ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16
Raspunsuri - Pagina 16
unducthable spune:
sa imi spuneti Diana
va multumesc si va pup
Diana
the one who gives should never remember, the one who gets should never forget
cristy1977 spune:
fetelor, ce mult a inceput sa imi placa aici la noi pe forum, in sfarsit este si la noi activitate cu multi bebei
ralu, si eu am aceleasi probleme, niste usturimi mai rau decat la infectie, iar daca il iau oral, pic din picioare de somn si ameteala. da daca l-as administra intravaginal seara, iar dimineata as face spalaturi, oare ar mai avea efect? 
liliana, poti sa fii sigura ca o sa ne tinem de voi scai
, nu va mai dam drumu' pana nu ajungem toate la ac. destinatie

weekend placut
cristy1977 spune:
fetelor gravidute, azi am mancat in cinstea voastra un platou de prajituri si am baut si sampanie
... gasesc si eu motive
...
Panseluta spune:
Heeeeeei!!!
lipseste omu putin si deja ploua cu bebei! BRAVO FETELOR! tot inainte!!!! ce ma bucur! mi-a mai crescut si mie moralul!
Se vorbeste aici si de un regim a lui Amely! l-as putea primi si eu? sunt interesata despre ce e vorba...
Si mai am o intrebare, plizz, plizz: daca ai ciclul regulat inseamna ca ai sigur ovulatie? Cine ma poate lamuri cu siguranta? si daca e posibil, daca una din voi ajunge pe la medic ar putea pune aceasta intrebare? Nu tin musai sa am o explicatie, ci doar un raspuns : da sau nu.Sper ca nu m-am intins prea mult cu indrazneala.Vreau insa sa verific daca dr.mea de aici mi-a vandut gogosi, caci cu acest argument nu vrea sa-mi faca analize hormonale....de monitorizare a ovulatiei nici nu mai vorbesc!Va trebui sa imi caut alt doctor
pupici tuturor
ginamaria spune:
diana nu fii necajita,las ca toate am trecut prin asta si cu timpul te obisnuiesti.........si pe cand te obisnuiesti apare
si totul se rezolva..........
in legatura cu utrogestanul mie dr.mi-a dat imediat dupa inseminare o reteta..........la farmacie mi-a retinut-o si mi-a zis sa le iau pe gura........dar nu mi-a zis sa iau mai mult de o cutie........oare trebuia?
va pupicesc pe toate........
lilianaFi spune:
Cristy deci ai sarbatorit nu gluma...lasa ca acum voi minca si eu in cinstea bebelui tau si mai mult...cu 2 guri...
...o sa vezi ca bebe va veni atunci cind il astepti mai putin,dar va veni sigur...intre timp iti intind o mina poate vine mai repede...

panseluta daca ai CM chiar regulat nu inseamna ca si ovulatia e prezenta,pt siguranta mergi sa faci monitorizari(echografii seriate in per.asa zisei ovulatii)..numai bine 
...sa avem o toamna plina de vesti bune...
ralu_t spune:
liliana iau 4 utrogestane pe zi, utrogestan 100
cristy sa-ti fie de bine
nush ce sa zic cu efectul dupa spalaturi, oricum mult din el se scurge si am senzatia ca se pierde jumate. nush ce sa mai zic si cu spalaturile
boo esti deja asa departe? relaxaza-te si uita de toate, fiv si tot restul, sunt destule lucruri frumoase de facut in 2 pe care dupa ce vom avea copii nu vom mai avea timp sa le facem...
a venit toamna...cu un bebe!!!
4+
mada23 spune:
Diana......imi pare rau de faptul ca ai endo 
Nu mai fi suparata o sa apara soarele si pe strada noastra, uite gravidutzele sunt un exemplu, sa nu disperam, fiecare la randul sau.
Tratamentul cu dipher nu e placut, dar privind la finalitatea lui merita incercat, chiar daca sunt clipe cand crezi ca nu mai rezisti, trece atat de repede, dupa 6 luni ai si uitat.Este o perioada buna, timpul este mai rece si suporti mai bine bufeurile.
Noi iti suntem alaturi si vom trece mai usor impreuna peste boala asta nenorocita.
am nevoie de un miracol...madutz
mada23 spune:
Panseluta... eu am ciclu regulat , ceas, fffoarte rar s-a intamplat sa-mi vina mai devreme si ovulatie...
De trei ani tot ma chinui si nimic.Eu zic sa-ti cauti alt dr.
Pupici
am nevoie de un miracol...madutz
ginamaria spune:
Diana fii optimista.priveste totul din alt punct de vedere..........vine iarna si tie nu iti va fi frig...![]()
gandeste-te eu eram sub efectul dipherelinului in plina vara la 38 de grade afara............si a trecut repede.......sotului meu i se pare ca a trecut mai greu
dar in rest...........mai faci si economie la tampoane......
acum glumesc dar tre sa gasesti partea pozitiva ca altfel innebunim.......
Eu de exemplu tocmai mi-am mai facut un test de sarcina acum dimineata (ca de aceea m-am trezit la 7) si nimic...........si chiar am crezut ca va fi
ca imi e rau de ceva vreme si ma doare burtica intr-un fel ciudat si ieri o colega care habar nu are ca vreau
ma intreaba "tu sigur nu esti insarcinata ca ti-au crescut sanii.."si nimic........sunt f.dezamagita dar eram la prima inseminare nu putea sa mi se intample tocmai mie una ca asta si sa iasa din prima..............![]()