dragelor,
va citesc de o saptamana pe toate discutiile pe care le-am gasit.
fireste ca nu am ajuns pe aici dintr-o intamplare fericita. ma pregateam sa raman insarcinata si am vrut sa-mi fac toate analizele sa vad care este situatia, mai ales ca de fel nu sunt deloc bolnavicioasa, de regula toate analizele imi ies perfect, etc. si, pentru ca acum 3 luni mi se gasise un chist ovarian in partea dr., tratat cu AC, am zis sa vad daca s-a resorbit de tot. la eco transv. a rezultat ca a crescut cam 1 cm (acum are 5 cm) si atunci s-a ridicat si suspiciunea de endometrioza. normal, mi-am facut programari la alti medici, iar acum cateva zile am fost la un alt control si dr. mi-a "confirmat" suspiciunea de endom. tot la o eco transv., spunandu-mi ca sunt de fapt 2 chisturi pe ovarul dr si un alt chistulet pe stg.
marturisesc ca imi este f teama de laparoscopie, as vrea sa raman insarcinata cat mai repede, vreau sa cred ca nu e vorba de boala asta, desi in adancul sufletului (si fara nici o baza stiintifica) recunosc niste simptome...
mi-am facut programare si la dr T si astept sa vad ce "noutati" imi mai aduce fiecare vizita la medici...
ambele dr. mi-au recomandat sa incerc sa raman vreo 3luni (nu am incercat niciodata) si dupa aceea sa fac o laparo.
As vrea insa sa tin si un tratament homeopat, insa sunt zapacita intre atatea variante sau combinatii si nici nu stiu vreun homeopat bun la care sa ma duc cu incredere... ma simt cam... debusolata:(