ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-16

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Boo Deci vii in Canada? Pacat ca eu stau in Toronto, dar daca cumva treci si prin Toronto mi-ar place sa ne intalnim. Sau daca nu aveti drum prin Toronto, dar ati avea timp, eu va astept cu placere la mine, ca si aici aveti ce sa vedeti. Deci daca vreti sa treceti si pe aici, anunta-ma si iti dau nr de tel.

Ralu Felicitari inca data, ce bine ca l-ai si vazut deja. Sa vina numai bucurii pt tine de acum inainte alaturi de bebe mic!

Monica 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ralu acum chiar te-ai convins ca vine bebe...schimba semnatura...vreau sa vad numai gravi inaintea ochilor ...inca o data iti zic ca ma bucur f.mult pt tine si iti urez sarcina cit mai usoara cu bebic perfect

Boo...stiam eu de ce sint curioasa......Canada...!!!!...pai atunci:concediu placut si relaxant...te asteptam cu impresii,poze si poate vreo surpriza tip Ralu

Monica

....eu inca astept Cm pt a putea incepe stimularea...

Numai bine tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aerlilian, sigur unei fete i-am zis reteta, nu stiu daca tine... imi cer scuze dacat te-am uitat si nu ti-am raspuns. Uite mai jos (o am dintr-o Formula as. PUPICI MUUUUULTI!!!!!

O mana de frunze si flori uscate nemacinate se pun cu o cana (250 ml) de apa la inmuiat de seara pana dimineata. Dimineata se filtreaza licoarea rezultata (care nu este altceva decat un macerat), iar planta ramasa se opareste cu inca o cana de apa. Dupa ce se lasa sa se raceasca vreme de o jumatate de ora la temperatura camerei, aceasta infuzie se filtreaza. La sfarsit, se combina maceratul cu infuzia racita.
Se beau 3-4 cani din acest ceai pe zi, pe stomacul gol. Ceaiul se bea inghititura cu inghititura (unii terapeuti recomanda sa se bea cu lingura).
ATENTIE! Pentru ceaiul de napraznic nu se foloseste apa de la robinet, ci doar apa plata sau, mai bine, apa de izvor, care nu trebuie sa fie mai veche de 48 de ore.

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Raaaluuuu, FELICITAAAAAARI!!!!!
Bravo, dragutza, ma bucur mult pentru tine, sa fii sanatoasa, sarcina usoara si bebe frumos, mancacion si iubicios!!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

ralufelicitari,tare ma bucur pentru tine,ca si cum mi s-ar fi intamplat mie......DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA....
cat despre termenul acesta de 3 luni pana sa ramai insarcinatae o prostie ca inafara ca te streseaza nu face nimic......si asta nu e bine e chiar rau...........
despre cromoterapie ce ziceti?am citit ca portocaliul stimuleaza ovulatia oare sa fie adevarat?

Mergi la inceput

ma iertati ca am scris de 2 acelasi mesaj dar nu intelegeam de ce nu se vede........recunosc ca acum ma initiez........asa ca sa nu radeti de mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

dragele mele, mi se umple sufletul cand vad felicitarile voastre
oricum noi nu am anuntat si nici nu vrem s-o facem pana nu trec cele 12 saptamani....
cu voi realizez ca s-a intamplat o minune, si cu sotul, parca ne-am mai dezmortit un pic
boo iti urez vacanta placuta, sa va intoarceti relaxati si in forma pentru octombrie noiembrie. la intoarcere ne vedem
noapte buna va urez-na, ca am scris in 2 zile mai mult ca in ultimele 2 luni

a venit toamna...cu un bebe!!!
4+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu_t

dragele mele, mi se umple sufletul cand vad felicitarile voastre
oricum noi nu am anuntat si nici nu vrem s-o facem pana nu trec cele 12 saptamani....
cu voi realizez ca s-a intamplat o minune, si cu sotul, parca ne-am mai dezmortit un pic
boo iti urez vacanta placuta, sa va intoarceti relaxati si in forma pentru octombrie noiembrie. la intoarcere ne vedem
noapte buna va urez-na, ca am scris in 2 zile mai mult ca in ultimele 2 luni

a venit toamna...cu un bebe!!!
4+

Ralu, iti vine sa crezi ca nici noi nu am zis la nimeni???

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ralu...FELICITARI, ma bucur din suflet pentru tine, ma la Doamne-Doamne sa aiba grija de tine si dedin burtica ta.Am citit pe nerasuflate toate randurile tale si m-am bucurat la fel de mult cum m-as fi bucurat pentru mine.
Te pup dulce, sa ai grija de tine.

madutz

Mergi la inceput

ylari,ralucred ca e normal sa nu ziceti inca...........sunteti cumva superstitioase?dar si daca nu cand veti anunta ca deja suntetiin luna atat de mare va i o mare surpriza...........si eu tot as face.........Doamne ajuta sa fie .....

Mergi la inceput