ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LilianaFi atunci e bine iubita!
Aerlilian si eu zic ca putem sa ne intelegem cumva, dam cu banul sau asteptam sa ne aleaga ele??
Anul trecut pe vreamea asta Amely anunta ca e graviduta si acum are un tauras frumos pe nume David Cristian care a implinit de curand 3 luni si e o dulceata de copil(l-am vazut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

M-au apucat nostalgiile si am inceput sa recitesc capitolele din urma...Doua dintre aspirantele din primavara sunt deja gravidute...Am revazut poze cu Boo mireasa si am avut senzatia ca niciodata n-am vazut o mireasa asa frumoasa...Boo,sa dea Dumnezeu sa faci un copil frumos ca tine.
Liliana si totusi de ce nu sari in sus?Ce te retine?Ce temeri ai?Sau de atata asteptare nu crezi ca ti se intampla???Bucura-te,draga mea,o meriti din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

felicitari fetelor!
ma bucur mult pentru voi, pentru cateva ore am crezut si eu ca s-a intamplat minunea, n-a fost sa fie dar voi imi dati multe sperante pentru viitor.

va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Ralu_t, LilianaFi, sa aveti sarcini usoare si la termen!
Sa fiti sanatoase, si sa va dea Doamne-Doamne bebici sanatosi, frumosi si norocosi care sa va aduca numai bucurii!
Ma bucur pentru voi!

Pupici pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Aerlilian...pe de o parte nu prea imi vine sa cred ce se intimpla si pe de alta parte...am avut si sarcini pierdute ...o sa sar in sus poate la nastere cu tot cu copil...deocamdata ma bucur dar stau linistita...

Roxanaiuliana

Ana-Alexia te-am scos si pe tine din birlog,tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Liliana ...felicitari din tot sufletul, sa-ti dea Dumnezeu un bebic sanatos,frumos si destept, am lipsit cateva ore si.....ce surpriza, te pup dulce si ma rog sa-ti fie bine .
Vreau si eu....ma faceti sa visez.

FELICITARI INCA O DATA!

am nevoie de un miracol...madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

liliana cu sarituri sau fara, poti schimba si tu o semnatura, mai ales ca ai notorietate mai mare in ale graviditatii ca mine. saptamana viitoare deja auzi inima lui bebe. oricum, la tine realizez mai bine ca la mine. sa ne ajute DD sa fim sanatoase si bine cu bb-ei cu tot, si sa fii dat tonul pt toate fetele noastre dragi de la endo. cand te duci la eco?
ioana iubita mersi de telefon,facem intalnirea, dar eu as prefera in prima saptamana din oct, nu nasc nici ade si nici alexiapana atunci, bem ceiut sa va molipsim pe toate
roxanaimi pare rau de dezamagirea ta, off...gandeste-te ca va veni si ziua in care desi nu vei crede, va fi real

a venit toamna...cu un bebe!!!
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

panseluta cred ca de monitorizari nu au ei nici chef nici timp..............pe mine nici macar nu m-a trimis sa incerc,inca si-a dat ochii peste cap cand l-am intrebat daca nu am sanse natural.....a trecut direct la inseminare........eu am mare incredere in el si simt ca doreste cu adevarat sa ne ajute(ideea ar fi sa si stie)si am auzit numai lucruri bine despre el.......m-am mai interesat si eu..dar parca......nici nu stiu altul mai bun pe aici nu ar fi.......
lilianafi FELICITARI........mi-ai luminat seara....
aerlilian E CLAR CA NOI TOATE CELELALTE URMAM ACUM
AM AUZIT CA VA FI O TOAMNA PLOIOASA...........OARE NE VA ASCULTA DOAMNE DOAMNE SI VA PLOUA CU BEBELUSI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

ralu t , liliana felicitari din suflet, sa aveti o sarcina usoara si un bebe sanatos si mincacios.
sa aveti grija de voi.
ne dati sperante fetelor, deci se poate si cu endometrioza asta nesuferita.
boo concediu placut si sa veniti 3 inapoi.
ioanatugs
roxanaiuliana o sa fie luna viitoare, nu te necaji
la toate fetele pupici dulci

2001
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Lilianaaaa felicitari, acum am citit, ma bucur tare mult, a inceput toamna numai cu vesti bune, felicitari si sarcina usoara, si sa ai un bebe sanatos si frumos

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput