ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16
Raspunsuri - Pagina 18
ciol spune:
Unducthable - Diana,
nu-ti fie frica.....
eu am aflat in august ca am endometrioza si imi venea sa mor.......ma gandeam ca este ceva grav, o boala de care nu o sa mai scap si ma gandeam la ce este mai rau.....am fost distrusa....imi venea sa plang mereu si noaptea aveam cosmaruri.....
dar doctora mea nu vrea sa ma opereze, a zis sa incercam cu tratament, si fac diphereline 3 injectii, pe prima am facut-o pe 10 sept, dar nu simt nimic de la ea....sa vedem de la a doua injectie....daca o sa simt ceva
asa ca nu-ti fie frica......poate candva nu o vom mai avea.....
tu vrei sa faci bebe dupa tratament?
ysa26 spune:
Chiar nu ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns, va rog?
Cm mi-a venit regulat luna aceasta, dar nu mi-a curs decat doua zile, foarte putin si nu era sange, ci ceva maroniu. Asta e vreun simptom k a reaparut atat de repede endo?
lucialu spune:
'Neata fetelor!
Ralu
mai mult ca sigur ca voi merge la dl dr.T.O sa anunt cand voi fi in Bucuresti.Normal ca si eu vreu sa va vad mai ales ca multe veti fi 2 in 1
Sper sa fie posibil.
Lilisor
sa nu-mi spui ca bantuiai noaptea forumul ca te bomban
(data fiind situatia bataita nu putem da
)Fa nani si nu te mai stresa,ca te asteapta drum lung si vei visa mai tarziu la orele in care ai fi putut sa faci nanic la liber.
Ysa
pei normal "domle'" ca apar si eu pa aici!Poti sa stai departe de forum cand vestile sunt de la foarte bine in sus pentru atatea fete dragi si pentru noi ca ne aduc speranta atat de mult necesara? Ysa in legatura cu intrebarea ta...poa sa fie unul dintr- o gramada de raspunsuri.Poa sa fie raceala,poa sa fie asa inexplicabil,adica luna cealalta sa fie bun fluxul indienilor.Sunt mai multe probabilitati.Daca nu e ce speram toate
eu dreg cu Mastodynon si altelele(ceiuturile).Dar in printip tot dl dr poate sa te lamureasca.Daca ai putea sa faci o ecografie mai elocventa ca sa excluzi niste chistulete cretine asta daca te stii patita.Eu sunt predispusa la ele.Cel mai bine este sa nu te fierbi ca poate sa fie si de acolo.Si la asta sunt patita.De cand am probleme nu exista rusi nesuciti pe toate partile
Ioana
tie iti dau un mic comision de indeplinit.Uite obraznica,adeca je
nu se multumeste cu un deget(adeca o vorba buna)vrea toata mana!
Daca te intalnesti cu fetele-dragele,ca vad forfota pe la tutunici te rog sa dai cate un pupic si din partea mea fetelor si poate reusesti sa dai si de Gabita disparuta in actiune sa o aduceti langa voi si sa afli vesti despre ea.Oricum zilele astea tot dau eu de dansa
.
Lili35

FELICITARI!!!!!SARCINA USOARA SI FINALIZAREA CU UN BEBE SANATOS SI FRUMOS BINECUVANTAT DE DD! Intra pe subiectul tutunicilor si la inceputul capitolului afli tot ce te intereseaza in privinta sustinerii sarcinii dpdv al dl-ui dr.T.Parca pregnyl,utrogestan vaginal,acid folic si magne b6.Sigur iti vor raspunde si Ralu si Liliana si Alexia.
Panseluta,Zenobia 

