Inseminare (16)
Raspunsuri - Pagina 6
andriushca spune:
2 reusite? eu stiam de una: Eva! care e a doua?
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
miruna79 spune:
Fetelor am o intrebare ptr voi a facut vreuna dintre voi inseminare in aceeasi luna cu histerosalpingografie???sau dc ati auzit de asa ceva va rog sa mi spuneti!
Ma gindesc ca ovarul o sa fie iradiat si sa nu afecteze bebelul in caz in care o sa fie.
Astept parerile voastre fie pro sau contra
Pup toate fetele
"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.
iuca spune:
Buna fetelor
Zafira din cate stiu eu rubella se refera la rubeola (pojarel) care se face in copilarie. Faptul ca a iesit IGG pozitiv inseamna ca ai avut-o in trecut si ai capatat imunitate 
Ral Mar tin pumnii sa iasa bine.
Andriushca o
de la mine
Miruna nu stiu de inseminare in aceeasi zi cu HSG dar stiu fete care au ramas natural in aceeasi luna cu HSG. Ideea e sa fi facut HSG inainte de ovulatie, pana in Z7-8. 
Montytaiana, Dma va tin pumnii si sa fie cu noroc luna aceasta. 

Eu mai am o sapt de asteptare pana la Z1. Nu am noutati dar sunt sunt cu ochii pe voi in fiecare zi. 
ptr toate fetele
vrem si noi un
- din august 2005
vio
felicia_ spune:
Andriusca
primele fiole de menogon per care le-am folosit au fost cele de la tine!![]()
Miruna
, stiu fete care au ramas
in aceeasi luna in care au facut hsg, deci banuiesc ca se poate si IA.
Bafta tuturor!
poze
lara20 spune:
GINAMARIA si eu am uterul retrovers si m-a durut si pe mine de am vomitat dupa 10 minute de la inseminare(chiar nu exagerez)!!!!!!!!nu stiu care este explicatia,inaintea mea a fost o fata care spunea ca nu a durut-o deloc!tie ti-au spus ca din cauza uterului retrovers????????s-ar putea!numai ca prima oara m-a durut foarte putin,cam ciudat.la tine e prim?succes si sa fie

ginamaria spune:
LARA20 e prima data si m-a durut si am si sangerat pentru ca cica din cauza uterului retrovers a trebuit sa il prinda cu pensa uterina....dar in plus am simtit si ca mi se umple burtica si ca urmeaza sa explodez..........ma rog acum am exagerat.....dar cam asa....sunt ingrijorata ca am sangerat....
OanaMar spune:
Buna dimineata fetelor,
la ce dr sunteti voi? Eu sunt la dr Filipescu de la Elias. Ce stiti despre el??
Vreau sa va intreb..daca ziua pt inseminare este sambata sau duminica..ce fac?? Sper sa nu ma puna sa astept pana luna viitoare sau alta luna ca sa cada "ziua" intr-o alta zi..
Inseminarea se poate face si la cabinet, nu?
pupi si sa auzim de bine
ginamaria spune:
OANAMAR eu am fost duminica dimineata pentru ca vineri dupa eco ne-a spus sa ne facem injectia sambata seara si luni dimineata sa mergem pregatiti.Doar ca sotul meu pleca la Bucuresti luni dimineata si atunci
nu se mai putea........am facut deci injectia vineri seara si duminica dimineata a venit la spital si dl.dr si dna de la laborator si asta se intampla la spital nu la clinica.........asa ca spor........si daca e de treaba dr.trebuie sa te ajute......e imposibil sa o amane pe luna viitoare doar pentru atat......DAR SA DEA DD SA NU SE INTAMPLE SI SA FIE TOTUL USOR SI REZULTATE LA TOATA LUMEA
gata plecam la sv.o zi usoara sa avem cu toate
kittyke spune:
Buna fetelor,
Azi va fi ultima zi de Menogon, maine ma duc la eco la Giulesti, am mari emotii pentru ca pana acuma nu am facut stimulare asa puternica. Sunt tare curioasa ce am produs dar sper sa fie OK.
Oanamar, si eu am folosit estrogel dar mi-au dat pentru ingrosarea endometrului![]()

OanaMar spune:
kittyke, mie mi-a zis dr ca ovulatia mea e mai devreme (adica in ziua 10) din cauza oestrogelului care subtiaza endometru.
Tu ai facut inseminare? Inainte de inseminare l-ai mai folosit?
eu il folosesc de 3 luni si pe el scrie sa nu se foloseasca timp indelungat!
L-am intrebat daca mai continui si a zis ca da, dar ma gandeam ca in luna cu inseminarea...