numai unul, ci chiar mai multi.Si, cu cat sunt mai multi, cu atat sunt sanse mai mari!

Andriushca - daca poti sa modifici la mine 2 luni de inseminari, cu acelasi doctor Timea Belej- Rak. Multumesc mult.

Fetelor, sper sa reusim cu toate toamna asta, bafta multa la inseminari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

romanitzaDOAMNE AJUTA!!!!!!!!!
dma2007 Iti tin pumnii
kittyke productie uriasa iti doresc
andriushca zici ca te-a durut prima data........pe tine cum te-a durut?eu stiam de la mai multa lume ca nu doare,eu suport durerile fara probleme asa ca m-am dus extrem de relaxata si totusi.........
VA PUPICESC PE TOATE SI SA AUZIM DE CAT MAI MULTE
si inca ceva eu de cand cu atatea stimulari si injectii si hormonei m-am cam facut.asta nu e prea bine nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

buna dimineatza
am si eu o intrebare ce ma sfatuiti sa fac inainte de IA, pana in a cata zi pot sa fac, daca fac influenteaza in vreun fel productia si calitatea foliculilor?
stiu ca e o intrebare tampa dar
dupa cum stiti sotul meu are azoospermie
asa ca daca prestam, prestam de placere
si ma tot gandesc ce sa fac sa imbunatatesc calitatea foliculilor ca sa reusim luna asta
va pupic
apropo si eu din aprilie de cand ma ocup serios de problema asta si fac stimulare cu ova-mit m-am ingrasat 10kg, si nu ca as fi fost o salbuta inainte
luna asta m-am tot chinuit sa slabesc, si intr-o oarecare masura reusisem, (4kg) dar in ultimile zile am cam facut excese si s-a pus la loc
v-am auzit ca faptul ca esti gras e si el o piedica in reusirea IA
e adevarat?
of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

a si inca ceva
eu de la ova mit nu am avut nici o reactie adversa,
intradevar dupa IAD parca imi simteam asa conturate ovarele
si la prima IAD mi-a fost f rau in ziua 28 cand a venit CM am crezut ca mor, cu dureri de cap si voma dar groaznic de rau
la a doua IAD am avut aceeasi stare de rau dar cu o saptamana inainte de IAD
sa fi fost de la ovamit?

Mergi la inceput