ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16
Raspunsuri - Pagina 14
lucialu spune:
Lilianaaaaaaa!!!!!!!
Raluuuuu!!!!
Ylari!!!!!!! 

Ma imbat azi categoric!!!(de cate ori am spus ca daca...ma imbat.Dar de data asta cred ca ma tin de cuvant!
) FELICITARI DIN TOATA INIMA IUBITELE! Sa de-a DD sa aduceti pe lume copii cat mai frumosi si sanatosi si destepti asemeni voua!Sarcina extrausoara si SIGURA si tot ce va doriti voi sa se implineasca!Trebuie sa dati de baut macar virtual
. Nici nu stiti cat ma bucur!

Pup toate fetele si astept si alte asemenea anunturi zilele astea de la toate.
Roxanaiuliana mergem inainte.Pana la urma toate vom avea bebici
- ai incredere.
Boo concediu placut!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
andreyutza spune:
LilianaFi FELICITARI!!!!! Sa ai un bebe sanatos, frumos, ascultator si sa te bucuri de fiecare clipa petrecuta alaturi/cu de el!!!!! 
Fetelor se pare ca ploua cu gravidute la inceputul asta de toamna!! Este minunat!! 

Panseluta, multumesc pt. incurajari! Asa e, ar trebui sa ne relaxam dar... teoria ca teoria dar practica ne omoara (cel putin in cazul meu). Si eu cred ca ar trebui sa se faca monitorizari sau cel putin in cazul meu asa ar trebui tinand cont ca eu nu am ramas decat cu un ovar care, se pare ca, nici asta nu functioneaza cum trebuie 
. dupa cum spuneam acum cateva zile luna asta mi-am facut teste de ovulatie si pauza. n-am ovulat. 

asa ca....
cred ca o sa-mi schimb doc. gineco. acum 2 ani cand m-a operat de chist a venit la mine, dupa operatie, si mi-a spus ca a fost un chist endometriozic si ca va trebui sa fac nu stiu ce injectii (nu mi-a spus denumirea atunci si eu eram prea ametita dupa operatie ca sa-l mai intreb) care sunt foarte scumpe, spunea el atunci, adica vreo 12.000.000 lei/ buc si ca trebuie facute doua pe an. dupa ce m-am externat si m-am dus la el sa-mi dea tratamentul mi-a spus ca nu mai trebuie sa fac injectii si ca mai bine incerc cu AC pana ma hotarasc sa fac bebe. atunci n-am dat prea multa importanta acestei boli pt. ca in momentul ala nu ma gandeam la bebe. acum insa, dorindu-ne atat de mult un copilas am citit mai multe despre aceasta boala si constat ca doc. meu a tratat-o superficial (cel putin eu asa simt in momentul asta).
scuze fetelor ca m-am intins....cat o zi de post. 

alexia28 spune:
Lucia
ma bucur ca vestile astea te-au facut sa mai intri pe aici, imi era dor de tine
Alexia si minunea mea Teodora
adelamaria spune:
Buna dimineata, fete cucuiete!![]()
Nu pricep si pace ce s-a intamplat cu mesajul meu pentru Liliana, ca l-am scris aku 20 minute si nu apare postat…Oi fi pedepsita?…
Da’ oricum pentru asa o ocazie mare si fericita as scrie de zeci de ori!
Asa ca, Liliana, FELICITARI! Sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri de fiecare zi pentru ca trece atat de repede! Si tine minte ca nimeni si nimic nu merita sa te enervezi, sa te agiti, sa te superi! Bebe e acum cel mai important! Si inca ceva (e valabil si pentru tine, Ralu!) Eu toata sarcina, de cate ori aveam ceva indoieli sau ganduri negre, imi spuneam ca D-zeu mi l-a dat pe bebe si tot El o sa aiba grija de el, de noi!
Poate de asta mi-e si atat de greu sa scriu povestea mea de “succes”…(scuze , Ioana, ca am fost lenesa pana acum!
)…Pentru ca parca nu cred ca eu am facut sa se intample ceva…nu simt asta…Nu sunt o tipa exagerat de credincioasa, dar sarcina asta a fost o lectie…Exista momentul potrivit pentru fiecare! Desigur ca si noi trebuie sa ne ajutam destinul, sa avem grija de noi, sa ne straduim, sa incercam sa intelegem…Nu puteam astepta sa ne pice din cer, dar daca vreodata simtiti ca va apuca disperarea si tristetea, ganditi-va ca voi faceti tot posibilul si ca pur si simplu momentul inca n-a venit! Dar va veni cu siguranta! Nu renuntati! Spuneam si in primul mesaj: renuntarea doare mai rau decat o nereusita....
Si daca pana si Lucia a iesit din barlog si daca atata „lume buna” s-a strans sa felicite noile noastre gravidutze, sa incerc si eu sa va spun care a fost parcursul meu pana cand am fost trecuta pe lista gravidutzelor....
La inceput l-am dorit, dar nu stiam daca e momentul...Apoi am stiut ca e momentul, dar bebe nu voia sa vina...Dupa doi ani de incercari naturale si monitorizari, am ajuns la dr. Bucur, la Giulesti...Luasem numele ei de pe DC si am zis sa incerc inca o data...La primul control...chist de 5/7 cm...endometriozic, spunea dr. Si recomandare de laparo, fara discutii...Dupa ce m-am lamurit cat de mare era chistul si ce inseamna (Ioana, nu, n-am uitat ajutorul tau!
)...am decis ca ma operez. Eram deja satula de analize, dr....de FIV imi era mult prea frica, asa ca am decis ca e ultimul lucru pe care il mai fac (cat ma inselam!) Operatie in februarie, diagnostic – endometrioza...Cu ajutorul fetelor am inceput dieta, am descoperit regimul lui Amely si cam pe asta am mers si eu; mi s-a parut echilibrat si de bun simt. Am luat si vitaminele si suplimentele de rigoare...Am sperat....Prima luna – dezamagire: CM cu aceleasi dureri... Am plans si am jurat ca nu ma mai intereseaza...Dar deja stiam ca voi incerca inseminari...nu puteam sa renunt...
Nu stiu ce s-a intamplat in luna urmatoare. Singurul lucru diferit a fost ca am baut ceai de naprasnic in fiecare seara, dupa ovulatie...Si la sfarsitul perioadei descopeream cu uimire si absolut fara niciun semn, nicio banuiala, ca am doua liniutze pe test!!!!![]()
Asta e povestea mea. Nimic spectaculos, nicio reteta secreta...Nu stiu daca regimul adaptat al lui Amely e postat pe prima pagina, dar eu cred ca ar trebui sa fie! Poate mai ajuta pe cineva...Amely, noi nu ne-am cunoscut, dar vreau sa-ti multumesc! 
Si tie, si fetelor de la naturiste si tuturor celor care ofera informatii si raspunsuri pe DC! Si DC-ului pentru ca exista! Iar minunea mea mica e intr-un fel si minunea voastra!