O saptamana excelenta tuturor si astept cu nerabdare continuarea la programul SOSIREA BERZELOR! ![]()
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
alexia28 spune:
Lucia iubita imi era asa dor de toate postarile tale pe care le citesc cu mare drag, cu siguranta ca daca vii in Bucuresti vreau sa ne vedem neaparat
Lili felicitari

dar ce s-a intamplat dom'le ploua cu gravidute, sarcina usoara si fuguta repede la Tutu sa vada punctuletul, daca ii spui asistentei ca ai test pozitiv te programeaza mai repede sau suna-l direct pe Tutu cum a facut Ralu, chiar nu vad rostul sa astepti atat mai ales ca zici ca ai test pozivit de doua saptamani, poate necesiti tratament eu zic sa nu stai asa, trebuie sa-ti faci si niste analize. Bafta multa
Ysa zici ca test ai facut? Alt raspuns nu am la intrebare, nu cred ca are legatura cu endometrioza
Alexia si minunea mea Teodora
ralu_t spune:
neata fetelor
lili35
felicitari!!!!!!!!
din toata inima, sa fii o mamica fericita peste 9 luni
alexia are dreptate, nu astepta, si pe mine ma programase ramona la anu si la multi ani dupa care l-am sunat pe tutu si mi-a zis sa vin imediat.
lucia
vezi ca ne inveti prost...ne obisnuim cu tine sa scrii constant![]()
fetelor, nu degaba am asteptat eu toamna asta...nu-mi vine sa cred cat de rodnica se dovedeste a fi.
fetelor, bagati ca ploua cu bebei
o saptamana frumoasa
ps. nu ma simt bine la odisee, mie cu fetele mele dragi imi place...
a venit toamna...cu un bebe!!!
5+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
alexia28 spune:
Ralu nici eu nu ma simt bine la odisee, tot pe aici bantui
. Dar ce faci , nu intri la tutunarese, se pune de o intalneala
Alexia si minunea mea Teodora
ysa26 spune:
Lucia
, Alexia
va multumesc mult pt sfaturi.
Nu am avut probleme cu chisturile, mi-era frica sa nu fie vreun simptom de endo.Acum m-am mai linistit.Va multumesc mult. Test nu am facut, nu cred k am de ce.
ralu_t spune:
ysa na ca am uitat sa-ti raspund...daca au aparut doar cateva pete maro...eu zic sa faci un test
alexia am vazut ca sa pune de intalnire.saptamana asta nu am nici o seara libera din nefericire, si parca inainte de orice as vrea sa aud inima lui bb saptamana viitoare.
poate mai organizam o intalnire, luna viitoare, nu?![]()
a venit toamna...cu un bebe!!!
5+
http://bd.lilypie.com/DGDIp3.png
unducthable spune:
quote:
Originally posted by mada23
Diana......imi pare rau de faptul ca ai endo
Nu mai fi suparata o sa apara soarele si pe strada noastra, uite gravidutzele sunt un exemplu, sa nu disperam, fiecare la randul sau.
Tratamentul cu dipher nu e placut, dar privind la finalitatea lui merita incercat, chiar daca sunt clipe cand crezi ca nu mai rezisti, trece atat de repede, dupa 6 luni ai si uitat.Este o perioada buna, timpul este mai rece si suporti mai bine bufeurile.
Noi iti suntem alaturi si vom trece mai usor impreuna peste boala asta nenorocita.
am nevoie de un miracol...madutz
Tuturor fetelor de aici va multumesc pentru tot, si ma bucur ca avem gravidute , asta mi-a dat cea mai mare incurajare.
sunt inca obosita ... inca trista ... ma ajuta mult sotul meu si familia mea , foarte mult, cu tristetea va trebui sa convietuiesc o vreme pana cand nu o voi mai simti ... in rest , ce faceti voi aici imi da multa speranta si ma bucur ca AVEM GRAVIDE
de ce ziceti mereu dupa 6 luni ? am si eu o intrebare , de ce 6 luni ?
dupa ziua de azi cu spitalul, ma duc si acasa , vobim maine
deocamdata nu stiu ce simt ... e un haos , singurul lucru sigur care il simt e dragostea pentru sotul meu, dragostea si sprijinul sotului meu , si sprijinul familiei
dar numai noi stim cel mai bine ce e in sufletele noastre ...
va pup,
Diana
the one who gives should never remember, the one who gets should never forget