Ingineri fosti, viitori....(13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare fete dragi!
Am un program foarte incarcat, nu mai am timp de nimic, plus ca am avut probleme si cu net-ul.
A trecut botezul cu bine. Am facut multe poze dar inca nu le-am descarcat. Cred ca mai dureaza cateva zile.
Pt mine botezul a fost foarte obositor. Andra a fost cam agitata. Nu prea mai doarme noaptea. Eu am restanta mare la somn.
Acum lucrez la un proiect care trebuie predat saptamana aceasta (nu prea am sanse). Cu copiii ma ajuta mult bona. Eu inca nu am reusit sa ies cu amandoi in oras si imi pare rau. de fapt sunt invidioasa putin pe bona.
Alex o iubeste mult pe Andra. O pupa tot timpul. Eu il mai cert dar ma bucur ca ii e atat de draga. Intr-o seara a fost gelos, dar nu a dormit la pranz si era obosit. Atunci a plans ca sotul o tine pe ea in brate (Andra plangea) si cu el nu se joaca nimeni.
la pranz nu pot sa-l culc pe Alex decat in pat cu fata, dar e foarte grijului cu ea.
gata ca m-am laudat destul. la 12 trebuie sa-l iau pe Alex de la gradi si mai am si ceva de terminat. noroc ca stau aproape de gradi.
Va pup

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salutare fetele, ce faceti?
eu pe aici, culc copii, Luca a adormit, suparat pe mine ca l-am bagat in sac, Marc e tare obosit, a fost la inot, asa ca se culca si el acusi. Eu azi am fost prin oras, mi-am cumparat margele si sunt atat de fericita, le vazusem cand a fost sora-mea aici si ma gandeam ca mi le voi cumpara, asa ca azi mi-a venit randul, si cat am cautat pana le-am gasit...mi-am mai luat o bluza, o pereche de pantaloni, pantaloni mai grosi pt copii, si o camasa sotiorului.
Anca, si eu am fost socata cand am auzit prima oara de paduchi aici la gradi, dar nu ma mai mir de nimica...si ma gandesc cum ii pot trimite la gradi, nenorocitii, sa mai umple si alti copii!Aseara a fost sedinta cu parintii si s-a specificat iar sa nu mai trimita copii la gradi pana nu i-au curatat de vietati, dar cine stie daca se conformeaza respectivii!!!
Nico, ma bucur sa aud ca sunteti bine, sa fiti sanatosi in continuare!
Kati, unde umbli?
Noi maine mergem pana la Ikea, am nevoie de cateva maruntisuri, apoi la socrei, iar duminica am musafiri la micul dejun, niste prieteni ce au 4 copii, 2 fetite, si 2 baietei-gemeni de un an si ceva, atata-s de draguti, abia astept sa-i vad!
Pupici tuturor si un sfarsit de saptamana placut!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna!
io azi n-am avut net pina pe la prinz iar apoi timp n-am prea avut de DC. am pus vreo patru borcane de muraturi, am facut mincare, am spalat o tura si tot asa.
o noapte buna sa aveti, ne auzim dimineata la cafea, cu mai multe.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

gata cafeaua!!! va astept:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata, fetelor!
Eu beau o apa colorata cu denumire de "cafea" facuta de sot ...tot e bine, ca azi n-o sa ma intepe inima .
Va urez weekend placut, eu cica am de lucru.......sa vedem daca ma mobilizez ca am un chef...........egal cu zero!!!!!!!!!
Pupici multi!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

gabik, mai este cafea????
io numa' acum am reusit sa intru. sunt singura cu teroristii, sotul este la dunare la pescuit si azi am avut activitate: afar la joaca, zbenguaiala cit incape
nico, ma bucur ca sunteti bine si cresteti. cit despre dormitul noaptea, azi-noapte a fost prima noapte de nu mai stiu cind cind robi a dormit neintors de la 8.30 pina la 5.30.. am dormit si eu citeva ore fara pauze. si are deja 1 an si o luna si tot se mai trezeste. bine ca ai bona si te mai ajuta, ca tare greu trebuie sa-ti fie.
anca, e f. buna cafeaua facuta de soti!!!!(al meu nu bea cafea dar daca il rog imi face si tot asa iese!!!f. buna(ca altfel nu mai face nimik in bucatarie
claudia, acu dau si eu cu subsemnata unde am umblat ieri: pai alaltaieri am fost in piata cu robi, cu carututl si am cumparat un carut plin de legume sa punem muraturi si ieri le-am pus: 4 borcane de 5 l cu muraturi asortate: conopida (muuulllttaaaa!), gogonele, gogosari, castraveti, morcovi, telina, etc.etc. stiti voi.
plus ca am facut de mincare: ciorba de peste, peste la cuptor cu sos de rosii, mamaliguta cu brinza de burduf, cirnati, oua si smintina. acuma tocmai fac fasole cu ciolan, asa ca o vreme nici nu mai intru in bucatarie. din pacate trebuie sa mai fac de mincare din cind in cind si pt. socrii ca soacra-mea nu mai poate si trebuie sa manince si ei ceva.. le mai duce cumnata-mea, mai noi, mai fac si ei ce mai pot si tot asa...
super ca ai reusit sa faci cumparaturi, sa le purtati cu placere!
va pup pe toate, sa aveti un we placut! la noi e frumos, soare, sunt acum 21 grade.

