ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Lili35 Felicitari si tie !!!

ce regim alimentar ai tinut ?

Diana

the one who gives should never remember, the one who gets should never forget

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ciol

Unducthable - Diana, nu-ti fie frica.....

eu am aflat in august ca am endometrioza si imi venea sa mor.......ma gandeam ca este ceva grav, o boala de care nu o sa mai scap si ma gandeam la ce este mai rau.....am fost distrusa....imi venea sa plang mereu si noaptea aveam cosmaruri.....

tu vrei sa faci bebe dupa tratament?

ciol

exact asa simt, cum spui tu

da, vreau bebe mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

diana trece starea, crede-ma pe cuvant si trebuie sa te mentalizezi si tu, cu cat trece mai repede cu atat mai bine fiindca un moral prost nu ajuta la nimic. e bine ca-l ai aproape pe sotul tau si te poti sprijinii pe el un timp.
sunt 6 luni fiindca de la ultima injectie( a treia) dureaza aprox 80 de zile pana revine CM-ul. pare mult, dar trece repede.
curaj, asta e, nu avem ce face decat sa luptam. gandeste-te ca intotdeauna va fi altul si mai nefericit ca tine pe lumea asta care se intreaba de asemenea cu ce a gresit. se poate si mai rau. intotdeauna!priveste prin partea plina a paharului. cu tot cu boala asta nenorocita e posibil sa ai bebe!!

a venit toamna...cu un bebe!!!
5+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetelor dragi,
Nu am mai scris de mult pt ca nu am avut ce sa va zic.
Astazi am facut si eu ultima injectie cu Dipehereline.
Sunt f fericita ca am terminat cu ele.
Acum astept sa treaca cele 80-100 zile pana imi va veni ciclu si dupa aceea cu Dumnezeu inainte. Poate ne va darui un copilas. Sper din tot sufletul.
In privinta efectelor injectiilor ce sa va zic? Am avut cateva dureri de cap asa mai nasoale, bufeuri nu prea am cine stie ce, insa ma dor putin incheieturile si nu mai dorm eu asa de mult cum dormeam inainte. Dimineata spre exemplu ma trezesc la orice mic zgomot, ceea ce nu se intampla inainte, dormeam bustean.
In fine, asta e. Vor trece si aceste momente nasoale si sper ca Dumnezeu sa ne binecuvinteze cu un ingeras de copil.
Mai stau asa vreo 2 saptamani si dupa aceea voi incepe iarasi regimul pt endometrioza si sa speram ca totul va fi bine. Eu am toata incredera ca se va intampla minunea in scurt timp.
Va pup fetelor si ma rog pt toate fetele care-si doresc un copil.Si sunt sigura ca toate ne vom implini acest vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

salutare fetelor!

pupici pe purtici la gravidute!

deci, in ziua 80 mi-a venit si mie ciclul. durerile au fost suportabile, nu am eliminat cheaguri, acum astept sa treaca sa o iau de la capat cu .

lucialu vad ca ai aparut si tu! de turturica stie cineva ceva?

hera stiu cum e cu asteptarea asta asa ca iti doresc sa treaca cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Diana ai intrebat de ce 6 luni.nu e neaparat 6 luni eu am inteles de la dr.meu ca exista mai multe tipuri de tratament chiar daca e cu dipherelin....adica fie iti faci cu cel de concentratie 3 si ceva si care ar trebui sa te tina 3 luni......asta cred ca daca nu e prea inaintata endometrioza sau de 11.35 cum am facut-o eu o singura data si a tinut efectul (adica fara cm )6 luni......efectul a fost destul de greu de suportat dar nu imposibil..........adica eu la sv.am o munca cu clientii si stateam si discutam cu ei si era k si in 5 minute simteam cum curg siroaie pe mine si pe fata..........asta inseamna ca eu nu m-am fardat vreo 5 luni.........dar e suportabil ce sa zic inafara ca m-am ingrasat vreo 7 kg in 6 luni in rest.......DAR DESIGUR NU DE LA AER........AM SI MANCAT
Scopul e important pana la urma...............luna asta la mine se pare ca scopul nu a fost atins dar lasa luna viitoare........de joi incepand iar voi avea intalniri zilnice cu doctorul .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Lucialu ce bine ca ai mai aparut si tu pe aici. Bafta multa la laparo, apuca-te de treaba, nu mai pierde timpul. Dupa operatie o sa vezi ca va veni bebele si la tine.

Ysa26 la mine uneori incepea CM cu niste pete maronii, 2-3 zile si dupa aia normal, dar nu stiu daca era de la endo sau altceva.

Lili35 felicitari, sigur e sarcina si va fi totul bine, nu te stresa. Simptome nu e obligatoriu sa ai, eu nu am avut nimic pana in saptamana 7, si chiar si dupa aia doar o usoara greata si somn, e foarte normal si daca nu simti nimic. Sarcina si usoara si bebe sanatos!

Pupici pt toate fetele, aveti incredere si curaj, va veni bebicul la toate, sunt convinsa.

Eu am fost la eco sambata si sunt tare fericita ca uratul ala de hematom nu mai e, a disparut si totul pare ok. Din pacate nu s-a vazut ce are bebicul intre pricoare, a fost smecher si nu a vrut sa ne arate, isi tinea picioarele stranse dar era tare dragut, se juca, prindea picoarele cu mainile, a si cascat odata, nici nu imi venea sa cred ca e la mine in burtica.

Astept vesti bune de la toate!

Monica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Lili35, felicitari! Sa ai sarcina usoara, nastere la termen si bebe sanatos!

LilianaFi, multumesc de intrebare!
Neavand noutati, eu n-am mai scris pe forum... De vreo 2-3 CM m-am gandit sa fac inseminari, dar se tot nimereste ca in perioda cu pricina, dr-ii sa fie plecati... Asa ca nu-mi mai fac planuri si ma multumesc cu clipa prezenta...

Pupici tuturor fetelor!
Si cat mai multe gravidute!

Mergi la inceput

Buna dimineata si va pup pe toate ,

ma ajutati foarte mult, intr-adevar sunteti unite si sufletiste.

Am momente cand sunt super OK, si doar din cand in cand mai imi vine sa plang , acu o saptamana faceam operatia.

multumesc pentru explicatii fetelor, eu voi face 3 luni injectii

in decembrie va fii ultima injectie

sunt la servici si ma apuc de treaba si revin
Diana

Mergi la inceput

cine are timp si vrea, aici am scris ce am simtit eu la operatia de laparoscopie

http://bucuresti.idd.ase.ro/natura/operatie.html

sunt inca obosita , daca am gresit ceva , ma scuzati

Diana

Mergi la inceput