Inseminare (16)
Raspunsuri - Pagina 7
andriushca spune:
neata fetele!
felicia, sa fie cu noroc! 
iuca, multumesc pt floricica, uite un
in schimb!
kittyke, succes, sa ai productie buna!
miruna79, daca dai o cautare vei gasi un lung sir de dezbateri referitoare la dilema daca e bine sau nu sa ramai insarcinata (indiferent de metoda) in luna cu HSG. parerile sunt impartite, stiu ca si eu cand am facut HSG-ul am intrebat in stanga si-n dreapta treaba asta. ideea e ca nu se stie exact care e adevarul.
OanaMar, pe prima pagina sunt trecute aspirantele cu doctorii lor si cate IA au facut! o sa te trec si pe tine cu dr. Filipescu, pregatire prima Ia, da?
apropos, cine crede ca aici ii e locul si doreste sa fie trecut pe lista sa-mi spuna si mie datele: dr si in ce stadiu de investigatii se afla, planuri, IA, etc.
lara20, ginamaria, cica si eu am uter retrovers, descoperit de curand (alti doctori nu mi-au zis nimic pana acum) si nu m-a durut rau decat prima IA, urmatoarele 2 nu si nici nu am sangerat. nu cred ca are vreo legatura cu pozitia uterului.
pupici la toata lumea!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
kittyke spune:
Oanamar, poate nu vorbim de aceeasi unguent. Ce am folosit eu era un unguent transparent OESTROGEL(un tub mare alb cu rosu) si trebuia sa pun pe coapse cam de la ziua 7 pana la inseminare. Eu sunt deja experta in inseminari, va fi al 5-lea, dar numai la primele doua am folosit.
OanaMar spune:
vorbim despre acelasi unguent... Il pui pe o spatula (cam asa ceva) si dai pe burta. eu ma dau intre 5-11 zi.asa este?
mie ti-am spus, mi l-a dat acum 3 luni, cand inca nu stiam ca voi face inseminare.Am asa emotii..sper sa fie bine..
dma2007 spune:
si eu am uter retovers 
sper sa nu ma doara sa nu patesc nimic, pt ca ma duc singura la IA si apoi trebuie sa ma intorc si la munca...
de obicei pe mine toate "interventiile" gineco m-au durut!
aspiranta
din 2006
mai optimista ca oricand!
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png
RalMar spune:
Am un outz pe OS de 14 mm si pe OD e destul de mic, tre' sa ma duc tocmai luni , ca sambata are treaba si, desi ar fi trebuit, nu poate veni.Sambata dimineata si duminica avem program de
dar ovarele mele arata groaznic, dar nu mi-a spus de ce. Astept luni, poate vrea sa ma "lumineze" si pe mine.
lara20 spune:

andriushca cum adica pana acum nu ti-a apus nimeni ca ai uterul retrovers????astia chiar sunt cu nervii!!!!!!!!!mie mi-a spus de la primul meu control ginecologic si mi-a spus ca nu e nici o problema ca e retrovers!nici pe mine prima inseminare nu m-a durut decat foarte putin dar a doua.........

dma2007 nu trebuie sa-ti fie frica,fiecare organism reactioneaza altfel asa ca incearca sa nu-ti fie frica ca te doare si mai tare!bafta
va pup
kittyke spune:
Oanamar, da asa este dar ce nu inteleg ... eu am primit pentru ingrosare endometru,de aia ma mir ce spui tu
ma rog...
De la inseminare sa nu-ti fie frica deloc, nu te doare esti gata intr-un minut , mai stai un pic si pleci
Asteptarea rezultatului e mult mai greu decat inseminarea in sine...e floare la ureche ![]()
miruna79 spune:
Fetelor va multumesc de raspuns mie sincer imi e cam frica ma gindesc ca o sa fie iradiati ovarele plus ca poate sa ramana substanta pe traiectul respectiv si de aia stau si despic firul in patru.
Felicia_ sa stii ca citesc toate postarile tale si urmaresc ce ai mai facut pas cu pas by the way te am visat aseara erai aceeasi din pozele care le ai mai postat eram si cu mamica de Vladut si inca una de care nu mi amintesc si vorbeam de copii de inseminari de fivuri etc....ah mai stii ceva de ea? n-a mai scris...!
Andriushca poti sa ma treci si pe mine pe lista urmeaza in octombrie inseminarea cu dr Dracea.
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
dma2007 spune:
fetele mai am si o intrebare , si ma scuzati daca sunt stupida!
trebuie sa iau azi ova-mit
cand se ia?dim, seara? n-am gasit pe niciunde scris
aspiranta
din 2006
mai optimista ca oricand!
http://tt.lilypie.com/4pMGp3.png