FIV in Ungaria 21

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

ioana, vei vedea ca acesta este embrionul norocos! doamne ajuta, iti tin pumnii stransi sa vii peste 2 saptamani cu vestea cea buna!
magduta, asa da vesti! sigur totul va decurge asa cum a inceput, adica foarte bine. sunt cu gandul la tine si ma rog sa aud ca ai reusit. bafta in continuare.
maritof, excelent rezultat! din 3 embrioni, cel putin unul se va prinde, vei vedea. astept urmatoarea stire despre cele 2 liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,

Ioana felicitari!!! acum esti !! conteaza enorm moralul... cum Elena mea avea 4 celule la 72 de ore.....o sa creasca mare si BB-le tau!
Magda super vesti Ceaiul de cretisoara am inceput sa-l din ziua ET-ului .. 1 litru/zi cu miere de albina si rece!
maritof si tu esti ! Astept actele oficiale
daniela in conditiile astea... mai asteptam!
crisis unde esti? te-ai repatriat!?

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maritof spune:

Buna fetelor si multumesc pentru incurajari.Sper ca peste 2 sapt.toate vestile de la cele care sunt in asteptare sa fie fff buneAndicu,daca am aceiasi schema ca si tine sper sa am si eu un bebe scump ca si ingerasul tau Filip pe care eu si sotul meu nu ne mai saturam sa-i vedem pozele.Sa va traiasca si sa bucurati de el!!! Chiaranu te-am sunat ca nu imi merge tel.
Pussi,intradevar sunt si eu un pic,sper ca voi ramane asa 9 luni.Ai grija de tine si de printesele tale
Kla,Magda,Ioana multi si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aci si va tin pumnii la toatee..toateee..

si fac galerie pt micutza Alexandra..haiiiii Alexandraaa
haiiii coboara
haii mamaaaaaa ca toateee te asteptam nu numai mamicuta ta..haiiiii danielaaaa
haiii amandouaaaa
Danielaaaaaaaa stiu ca ai emotiii..da capul sus mama..gandestete ca's acolo langa tine...stii ca si la punctie..ai vazut doar asa a fost cum ti;am zis..te adoarme si te trezesti fericitaaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magda-multa bafta sa ai de data aceasta,in ziua ET sa stii ca ma gandesc la tine si iti tin pumnii sa fie OK!
Ioana-un bebic lipicios iti doresc!
Liana, Chiara, Cornelia, Crisis, Kla si la toate celelalte fete aspirante

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
eu am o mare problema:zadori mi-a dat acelasi tratament ca data trecuta,nu a schimbat nimic....desi mi-a zis ca o sa schimbam anticonceptionalele cu decapeptyl....desi fsh-ul meu e mai mare acum mi-a lasat 112.5 gonal....nu stiu ce sa zic....l-am rugat sa-mi explice de ce a ales in cele din urma anticonceptionalele si el a inteles ca vreau sa renunt la ele si sa faca fara inhibare.....
nu stiu ce sa fac...

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

cornelia poti sa'i scrii un mail si sa'i explici acolo..o sa'ti raspunda..eu chiar acum ii scrisai si primii deja raspunsul

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Cornelia eu zic sa nu-ti bati capul! Si la mine la Fiv 2 am mers pe acelasi tratament doar ca suprefactul l-am facut pana la finalul stimularii, la Fiv 1 l-am oprit in Z5! Cantitatea de Gonal a ramas aceiasi!
legaturooooo te mailuresti cu Chivu!

Noi am luat azi rezultatul de la analize, totul e ok... mai putin faptul ca sunt anemica ...asa ca de luni trec pe perfuzi! De luni, ca atunci vine dr. meu si el o sa ma lase sa le fac acasa fara sa stau in spital, ca azi la spital toti si-au dat cu parerea si cica am luat prea putin in greutate .. 11 kg. pana acum! Si culmea ... eu mi-am luat cuminte vitaminele .. dar se pare ca Tustele papa tot!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salutari!

am intrat sa va pupacesc ca sunt un pic ocupata,azi dupa masa am primul control de foliculi asa ca va rog sa-mi tineti pumnii sa fi produs outze destule!

tuturor fara exceptii!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

tin pumnii.tin pumnii..tin pumnii stransi..stransiii..
legaturilorrr pai daca n;am ce face?

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput