ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Cristy nici eu nu am ramas niciodata, nu am trait niciodata bucuria de a vedea II.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Diana...daca la un moment dat lucrurile devin pentru tine prea greu de suportat, roaga-L pe Dumnezeu sa te ajute. El iti va ridica greutatile cu bratele Sale, iti va usura povara si iti va lumina sufletul.
Cand am zile in care d-ul "optimism" pleaca, citesc randurile de mai sus si soarele nu intarzie sa apara. Ca in orice boala si in cazul nostru conteaza mult psihicul. Incearca in aceasta perioada sa faci o schimbare in viata ta, care sa iti capteze atentia si nu te mai gandi la endo, pe mine m-a ajutat mult.
Anul trecut pe 30 decembrie am facut ultima injectictie, a fost o perioada dificila dar cu sotul meu alaturi, cu fetele de aici (care doar le-am citit) si nu in ultimul rand DD, am trecut peste perioada critica.
Lili35....FELICITARIIIIII! SARCINA USOARA SI UN BEBIC SANATOS!
Monica...iti salut bebelinul din burtica si sa fie cuminte la urmatoarea eco sa deschida piciorushele!
Andreyutza....dr. T este la spitalul Eliass, la programare dureaza intre 2-3 saptamani, daca nu este urgenta.Avem acelasi nume]
Pupicutzi la toate fetele!

am nevoie de un miracol...madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cristy... nu fi trista, eu de patru ani ma chinui si nu am ramas niciodata insarcinata, dar nu mi-am pierdut speranta. Sunt sigura ca undeva acolo sus niste bebelini ne asteapta sa le dam viata. de suferintza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Eu sunt Diana, dar scriu in contul sotului meu , care l-a facut de mult timp, contul, dar nu il foloseste , e foarte ocupat oricum si cum eu acuma nu mai am rabdare de nimic, folosesc eu contul lui.

deaceea arata barbat acolo

deci eu sunt Diana si ma scuzati ca e incurcatura asta

the one who gives should never remember, the one who gets should never forget

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naranja spune:

Cristy si eu am tot 30 de ani si pana acum nu am ramas niciodata insarcinata. Endometrioza bate-o vina!Dar nu mi-am pierdut speranta.
A ramas cineva insarcinata dupa tratamentul naturist al lui V. Andritoiu? As vrea sa-l incerc si eu inainte de a lua Diphereline. Nu vreau sa-mi ,,tulbur" si mai mult organismul. Cine a avut rezultate cu acest tratament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fete dragi si scumpe
ysa, mada, diana, hera multumesc pentru sprijin, imi pare rau ca suntem atatea in situatia asta, azi am vut o stare mai proasta, atat de proasta incat mi-am deconspirat si varsta... dar asta este, tot ce ne ramane este sa luptam pentru a ne vedea realizat visul
eu saptamana asta nu o sa fiu Bucuresti si nici nu cred ca o sa mai pot intra pe forum, asa ca va pup si sa auzim numai de bine pana saptamana viitoare.

ma pregatesc sufleteste pentru o noua operatie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

quote:
Originally posted by mada23

Diana...daca la un moment dat lucrurile devin pentru tine prea greu de suportat, roaga-L pe Dumnezeu sa te ajute. El iti va ridica greutatile cu bratele Sale, iti va usura povara si iti va lumina sufletul.

Pupicutzi la toate fetele!

sa-ti dea Dumnezeu ce ai nevoie sa fii fericita si multumesc pentru cuvintele extraordinare care mi le-ai zis.
Eu in august l-am rugat pe Dumnezeu sa imi arate o cale ca eu , nestiind ca am ceva , ma simteam bine, dar nu ramaneam gravida, ajunsesem la saturare si am avut un moment cand i-am spus lui Dumnezeu ca eu nu mai stiu ce sa fac, sa imi arate El ce sa fac , ca eu nu mai stiu.

Nu a trecut o luna si deja eu acuma sunt operata cu laparoscopie , s-a descoperit cauza si am tratament de facut. Se pare ca Dumnezeu e cu Mana pe mine si ma iubeste .