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salutare, ce faceti?
Kati, , d-ne cate ai facut!!!pai ai pe toata saptamana!si pe muraturile tale mi-ai facut pofta, si mami pune asa asortate, adica punea inainte, acum nu mai stiu.si eu cumpar ca se gaseste la borcan, dar fara gogonele, numai ceapa, morcovi,conopida, castraveciori.
Am fost la Ikea, am fost deceptionati, n-am gasit ce as fi vrut, asa ca nu mai mergem degraba. Mai umpic si plecam la socrii la masa, vine si cumnatu-meu cu mandra, asa ca facem reuniune de familie. Marc e afara, e cald, dar vant, tusesc ai mei amandoi intr-o veselie. Am vrut sa-i cumpar lui Luca un grilaj pt pat sa nu cada, dar n-am gasit, asa ca inca nu il mutam la Marc in camera. Marc de cand are patul nou, nu a dormit 8 ore in total in el, in fiecare noapte vine la noi, sau de la inceput la noi in pat. Nu mai rezistam, abia dormim, toata noaptea se descopera, isi trage nasul si tuseste, iar Luca in patutul lui doarme de-a curmezisul, si tot asa ma trezesc de nu stiu cate ori, ba sa-l pun iar pe verticala,ba sa-l acopar.
Anca, apropo cafea facuta de sotior, mi-a facut si mie azi dimineata sotul, dar nu stiu ce a fost cu ea, noi avem senseo, numai sa apese butonul trebuie, dar a iesit un pis-wasser, fara spuma si mi-a mai pus si o tona de zahar in ea, ca urmare i-am spus ca am aruncat-o, si a zis ca nu mai imi face de acum, sa imi fac eu...

pupici tuturor,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

seara buna fetelor
kati tu faci mancare nu gluma. asi manca si eu o fasole cu ciolan dar trebuie sa mai astept putin. acum am sarmale cu ciolan in frigider si imi e foarte greu sa nu mananc. conopida am pus si eu la murat caci e preferata noastra. castraveti am cumparat iar de restul nu e timp.
fara bona eu nu ma mai descurc. luni am de gand sa trimit bona cu copiii afara si sa dorm putin.

azi am fost la calimanesti toata ziua. a fost cald asa ca baietii au stat mai mult in apa. dupa am mers sa mancam, iar chelnerul a uitat sa-mi aduca tochitura (nu a mai dat comanda la bucatar) asa ca m-am multumit cu supa (impartita cu alex) si un papanas.
acum ar trebui sa fiu la o nunta dar mi-am trimis doar sotul caci sunt foarte obosita. asi vrea sa ma pun in pat dar trebuie sa le fac baie copiilor si apoi cine stie cum reusesc sa ii mai culc.
andra deja face scandal. merg sa ii fac baita.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

nico, apropos de mincat si alaptat, sti ce am facut dar fara sa-mi dau seama? m-am indopat vreo doua zile la rind cu galuste cu prune, multe. si urla copilu' noaptea, doua nopti la rind, pe la 4 incepea, pina pe la 5.30 si nu stiu ce are, i-am dat nurofen, dentinox tot tacimul si nu se linisteste decit dupa o ora jumate. au fost prunele, l-a durut burtica. fasole nu maninc nici eu ca nu mai vreau nopti din astea, dar maninca ceilalti, krisztina a mincat azi o farfurie mare, plina ochi
fain v-ati distrat! bravo!
si eu am fost singura cu ei azi. l-am aranjat intii pe robi, intre timp fata a stat si s-a uitat la calculator la "veronica", apoi am trecut la ea. e greu ca nu asculta, e f. incapatinata, trebuie sa spun un lucru de cinci ori si nici atunci nu asculta, ma mai scapa si strig si atunci imediat se executa.
claudia, multa santate la puiutzi! le-ai dat ceva siropele? eu la krisztina inainte de toate ii dau stodal apoi daca nu merge trec la altele mai cu chimicale sau sirop de muguri de brad cu propolis.
cum fu la socrii?
cit despre stilul de dormit al copiiilor, nu stiu daca v-am scris, daca da, scuze ca ma repet: intr-o noapte ma duc la krisztina si ea dormea tun in chiloti si maieu. era un frig in camera de numa'. m-am apucat am imbracat-o in somn si ea a sforait non-stop, n-a simtit nimik.si ma mir ca are muci din cind in cind
na, sa aveti o noapte buna, sa visati frumos!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

fasole cu ciolan... nu suna rau... noi avem fasole cu carnati:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput