FIV in Ungaria 21
Raspunsuri - Pagina 11
pussi spune:
daniela 76 tinem pumnii... sapt. asta va fi cea mai importanta din viata ta! Sa dea DD sa fie intr-un ceas bun! Nastere usoara, o fetita sanatoasa, desteapta si frumoasa ca mami! si tie refacere rapida!
rog fetele din CT. daca afla ceva sa ne anunte si pe noi!
PUSSI
28+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
maritof spune:
Buna fetelor si iertare ca nu am mai dat nici un semn de viata![]()
![]()
Am urmatoarele vesti despre mine:singurul ovar functionabil(stangul)a facut 4 foliculi din care marti 19.09 au rezultat 5 ovocite,s-au fecundat toate dar 2 nu s-au dezv.bine celelalte 3 s-au facut de 8,8,6 celule si vineri 21.09 le-am pus la locul lor si am stat cuminti pana astazi in pat.Am foarte mari emotii,cele care ati incercat de mai mult de doua ori stiti ce vreau sa spun!!!!!Acum va las ca ma bag patut.Multi

tuturor si sa dea DD sa auzim numai vesti bune de la toate fetele

kla78 spune:
MARITOFpeste aprox 12 zile te astept cu vesti bune!tin pumnii!
DANIELAiti doresc o nastere usoara si recuperare rapida!
MAGDUTAma bucur ca te lasa gazda sa mai dai cate uns emn de viata!transmite-i IOANEIbafta multa la et si sa dea dd sa se lipeasca la mami in burtik!
PUSSI mai ai si tu un pic si ityi vei tine bebelinele in brate!vreau sa te ajung din urma!
eu azi fac a 4 a injectie de gonal,doamne parca asa repede a trecut,numai cand am inceput inhibarea si mai am un pic pana la punctie,uf!
LIANA vi din urma dar sa sti ca iti tin locul la odisee!
ca eu sigur fug acolo de data asta!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Moniland spune:
Kla, uf, uf, dar cred ca ai niste emotiiiii. Si sa fie asa cum simti, sa fugi repede la odisee.
Ioana, iti tin pumnii sa se cuibareasca bine puiutii la tine in burtica si sa se dezvolte frumos acolo.
Magduta, multumim pentru vesti despre fete si despre tine. Bafta multa cu foliculii si cu estradiolul.
Andrao, iti tin pumnii sa fie FIV-ul norocos. Pe cand testul?
kla78 spune:
MONIuf uf da ai nimerit-o,chiar sa stii ca am niste emotii
da' na n-am vrut sa mai spun....
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
andicu spune:
Ioana, ma gandesc la tine si ma rog 
sa ramana bebe la tine in burtik!
Maritof, sa-ti ajute DD sa devii mamica! mie formula data de tine mi-a purtat noroc: tot 5 embrioni, tot 3 cu acelasi nr de celule au ajuns la mine in burtik si tot intr-o zi de 21 ( numai ca a fost 21 octombrie) am facut ET-ul! multa bafta !
Kla, ma pregatesc sa-ti tin pumnii strans pt 03 oct!
sa ramai bortzoasa!
Daniela, iubita, nastere usoara si sa fiti sanatosi! te mai urez eu si pe la subiectele de Cta!
tuturor.
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/1351544068/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip-poze noi(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez FilipCum crestem noi

cornelianeli spune:
buna fetelor
am vesti de la ioana,azi a facut ET-ul cu un embrion de 6 celule,sta cumintica in pat si va pupa pe toate
kla mult succes la stimulare,asa e trece timpul..iti tin pumnii de pe acum 
ramona si la tine sa ramana bebeii in burtica 9 luni de acum in colo
pussi andicu 
magduta cum esti?
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
daniela76 spune:
buna seara,
noi suntem tot 2 in 1 , ieri eram programata pentru cezariana, dar se pare ca bublina nu vrea inca sa coboare, colul este inchis . mai mergem sambata la un alt control si daca va cobora putin , duminica intru in operatie, daca nu, mai asteptam. Sunt pe ultima suta de metri si emotiile sunt destul de mari.Nu am mai intrat pe forum pentru ca nu am avut net.
Ioana tin pumnii si cred sigur ca va fi bine de data asta...
Cornelia te urmaresc si iti pumnii...
Andicu ai un baiat frumos foc , a crescut, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul ...
va pup pe toate si va tin la curent...
+ 38 sapt
Alexandra
poze cu noi
cornelianeli spune:
daniela nastere usoara si o intalnire minunata cu bebelina 

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
sunshine4ever spune:
Bua fetelor
Ia sa va scriu vestiel noastre, hai prima data scrisoarea lui Ioana : "fetelor de astazi sunt bucuroasa, am in burtica un embrionas luptator
acum are doar 6 celule dar o sa creasca el mare ! am multa spernata si am bucur ca am mers pina la capat , cum era sa nu-i fi dat o sansa acestui embrionas ca doar el va fi bebelusul meu
.Vedeti si voi cit sunt de optimista acum! Si dr Zadori a contribuit azi cu mult la starea mea m-a incurajat , ne-a spus ca embrionul acesta e mai bun si sansele sunt destule sa ramin insarcinata doar cu un embrion. Mi-a schimbat tratamentul de sustinere, a zis ca progesteron nu prea da pt ca i se pare ca e un stress in plus, mi-a dat 8 utrogestan pe zi. Oricumam facut si l apunctie 4 fiole, da rmerg pe mina lui daca el asa crede ca e bine.Mi-a facu tis hatching si ceea ce mi s-a parut extraordinar dr a zis ca nu mai platim ICSI pt ca a fost doar un embrion. La noi in tara nu cred ca se intimpla asa...Va las ca m-am lungit , v amai trimit mesaje prin Magduta care e o draguta! Va pup pe toate cu mult drag si va multumesc ca va ginditi la mine. Celor care sunteti in tratament sau asteptarea rezultatelor va tin pumnii 
"
Asta a fost mesajul lui Ioana.
Acu ia sa va scriu si eu: azi al eco am avut destule folicului mari dintre care era unul 13/11, si mai multe 10/10, endometrul de 8 si pina miercuri si dr-ta spera ca va fi mai bine. Miercuri vedem la eco si cam pe vineri va fi puncti asi pe luni embriotransferul. Cum a vrea Doamne Doamne.
Pussi te rog din suflet sa imi scrii de cind se incepe sa bei ceaiul de cretisoara? Pe miine am sa mai intru pe forum si am sa iti primesc mesajul. Merci 

Va pup pe toate si sa aveti mare grija de voi , am sa mai revin cu amanunte. 

in asteptarea unui ingeras