Diana

the one who gives should never remember, the one who gets should never forget

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Lili35 FELICITARI IUBITA!! SARCINA USOARA!!!
Lucialu o sa le salut si o sa le pup pe toate tutunaresele si din partea ta, cu siguranta! Ma voi achita de sarcina data, i-ti promit! Am inceput deja cu primul pupic pentru tine!

Fete dragi, poftiti va rog la un nou capitol aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Salut dragelor,
va recomand aici un site interesant :
http://www.naturaplant.ro/forum/topic.php?start=120&id_topic=313
Fetele de aici explica mai multe despre produse fitoterapeutice,etc.Daca reusiti sa cititi tot e si mai bine.Daca nu,cititi mai ales ce scrie Irenne pe acest forum (si pagina), ea da adresa unei dr.de la Cutitul de Argint.Pagina 17 este de asemenea interesanta. Multe din tratamente coincid cu ce scriu fetele de pe forumul nostru (la Tratamente naturiste,etc) in tratamentele naturiste pentru endo.

Uitati-va si la tratamentul Silviei de pe DC, la Tratamente naturiste.Ea spune acolo si despre dureri...recomanda mi se pare carpicon si niste ceaiuri, care trebuie baute inainte de inceperea ciclului, pt.a ameliora starile inflamatorii neplacute.
O dieta sanatoasa e de asemenea vitala, conform acestui site :
http://www.endo-resolved.com/diet.html

Din ce am citit eu in urma la primele capitole am observat ca multe au tinut dieta si un tratament naturist (fie al Silviei, fie a lui Amely, fie homeopatic, etc).Acum nu as putea spune ce si cum e bine, ce ar fi bine sa luati, asta decideti voi.
Pe mine insa m-au convins urmatoarele :
- dieta lui Amely (conforma cu site-ul englezesc de mai sus)
- produsele : naprasnic, MACA, exctractul din mladite de zmeur, aloe (ca detoxifiant).

Asta intentionez eu sa iau (sa fac), dieta am inceput-o deja de luni si surprinzator...credeam ca voi muri de foame si o sa fac ca toti dracii caci nu mai beau cafea....din contra! ma simt f.bine! am doar usoare dureri de cap (banuiesc din cauza tensiunii, la mine intotd.scazuta)...a venit si CM extrem de bine (daca pot spune ca venirea lui e o bucurie!uf!), cu dureri f.f.usoare si fara cheaguri (sper ca suntem numa intre fete aici!)...si acum vad ca s-a oprit, exact dupa 4 zile!
Inca nu am cumparat MACA, Aloe si Naprasnic.Pe langa astea iau deja de mult Ac.folic (Femibion 400)...Ma mai gandesc daca iau si propolis si laptisor de matca...O sa-mi intreb si o prietena, medic homeopat.
Ma gandesc ca dieta nu are cum sa dauneze la ceva, e f.sanataoasa, ca deviatii de la dieta va fi faptul ca voi manca f rar carne de peste si pui (nu pot si nu doresc sa renunt complet la carne) si un ou Duminica, numai cand e musai sa mananc, cand am pofta.
Cam asta e ce mi-am propus si va tin la curent cu demersurile.
A, am uitat sa mai precizez...am inceput sa alerg de vreo luna jumate, sportul e si el foarte important in lupta imp.bolii.

Un Wend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Buna fetelor! As vrea sa va intreb cate ceva. Eu am facut o laparascopie in martie anul acesta. Atunci totul era bine. Luna aceasta la mijlocul ciclului a aparut o usoara sangerare maronie care a tinut vreo 3 zile dar f putin in fiecare zi. Am fost la medic acum 2 zile si totul era in regula la ecograf si la consultatie, nici un chist nimic. Dr. mi-a zis ca ar fi o dereglare hormonala sau poate ceva endometrioza dar nu mi-a dat decat ceva antiinflamator (supozitoare). Chiar nu se poate depista endometrioza decat laparascopic? Mi-e frica sa am asa ceva si sa nu fie depistata. Ce tratament se face pt endometrioza? As vrea sa iau ceva naturist. Sper sa nu fie asa ceva dar nu se stie niciodata. Va multumesc pentru rabdare si va rog sa-mi scrie-ti.

Mergi la inceput