ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

'neata fetelor, azi m-am sculat tare greu si am lenevit mult, da' am fost constiincioasa si m-am asezat la ceaiul de napraznic imediat, ma mustra constiinta de destrabalarea de ieri.
liliana, asa foarte bine, sa mananci cu doua guri,
sau poate cu trei? cine stie, ca noi fetelor ramanem mai greu, da' si cand ramanem
ralu, suportam orice pentru o cauza nobila
cineva intreba de daca are ov. in cazul in care are cm regulat. eu sunt un exemplu viu ca nu e asa: toata viata mea am avut cel mai regulat cm din lume, chisturi la greu si anovulatie, asa ca sfatul meu: cauta un alt doctor si fa neaparat monitorizari lunare pentru depistarea zilelor de ovulatie

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna fetelor!
Alexia,Adelamaria,Ralu,Lilisor,Cristy,Ysa...tuturor pentru ca va ganditi si la mine
Secundo:tuturor fetelor nou intrate la acest subiect va salut si va imbratisez si eu si va doresc sedere scurta si sa va insotiti cu gravidutele noastre cat mai repede la odisee!!!Si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca in regim de urgenta!
Panselutaeu mai trag cu ochiul la subiectul naturiste si homeopate.Acolo la inceputul capitolului vei gasi si regimul lui Amely,pus de Adimercedes sau de Gudinde nu mai stiu exact.
Ralu...iar nu m-am tinut de cuvant!Se pare ca singurul loc in care sunt alcoolica declarata(datorita emoticonului betiv folosit de mine fara numar..fara numar si vezi cand zic asta imagineaza-ti ca fac asemeni manelistilor cu mainile ) este aici pe forum Am baut un ceai de musetel si o apa plata in cinstea voastra!Se pune daca sotul a baut o bere?
Adelamariaaaaaa,curcubeu aducator de alti curcubei anul asta!Ca vezi cate fete dragi au ramas gravi dupa tine!Sper ca esti bine,de fapt ca sunteti bine si mai usor cu munca..munca...munca...Baga mare la papat ca nu strica sa pupi niste caltabosi echipati cu pampersi.Bine?Acum e la liber,ce DD!Mananca niste kinderi...delice si gandeste-te si la pacatosi care habar nu au ce gust mai au de multisor.
Alexia ai fost tare la faza cu mancarimile!Bietii berbanti ce faceti cu ei cu complicitatea lui Tutu!Al meu saracu e obisnuit deja cu posturile lungi si dese...de la pacatoasele de dureri.Sa fie un antrenament motivat de o sigur viitoare sarcina?Pot sa sper?Creste burtica si la tine vazSi am inteles din ce pove ca domnisoara este foarte sporty,face aerobic de pe acum
Boo tu cam ce faci?Esti in conced au ba?Ce-ar fi sa te relaxezi o tzara si cine stie?Poate punctezi inca o data ca Lilisor ca medicina nu este o stiinta exacta si vii de acolo cu colet la purtator?
Ioana vad ca esti trecuta bine la artileria grea.Bravo tie ca ai vointa si vrei sa te apuci de inca o scoala si inca atat de grea! Ce sa spun?Am vazut o cezarina pe net si am cosmar si acum!Dar e nevoie si de oameni care sa faca asta.Ai curaj nu gluma!!!Poate venim la tine si avem si noi o pila
Cristy pot sa te iei lejer de manuta cu mine. Nu esti singura...Si eu mai sar calu' la mancare.Si daca la capitolul dulciuri le-am redus super considerabil si de necrezut-nimeni nu ar fi avut reclamatii daca mi-ar fi bagat ciocolata in perfuzii-la capitolul carne sunt slaba de ingeri,adica pot sa tin o cura de o luna si mai bine,dar apoi categoric ma intorc la vechile obiceiuriVorbind serios regimul ma face sa ma simt mai bine,ma i fara dureri si mai vioaie oarecum,dar de cate ori l-am tinut ca la carte mi-a dereglat CM.Uita sa mai vina!
Lilisorul meu drag si scump...veti fi bine vei vedea.Adelamaria are dreptate:e un miracol si miracolele beneficiaza de un tratament specialAcum esti si pusa in garda asa ca cu Dumnezeu inainte.Fiecare bebeblin are ingerasul lui.
Gabita?Jubica?Geo?Va pupez si sper ca sunteti bine!
De mine nu prea am ce sa va spun.Clar va trebui sa ma operez din nou.Vorbeati mai demult de dureri de ovare cand mergeti la pipilica,la asa zisele ovulatii,ma rog cam cand ar fi timpul lor,samd Eu le am de ceva timp...si pot confirma ca sunt de la endo.Sunt un pic asa...si prefer sa stau mai departe ca sa nu...Mi-a trasnit ca dupa ce ma voi opera sa nu mai fac injectii,sa tin regim cat pot de strict si sa fac polidinul.Ala nu e miraculos dar poate ajuta la imunitate totusi.Plus biensure homeopatele,ceiuturile si suplimentele...cele sfinte.
AAaa si am gasit nu demult un subiect vechi pe forum cu toate fazele CM si hormonalele corespunzatoare care trebuiesc facute ,ce zile,semnificatie..tot mura in gura pus de alte fete dragi.Daca va intereseaza va scriu,ca le-am notat.Cristy parca tu vorbeai pe aici de importanta detoxifierii ficatului si suplimente pentru o buna funcitonare.M-am documentat si ai mare dreptate!
M-am intins pe toata pagina cred... Asa ca mai vorbim.
Intre timp pup fetele si burticile si va doresc sa va weekenditi bine!
KISSES

nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

luuuuuucia asa de dor mi-a fost de mesajele tale caracteristice. dincolo de orice necaz se poate simti o adiere cu miros de optimismfata draga tare de tot. succes la ce-ti propui. operatia tot cu tutu? daca ajungi prin bucuresti, neaparat sa dai de stire

a venit toamna...cu un bebe!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!
Lucialu ce bine i-mi pare ca "te vad" iubita, chiar i-mi era dor de tine si de postarile tale frumoase. I-mi pare rau ca nu te simti prea bine si ca te indrepti, din nou catre o laparo. Dar poate asta va fi de bun augur si dupa aceea totul va merge spre bine. O sa-ti tin pumnii si eu si o sa ma gandesc la tine. Mii de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naranja spune:

