ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

alexia pe bune? tutu nu mi-a zis nimic,noroc ca m-a durut burta...si nu mi-a stat gandul...mama...cand o auzi barbata-miu, dupa tratamentul cu dpihe cu pauze lungi si dese...saracu de el...

a venit toamna...cu un bebe!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Pe bune, sa-l intrebi data viitoare, eu pe la 11 sapt l-am intrebat daca am si eu voie in sfarsit cu sotu si imi zice sa vin cu o cerere la el pe la 14 sapt, la 14 sapt nu l-am mai intrebat, cum am fost la Iosup am trecut la treaba ca nu mai puteam tropaiau hormonii si aveam niste vise mama-mama. Asa e tactica lui, nu are legatura ca am pierdut o sarcina, asa procedeaza cu toate tutunaresele.

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Cristy multumesc iubita...asa e toamna se numara "burticile"...te asteptam sa continuam numaratoarea

Ralu Alexia eu l-am anuntat pe al meu...inainte il va vedea pe bebe apoi si pe "dansa a mea"......

Fetelor va doresc din tot sufletul numai bine....si apoi daca am ramas si eu gravi sigur veti ramine si voi

Mergi la inceput

liliana

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Buna ziua fete dragi ,

felicitari

eu sunt Diana su de-abia m-a operat Luni si am endometrioza, voi primi acele 3 injectii ..., stiti voi

sunt trista ... , probabil ca asa e normal sa ma simt zilele astea ..., ma scuzati

citeam ca Amely a tinut regim naturist si/sau alimentar , daca stie cineva

ma bucur mult pentru voi

abia astept sa treaca si pentru mine acele 3 luni

inca nu mi-a scos firele, de-abia Luni, Tutunaru

:(((((((((((((((((
Diana

the one who gives should never remember, the one who gets should never forget

Mergi la inceput

unducthable imi pare rau de diagnosticul tau
stiu f bine starea prin care treci, toate am fost acolo. daca faci injectii nu e nevoie de regim, doar mai putine toxine-fara carne, putin pui si mult peste, acelasi lucru iti va spune si tutu.
sunt cam 6 luni de la prima injectie pana la revenirea CM, e greu tratamentul dar pentru mine se pare ca a meritat.
incet incet te vei pune pe picioare cu moralul, eu zic sa iei pauza asta de fertilitate ca un timp in care sa te gandesti la tine, sa faci lucruri care-ti fac placere, sa fii optimista in viitor fara sa fii obsedata de bebe, care vine el, la mom potrivit.
capul sus, fetele de aici sunt foarte dragute si sufletiste, te vor ajuta cu siguranta sa trece peste mom grele

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Fetelor dupa ce ca sunt bulversata de fusul orar, mai intru si eu ca omul sa vad ce mai faceti si ma bulversez si mai tare..

LILIANAAAAAAAAAAA cat de tare ma bucur !!!!!!!!!!! Felicitari !!!!! Asta da surpriza !!!
Doamne ce veste mi-ai dat !! Nici nu-mi vine sa cred!!!!! Sa te iei de mana cu Ralu si sa ne faceti cei mai draguti "nepotei" ca sa fim cu toatele matusici

Concluzia: trebuie sa plec mai des in concediu, vad ca e de bine, se intampla muuuuulte lucruri bune.

Stiu ca mi-ati zis sa venim 3, dar eu iau AC deja din 2 septembrie asa ca .. nu sunt sanse. A zis dr ca pana la FIV macar sa nu mai creasca chisturile pe care le am.

Da stiu ca vestile astea bune au scos lumea de pe unde era ascunsa .. Lucia, Ioana mi-a fost dor de voi.

Va pupicesc pe TTTTOOOOAAAATTTEEEE cu "samburei" cu tot, mai mici sau mai mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ralu , felicitari si va rog sa imi ziceti Diana , sunt sotia ...

in rest , imi vine sa plang si sa plang dar nu plang ca ma va durea capul ...

mi-e frica si de injectiile alea , ..., e un haos in capul meu ,

va felicit pe toate si va multumesc pentru primire

Diana

the one who gives should never remember, the one who gets should never forget

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Unducthable - Diana

BOO......in curind urmezi,toamna asta vine cu bebei la tine poate veni cu 2...prin fiv totul e posibil...concediu placut intre timp...
Ralu tu cum te simti...care e tratamentul care il iei,ce dozaj are utrogestanul romanesc?...multumesc

Mergi la inceput