Ade,
30s+
ysa26 spune:
Liliana felicitari !!!!

Se pare k se mareste lista cu
-dutze. 
Sa intindeti mana si sa ne trageti si pe noi,plssss.
Cate o
pt fiecare...
ysa26 spune:
Azi dimineata si-au facut rushii anuntata sosirea, deci azi z1
.Prima zi, cum bine stiti, e plina de dezamagire, in sufletul nostru speram pana in ultima clipa.Asta e, n-a fost sa fie. Ma tot gandesc k poate ar fi trebuit sa fac totusi dipherilinul...De 3 ani jumatate incercam si nu am avut nici o sarcina.Scuze k sunt putin bosumflata...
lilianaFi spune:
Mada23 Andreyutza Ysa ginamaria Pusichet multumesc din tot sufletul pt felicitari...cit de curind va veni soarele si pe strada voastra...eu nu mai credeam,dar speram si minunea s-a intimplat chiar in plin tratament pt fiv 
Adelamaria Alexia28 
Lucia iubita chiar asa ...cind ma asteptam mai putin(daca eram in plin proces fiv
) bebe a venit singurel...acum am scapat de stresul de a ramine gravi si a inceput celalalt de a nu pierde sarcina(de...antecedente proaste)..miine voi merge sa mai fac un betahCG,ar trebui sa fie dublu ...sper sa fie,deja am emotii...hai ca pina acum am fost nesimtit de linistita si acum m-am trezit cu totul....ai sa vezi ca si la tine va veni
...dar cind crede el ca e timpul cel mai potrivit 
Sa avem o toamna de burtici 

cristy1977 spune:
lilianaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu-mi vine sa cred, esti gravi, bravo, felicitari, sa ai o sarcina usoara si cel mai frumos sa sanatos bebe
.
fetelor, dar hai ca am luat-o din loc, nu gluma. v-am zis eu ca toamna asta o sa ploua cu bebei. eu propun sa nu ne mai oprim pana nu ajungem toate la odisee
.
ralu, stiu ca esti luata pe sus de evenimente cu o asemenea veste, dar poti sa-mi spui si mie te rog de ce zici ca ai intoleranta la utrogestan administrat intravaginal? din pacate nici eu nu-l suport si il iau pe ca;e bucala, dar am stari de somn, ameteli si de greata de nu mai pot.
lucia, ma bucur sa te aud, dar te rugam sa nu dispari din nou, stai cu noi aici ca impreuna sigur vom reusi 
ralu_t spune:
lucia iubita, ai scos nasul? ce ma bucura sa mai aud de tine, cum a fost, ai beut?
multumim de urari, abia astept sa vi le intoarc si eu la randul meu pt toate.
nu ne povestesti nimic de tine?
cristy ma mananca si ma ustura de parca as avea candidoza. am citit ieri pe net despre neajunsurile utrogestanului luat oral, si m-am hotarat sa-l las sa ma usture si sa ma manace decat sa dau in hepatita, si poate asa mai reusesc sa am si eu o activitate la servicu, ieri am dormit pe mine. si peste toate, la administrarea orala da si senzatii de greata, care nu-s de amplificat in sarcina.
liliana nu schimba stresurile intre ele, te rog frumos. fii optimista ca totul va merge bine, ca e un cadou frumos de la DD, asa cum zicea si adelamaria
a venit toamna...cu un bebe!!!
4+
alexia28 spune:
Ralu, lasa iubita macar activitate de scarpinare sa ai acolo ca alta nu ai voie pana pe la 14 saptamani![]()
Alexia si minunea mea Teodora