Fetelor a ramas careva gravi dupa regimul lui V. Andritoiu? Eu ma pregatesc sa-l incep si voiam sa stiu ce rezultate sunt.Am renuntat la Diphereline si incerc ceva naturist. Sper din tot sufletul sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Lucia ce placere k ai aparut.
Am si o intrebare: azi sunt z2 si pana acum mi-a curs putin si de culoare maronie.Mi-e frica k asta sa nu fie vreun simptom k a recidivat endo atat de repede. Asa e in cazul de endo, k eu nu am avut nici un simptom de endo nici inainte de laparo?Plsssss, dak ma poate ajuta cineva.
Sper k maine sa curga si sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

LILIANAAAAA, FELICITARI SI DE LA MINE SI TOATE BUNE, FRUMOASA! SARCINA USOARA SI TIE SI UN BEBE FRUMOS SI SANATOS!!!!!!

Pupici la toate fetele... dupa cum vedeti, mai arunc cate un oki si pe aici si asa de mult ma bucur cand vad ca inca o fata invinge endometrioza!!! Haideti, TOT INAINTE, ca niste "pioniere" adevarate ce am fost in copilariile noastre!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili35 spune:

Salut toate fetele de la acest capitol!

Tocmai am citit vestile minunate despre fetele care au ramas insarcinate invingand astfel endometrioza si le felicit din toata inima,sa aiba copii sanatosi.
Am tot amanat momentul in care voi scrie pe forum , mai ales ca as vrea sa am 100% certitudinea ca sunt si eu insarcinata.
Inca de acum 3 saptamani am facut 2 teste de sarcina ( barza si sure check ) care au iesit pozitive si inca un test saptamana asta care a iesit deasemenea pozitiv( inca nu eram convinsa ca sunt).Maine astept si rezultatul de la testul BHCG pe care l-am facut pe 17-sep.Sper sa se confirme.Eu sunt inca in tensiune deoarece nu am nici un fel de simptome (greturi si o pofta mare de mancare am avut in prima sapt. si a doua dupa data cand trebuia sa-mi vina cm).Acum nu mai am nimic.
Eu m-am operat laparoscopic anul trecut in oct.la d. Tutunaru cu diag.de endometrioza, apoi pana in ian-07 am tinut un regim alimentar destul de dur (am slabit cam 5kg) dupa care m-am hotarat sa fac diphereline ,in mai mi-a venit ciclul iar pe 25-aug trebuia sa-mi vina cm si nu a mai venit (nici acum nu sunt convinsa mai ales ca incercam de 2 ani si ceva).Sper sa fie bine si sa am un rez. pozitiv.
La Tutunaru m-am programat abia pe 17-oct., am sunat la telefon o sapt. pana a raspuns asistenta.

As vrea sa te intreb Ralu ce tratament ti-a dat T. la consultatie ca eu trebuie sa mai astept si nu stiu ce sa iau pana atunci(am luat doar acid folic).Tu ce simptome ai acum , te simti bine, ai dureri? Eu sunt nelinistita si ma gandesc la tot felul de probleme ,pt. ca nu mai am simptomele pe care le-am avut la inceput.

Pentru mine aceasta sarcina ar fi cel mai frumos cadou de la Dumnezeu.In fiecare saptamana m-am rugat pentru acest vis.

Mult succes si sa nu abandonam visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Salutare dragelor si sa aveti o saptamana excelenta, plina de optimism, ganduri pozitive si multa multa iubire...

Lucialu, mersi de indrumare, gasisem deja regimul lui Amely, dupa o zi intreaga de cautari prin diverse "pagini".Ma apuc hotarata de el.

si tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

A, cineva intreba aici de produsele cu aloe de la FLP? Sunt intr-adevar excelente, recomand mai ales gelul de aloe (la butelci de 1 litru). Este in primul rand un detoxifiant excelent, las la o parte celelalte proprietati ale lui.Se poate lua fara probleme, in completare la tratamentele alopate sau homeopate, cum or fi ele.
Exista o lista intreaga de produse distribuite de Forefer Living Products, de la geluri,vitamine,etc...pana la creme de corp,cosmetice,etc.Daca va intereseaza mai multe info, intrebati, poate va pot lamuri, desi cel mai bine ar face-o un agent distribuitor care se ocupa intensiv de asa ceva si mai are si ceva brosuri de prezentare,etc.Eu insami m-am inscris ca distribuitor acum 4-5 ani ca sa pot lua pt mine (si serveam si colegi, prieteni)diverse produse, la pretul fara comision. Nu ma interesa castigul si m-am bucurat daca am putut sa fac bine altora...mentionez acest lucru caci produsele nu sunt asa de ieftine, dar ce nu face omul pt.sanatatea lui!

numai bine

Mergi la inceput