ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16
Raspunsuri - Pagina 11
ralu_t spune:
ioana te-am scos din barlog cu vestea mea?
ati fost prin tari indepartate? ce se mai aude cu scoala?hai, mai da si tu un semn din cand in cand, cu noutatile tale. sar-mana de urare
p.s. m-am vazut pe prima pagina![]()
adelamaria![]()
![]()
trimit imediat PM-ul.m-am gandit la tine zilele astea, am tot umblat cu testele dupa mine, si imi aminteam de tine, cum mai gasesti si acum prin te miri ce loc, un test
. si da, ne bucuram, din ce in ce mai constient de miracolul nostru de 2 mm. de tigari m-am lasat,desi ultima a fost imediat dupa ce am facut testul pozitiv
, dar gata, sunt nefumatoare de aproape 48 de ore
...greu
alexia
nu-s superstitioasa, si in principiu sunt optimista. nu vreau sa fiu sufocata de asteptarile celorlalti si mai ales, daca Doamne fereste ceva ar mege prost, sa aud compatimiri sau sa dau explicatii...mi-a ajuns ce am auzit pana acum: da voi nu faceti copii? aoleu, ai probleme? vai, da cand iti trec? tot mai faci draga tratamente?
. deocamdata stie mama, deci implicit si tata, ii voi mai spune sorei si prietenei mele cele mai bune. sotul nu vrea sa spuna nimanui.
am fost inspirata ieri si l-am sunat direct pe tutu care mi-a zis sa vin imediat cand i-am zis ca ma doare burta, sa nu fie seu, l-am prins si liber, si binedispus si cu cateva ore inainte sa plece din tara. daca stateam dupa draga de ramona, probabil il prindeam abia la intoarcere, undeva pe saptamana viitoare.
liliana ma simt bine in verde ![]()
, bafta, sa vina uratii mai repede!
ylariimi vine sa cred...![]()

cristy pe la 14:30 eram la tutu ieri dar se pare ca nu te-am prins. oricum, saru-mana de pont
feli, ysa,aerlilian, monica, zeno, paseluta, andreyuta, mada, gina, dragelor, m-am bucurat asa de tare la fiecare felicitare si urare de bine pe care am primit-o
.
sa ajungem cu toatele gravidute si mamici fericite
in rest nimic nou, sunt ametita de la utrogestanul pe care eu nu-l tolerez intravaginal, deci trebuie sa-l iau oral si-mi da o stare
...speciala
va pup
a venit toamna...cu un bebe!!!
4+
alexia28 spune:
Ralu, banuiesc ca pana joi se intoarce Tutu ca am programare facuta de Ramonica, eu auzisem ca in oct pleaca, a plecat si acum?
In leg cu utrogestanul, l-ai intrebat pe Tutu daca e ok sa iei atatea pastile de utrogestan pe zi oral? Iti afecteaza stomacul
Alexia si minunea mea Teodora
ralu_t spune:
l-am auzit pe tutu vb la tel cu cineva caruia ii spunea ca pleaca seara si revine duminica.
in leg cu utrogestanul i-am zis ca iau oral, ca stiu ca nu le suport altfel de cand faceam monitorizari si a zis ca e ok. oricum, am o prietena care lua 6 pe zi, oral. mi-a zis ca era sa cada din tramvai o data, de ametita ce era
4+
cristy1977 spune:
ralu, in primul rand un pupic pe burtic, ma bucur ca tu si minunea sunteti bine, eu din pacate nu am mai putut ajunge ieri, asta e, mi-ar fi placut sa te cunosc. de ce zici tu ca nu suporti utrogestanul intravaginal? pup inca odata fata invingatoare
panseluta, ai dreptate, eu cred ca monitorizarile sunt absolut necesare, dat fiind boala noastra. de la terminarea tratamentului cu zoladex, eu am mers in fiecare luna la monitorizari, mai putin cand am fost in concediu. sunt bucuroasa ca au trecut deja 5 luni si ovarele mele sunt curate,ovulez in fiecare luna, dar din pacate nu se intampla nimic. cred ca cu trompele stau cam prost. in fine o sa vad in octombrie cand ma operez din nou.
va pup pe toate

lilianaFi spune:
Dragutele mele....eu eram suparata ca nu imi vine CM sa pot incepe stimularea....si de fapt am un beta hCG.321...sint socata...si nu pot sa cred...fiind pe inhibare pt fiv 2
ralu_t spune:
liliana!!!!! asta inseamna ce cred eu ca inseamna?!!!!
4+
Monica9 spune:
Liliana eu nu stiu ce e inhibarea pt FIV dar valoare aia de hcg ar trebui sa insemne bebe, asa e? Sper ca da, hai, mai spune-ne ceva sa ne putem bucura.
Monica
15+
Ioanatugs spune:
WOAUUU
LILIANAFI FELICITARI IUBITA!!!

SARCINA USOARA!!
Se pare ca ploua cu gravidute pe la noi si sunt foarte fericita pentru voi dragelor! Deabia m-am intors si deja mi-ati dat de lucru cu modificari pe prima pagina. Tineti-ma ocupata in continuare, acum am timp berechet de petrecut cu voi!! Toate proaspetele gravidute sunt asteptate cu povestile lor, ca sa completam pagina 1, inclusiv Adelamaria si Alexia28, care mai au putin si nasc. Va pup pe toate dragelor!!
Aerlilian am revenit iubita si nu am vesti bune, pentru ca am aflat ca nu am intrat nici la "plata" cu media mea cam micuta de 6.5 recalculata cu cea de la BAC, insa nu sunt trista pentru ca invat si la anul vreau sa intru direct la Buget.
Ralu_t se pare ca trebuie sa dai de baut, ca nu se mai poate!!! Trebuie sa bem ceiut dupa tine.
Am vorbit si cu Alexia28 si ea spunea la fel, ca ar cam fi cazul sa ne intalnim! Ce ziceti????