ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16
Raspunsuri - Pagina 20
andreyutza spune:
salut fetelor!!!
chiar daca nu scriu in fiecare zi, nu de alta dar n-am nici o noutate, citesc tot, tot ce scrieti voi.
Diana, draga mea,
nu te mai gandi la operatie, nu te mai stresa pt. ca iti faci mai rau. stiu ca e usor de spus, greu de facut, si eu am trecut printr-o operatie si nimeni nu ma scotea dintr-ale mele in momentele acelea dar... incearca sa te gandesti la lucruri frumoase, la faptul ca ai un sot care te sustine si e alaturi de tine si cred ca o sa-ti fie mai usor, sper!!
fetelor care sunteti la dr. Tutunaru, am si eu o intrebare. Cu cat timp inainte se face o programare la el?? e super aglomerat, nu?
si la ce spital e dr. T?
aaa, si mai am o intrebare. daca la fiecare cm am cheaguri e de rau? adica s-ar putea ca endo sa fi reaparut? 
cam multe intrebari pt o singura postare, nu???
pupici pe burtici si pt. viitoare mamici!!! 

unducthable spune:
la tutunaru eu an dat telefon si m-a programat secretara, cred ca tine si de noroc cand pici cu programarea
dar cand te duci acolo se tine cont de ORDINEA VENIRII, SI NU DE PREOGRAMARE, CULMEA
asa ca afla orarul cabinetului si du-te , poti sa si suni sa te programezi
si eu m-am programat si acolo tot dupa ordinea sosirii s-a tinut cont, erau fete care nu erau programate
the one who gives should never remember, the one who gets should never forget
lili35 spune:
Multumesc foarte mult pentru felicitari si sper sa aveti si voi aceeasi bucurie cat mai repede.
Diana, trei luni dupa operatie am tinut un regim alimentar bazat pe alimente naturale cat mai mult posibil, am eliminat ce era interzis in endometrioza(luate de pe site-ul www.endo-resolved):
- am eliminat grasimile (fara carne de porc,vita,unt,branza grasa, mezeluri,oua - am mancat foarte rar)
- am renuntat definitiv la cafea , alcool,sucuri din comert in general tot ce contine E-uri sau conservanti
- am renuntat la dulciuri (mai ales cele din comert pline de conservanti),paste,paine am mancat doar neagra si graham.
Am mancat in special legume si fructe (din cele care mi-au placut):
fasole uscata,verde, mazare,cartofi,brocoli,rosii,ardei,ceapa,salata verde,conopida(mai rar), toate fructele care mi-au placut (nici o zi fara fructe).Legumele le-am gatit cu ulei de porumb nerafinat(este excelent si foarte hranitor).
Carne doar peste si pui.
Regimul asta a lasat ceva urme: nu mai am pofta de nici un fel de dulciuri,mezeluri,carne de porc sau alte alimente-gunoi din comert)Prefer sa-mi gatesc ceva natural.
Am si rezultatul BHCG 13631 - 6 saptamani (acum 7+)
7+
unducthable spune:
multumesc mult de tot pentru ce mi-ai scris (mi-e pofta mare de peste , sa vad unde gasesc proaspat )
operatia de laparoscopie pentru cine nu a facut inca si nu stie cum este : http://bucuresti.idd.ase.ro/natura/operatie.html
Diana
ysa26 spune:
Monica
cred k e minunat sa-ti vezi bebele la eco.Sper sa ajung si eu cat mai curand sa traiesc acest sentiment.Luna asta nu au fost decat cateva pete maronii si atat. S-a oprit, colul s-a inchis dupa cele 2 zile.Cine stie, poate va veni luna cealalta mai mult.Ma gandesc sa fac totusi o eco zilele astea.
unducthable spune:
ysa26 eu iti tin pumnii 
eu in decembrie termin injectiile ...
cristy1977 spune:
buna fetele mele dragi, ce mai faceti
?
eu sunt ziua 21 iar uratii incep usor usor sa-si faca simtita prezenta, motiv pentru care sunt iar in cadere libera...in butoi
. asa patesc mereu, inca o luna ratata...anul asta implinesc 30 de ani si nu am avut niciodata in viata un test cu 2 liniute...ma intreb ce sentiment incearca fetele care au trait sentimentul maternitatii...
am si eu in intrebare la voi: mai este cineva care nu a ramas niciodata insarcinata pana acum? desi nu doresc nimanui asta, cred ca m-as simti mai bine daca as sti ca nu sunt singura...
va rog sa ma iertati daca va molipsesc cu deprimarea mea
...
unducthable spune:
eu nu am ramas niciodata si nu m-a durut nimic niciodata si nu s-a vazut nimic in neregula la ecografii niciodata si la nici o consultatie DAR la laparoscopie mi s-a descoperit endometrioza , trompele sunt perfecte , asa a zis tutunaru
asta e :((((((((((((
Hera25 spune:
Nici eu nu am ramas niciodata insarcinata si am 26 ani jumate.
Dar cred cu tarie ca voi ramane cat de curand si imi voi tine copilasul mult dorit in brate.
Eu zic ca nu trebuie sa fii deprimata Cristy, ai increderea ca se va produce minunea.