ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

RALU_T CE-MI VAD OCHII?? ESTI GRAVIDUTA?? FELICITARI DIN INIMA IUBITA!! VAI CE VESTE BUNA!!!

Buna fete dragi!! Mi-a fost tare dor de voi toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Si noua ce ne vad ochii Ioana ,te intorci printre noi?Sau doar ne-ai amagit putin ca sa dispari iar?Nu intelegi ca avem nevoie de tine si ne lipsesti?
Boo ,la asa destinatie de vacanta,obligatoriu trebuie sa va intoarceti trei!Poate ca asta iti trebuia>sa traversezi oceanul!Vacanta placut si te asteptam cu drag!
Ralu ,si eu cred ca ati facut bine ca nu ati spus inca nimanui.Bucurati-va voi de aceasta veste mai intai,ca restul familiei si prietenii au la dispozitie noua luni sa se tot bucure.Cum stai cu fumatul?Vei renunta,nu-i asa?Te rog sa incerci!(eu vorbesc,care fumez ca disperata!probabil ca daca as stii ca sunt cu vitamine,nu le-as scoate din gura!)
Ylari ,multumesc de reteta,voi incerca si eu,numai ca ma tem sa nu-mi dauneze.Am citit ca in cazul in care organismul functioneaza ok,ceaiul asta ar putea deveni inhibator de ovulatie.Si nu stiu ce sa fac,pt ca valorile mele hormonale sunt in regula.
Monica,nu mi-ai povestit daca i-ai anuntat pe ai tai.Stie mama ta?Cum au reactionat?
Pup toate fetele si vorbim mai tarziu.Ieri am avut o mare surpriza sa constat ca s-au scris aproape 4 pagini...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ralu, Doamne ce bucurie, ce veste buna!!!!! Vezi iubita ca se poate??!!! Exista un moment potrivit pentru fiecare dintre noi, iar acesta este momentul tau!!! FELICITARI din tot sufletul, gravidutzo!!!
Doamne, cat de mult ma bucur!!! Vreau si eu nr. tau de mobil, vreau sa-ti aud vocea, sa-ti simt bucucria cat mai bine!!! Haide, da-mi un PM, promit sa nu te stresez
Eu am luat Utrogestan vaginal din prima zi cand am vazut 2 liniutze: 1 seara si unu dimineata. No-spa doar daca ai dureri. Si stai linistita, fara nervi, agitatie...tigari Hiade, ca merita sacrificiul! La 6 saptamani se vede sacul gestational...Sa nu te sperii daca-ti spune cumva ca nu se vede embrionul...e inca f. mic si in formare! Pe la 7 saptamani la mine s-a vazut cum batea inimioara - o luminita care palpaie pe ecran ...
Ralu, bucurati-va! Ti-ai implinit visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Ralu FELICITARI!!!!! Sa ai o sarcina usoara si sa nasti un bebe sanatos si frumos!!!!
aerlilian multumesc pt incurajari. Ai dreptate, trebuie sa ne relaxam, gandim problema ca doar nu suntem animale (citat din reclame). Si inteleg ca si tu pleci in concediu asa ca relaxeaza-te si sa vii cu vesti bune!!
Boo vacanta placuta si sa veniti trei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Boo, Aerlilian....sa va distrati bine in vacanta si sa veniti cu cate o minune mica in burtica, sa ne bucurati si sa ne dati sperante ca se poate,asa cum a facut Ralu .
Asa ca relaxati-va si prestati non stop....eiiii nu chiar non stop, sa se refaca si baietii
pentru toate burticile care ne insenineaza topicul!

am nevoie de un miracol...madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

....eram sa uit:Ioana bine ai mai revenit si pe la noi.

am nevoie de un miracol...madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ralu ma bucur ca ai vazut punctuletul si ca te-ai linistit si lasa superstitiile, nu e cazul, iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare moment. Imi aduc aminte ca eu nu stiam pe cine sa mai sun sa anunt atunci eram asa fericita simteam ca dau pe dinafara nu puteam sa nu strig in gura mare, au stiut toti apropiatii, prietenii, rude.... singurii care nu au stiut pana pe la 12 sapt au fost cei de la serviciu. Binenteles ca mai erau si din aia binevoitori care tineau sa-mi aminteasca ce am patit data trecuta si sa nu ma mai bucur asa si sa anunt pana nu trec de perioada critica din primul trimestru. Ce imi place semnatura ta....ai stiut tu de ce astepti toamna

Ioana pai nu ne spui nimic?

Liliana si sa incepi mai repede stimularea

va pup

Alexia si minunea mea Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ralu, felicitari din toata inima si sarcina usoara!

Salvati padurea

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Ralu, Ralu!!!!!!! ce bucurie ne-ai facut cu vestea ta minunata! Vorba unor fete de aici, parca ni s-ar fi intamplat noua, asa de mult ne-am bucurat! Bravo, dragutza!

Andreyutza, fara sa te sperii doresc doar sa subliniez ca la nenorocita asta de boala tocmai asta e problema : chisturile reapar si de aceea nu ne este acordat prea mult timp...eu o vad ca pe o lupta cu timpul caci si la mine e acceasi situatie, mie doctorita mi-a dat 6 luni (ha!ha!ha!)...si asta ma oftica cel mai tare.Insa situatia e diferita,de la caz la caz.La unele boala e mai agresiva,la altele mai putin.
Important e gandesc eu, sa privesti problema realist in fata si sa faci ce e mai bine, pentru tine si viitorul tau. Si tot ce se poate ca dupa 3 luni sa fi perfect ok (adica nu tu chisturi, etc) si atunci sa mai continui inca 3 luni, cine stie.Dr.ta e poate cam prea "realista" cu cele 3 luni, nu cred ca iti poate stabili deadline-uri atat de clare.Nimeni nu stie ce cum va fi peste 3 luni.

In cazul meu insa, am remarcat ca dupa 6 luni chisturile au reaparut, de unde si cele 6 luni date de dr., dupa ce m-a operat (mentionez, a doua oara).
Si iti mai spun ceva : am stabilit a doua operatie mai linistita si fara frica ca niciodata(cred ca mai frica mi-ar fi fost daca ma duceam la dentist)pentru ca am gandit "afara cu ele"! Nu au ce cauta acolo, in burtica mea (ma refer la chisturi, desigur).Si desi mi-a fost greu dupa OP, cu durerile si mai ales cu anestezicul pe care nu il suport (vars dupa aia)spun sus si tare ca daca mai e cazul o mai fac o data! De ce? pentru ca doresc sa dau bebeului orice sansa, cat de mica, de reusita!

Asa ca linisteste-te, relaxeaza-te, gandeste-te la lucruri frumoase, la iubire si acorda-ti momente frumoase alaturi/cu sotul tau...si cu putintel noroc o sa si reusesti!
va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Si mai am o intrebare pentru voi toate, e pentru mine o mare nelamurire.
Cate dintre voi dupa operatie au fost monitorizate de doctor (teste hormonale, echografie, etc)pentru a se stabili daca are loc ovulatia?

...si cate dintre voi au fost pur si simplu trimise acasa "sa incerce" cateva luni.Adica eu nu inteleg, in conditiile in care "fertilitatea" e oricum pusa sub semnul intrebarii (se stie prea bine ca endometrioza reduce "sansele"...sorry nu vreau sa va sperii sau sa sun, poate neplacut, dar asta e realitatea)de ce nu ni se fac aceste teste,sau evaluari mai competente? este asa, sau sunt eu poate un caz singular?

pupici

Mergi la inceput