ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16
Raspunsuri - Pagina 12
Monica9 spune:
Liliana Felicitari, vezi ca starea aia de optimism ti-a adus bucuria cea mai mare. Sa ai parte de sarcina usoara si bebelus sanatos. Si ai mare grija de tine! Cum te simti?
Ce multe vesti bune pe aici, v-am zis eu ca vine randul la fiecare numai sa credeti in asta.
Monica
15+
aerlilian spune:
Deja sunt bulversata...Liliana ,nu faci un test de sarcina,nu faci ceva...macar sari in sus,spune si tu ceva...nu ne lasa asa...Doamne,sa dea Dumnezeu sa curga cu gravidute,iar eu sa fiu printre cele ce urmeaza!!!
aerlilian spune:
Lasa,Ioana ,nu te necaji,eu sunt convinsa ca vei reusi daca asta iti doresti cu adevarat.Numai ca...stau eu sa ma gandesc,cum te vei duce tu,mai,Ioana draga,la examen anul urmator?Pai la anul pe vremea asta te vei afla in pragul nasterii si o sa fie burtica cam mare si cam grea.Crezi ca o sa te descurci? (IA-O CA PE O URARE DE MULT BINE CU OCAZIA REVENIRII PRINTRE NOI!)
Ioanatugs spune:
Aerlilian asa sa fie cum spui tu!!
Doamne ajuta la toate fetele!!
Multumesc de frumoasa urare, esti o dulce!
LilianaFi felicitari inca o data!! Ma bucur enorm de mult pentru tine!! Sa ai parte de o sarcina usoara iubita!!
Monica9 spune:
Aerlilian sigur ca vei fi printre urmatoarele gravidute pe aici, sunt convinsa. Eu am spus vestea la parintii mei cand au fost aici, s-au bucurat tare mult. Ei nici nu stiaa ca am probleme si ca am facut laparo, nu am vrut sa le spun ca sa nu ii sperii ca si asa nu aveau cum sa ma ajute. Vacanta placuta si sa vii si tu cu vestea buna.
Ioana imi pare rau ca nu ai intrat anul asta, dar la anul sigur va fi mai bine. Pana atunci va veni si bebe asa cum spune Aerlilian.
Panseluta mie dupa laparo a zis medicul sa incerc cateva luni, nu am facut monitorizari ca aveam analizele hormonale ok si a zis ca sigur nu am problema cu ovulatia. Dar cred ca e mai bine sa se faca monitorizari, macar stii sigur cum stai.
Monica
15+
lilianaFi spune:
Ioana povestea mea e cam lunga...intr-o zi o voi spune,dar mai tirziu...poate daca nu a fost medicina va fii bebe![]()
Aerlilian pai am zis iubita...testul betahCG e testul de sarcina din sange care e cel mai sigur si valoarea de 321 pe care o am corespunde saptaminii 5 de sarcina....ce sa sar in sus...inca mi-e greu sa cred ca mi se intimpla mie....parca vorbesc de alta persoana....
....
Monica 
Ralu 

...sa auzim numai de bine toamna asta...
aerlilian spune:
Dragele mele,ma bucur asa de mult pentru voi,iata ca in doua zile avem deja doua gravidute.Adica...toamna se numara burticile!Si daca incep acum sa fac calcule,sunt sanse sa iasa doi bebei racusori ca mine!Asa ca pot sa devin nasica!Astept cu mare interes cereri!!!Sa fiti sanatoase,si frumoase,si iubite,si fericite!!!
Ioanatugs spune:
Monica9 multumesc iubita!
Aerlilian cred ca nu ai calculat bine iubita!
Dupa calulele mele si Ralu_t si LilianaFi vor avea taurasi ca mine![]()
LilianaFi nu-i nici o problema te asteptam sa te convingi si singurica ca bebe e deja in burtica! Sa iei deja utrogestan, daca nu poti face rost(pentru ca stiu cum e cu reteta pe acolo) i-ti trimit eu cu mare placere.
aerlilian spune:
Ioana ,nu-mi face placere sa recunosc,dar intr-adevar,am gresit calculele.Daca nu ar fi fost vorba de tine,gaseam eu un alt pretext ca sa fiu eu nasica lor,dar pentru tine,cedez cu mare drag...Auzi,mai Ioana,dar bebeii sunt doi,nu putem sa ne intelegem intr-un fel cu nasitul???