Ingineri fosti, viitori....(13)
Raspunsuri - Pagina 10
katik spune:
hai mai mai lasati fasolea ca iara imi da fiu-meu concert la noapte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. eu am luat oala si am bagat-o repede in frigider sa n-o mai vad in fata ochilor![]()
![]()
![]()
![]()
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Gabi_K spune:
da-i si lui fasole:) un caastron maaaare inainte de culcare sa nu-i fie foame la noapte:)
La un ceai cine vine? Sau vreti cafea?
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
nma spune:
Kati si Alex la local a comandat ciorba de fasole dar nu aveau. Mie imi place tare mult si ma abtin cam greu. Nu am stiut ca nici prune nu am voie.
Lui Alex nu am mai apucat sa-I fac baita aseara caci fata s-a ulcat greu si a adormit si el. Saracul ma rugat sa il trezesc cand e gata baia. S-a culcat singur in sufragerie dar m-a gugat ca dupa ce adorm fata sa ma mut langa el.
Am avut o noapte super. Andra s-a trezit la 3.30 si 6.30 apoi pe la 8.00. acum doarme de la ora 11, am fost prin parc cu amandoi.
Azi vrem sa mergem la baie. Sunt curioasa cum o sa fie caci il luam cu noi si pe copilul nasilor si inca o fetita, de varsta lui Alex. Mai vine si mama fetitei cu noi.
Nu stiu de ce dar cum incep sa scriu ceva Andra incepe si ea sa planga.
Va pup
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
misha-germ spune:
buna fetelor!
ma primiti si pe mine in casa voastra?
as vrea sa intreb daca e cineva inginer chimist in domeniu alimentar pe aici.
eu locuiesc in germania si am deja 3 bebelusi...care mi-au ocupat tot timpul pana acum si nu prea m-am ocupat de munca.
va pup si mai vb
miki
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Am fost tare ocupati, Am inceput sa vorbim hiar bine. In fiecare zi ma uimeste cum zice cate un cuvant.
Acum suntem muciosi rau. Poate maine e mai bine.
Si noi azi am facut tot fasole cu ciolan si mamaliga cu branza.
Muraturi nu am pus
. De fapt o pun pe mama sa puna.
Mishi bine ai venit pe la noi! 3 zici?????????? Moa cata putere!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
katik spune:
sara buna fetelr!
misha bine ai venit la noi si sedere placuta! scrie-ne depsre voi, ceva poze, sa va cunoastem, pls!!!!woowwww, trei bebei! bravo mamico!!!!io sunt inginer chimist dar in sanatate
, cu chimia alimentara doar asa, vagi tangente...
ioana, bravo mai, acusika il inscri la scoala!!!!!multa sanatate, sa va treaca mucii!
nico, eu de prune banuiam dar pur si simplu mi-a iesit din minte, dupa doua zile,
, m-am gindit si io ca aia o fi
la cit mai multe nopti ca cea care a trecut!!!!!
gabik, sa sti ca ar trebui dar m-am convins ca nu neaparat pt. mincare se trezeste. l-am indopat si cu cereale seara si cu tzitzi dar tot s-a trezit ca de obicei
, deci e altceva
claudia, ai avut de treaba azi? pe mine ma apuca harnicia si am facut curatenie in camerele copiiilor si m-am ingrozit ce praf am putut scoate de acolo. io nu stiu de unde se poate aduna atita
. se uitau vecinii cish la mine ca io faceam curatenie duminica dar asta este, fac si eu cind pot, cind am cine sa stea cu copiii.
gabri andrei, cum e cu scoala? cum se descurca proaspatul student la litere?
ma duc si io sa ma citesc un pic si apoi nani!
Poze noi
iepumic spune:
Neata,neata fetelor!
claudia, vezi, aveau dreptate fetele! Orice ar face, sotii trebuie laudati ca altfel.......nimic nu mai fac!![]()
katik, mama ce de mancare!!!!!!!!!!!!! Poti sa hranesti o armata intreaga! Mmmm... Si eu am destul de multa mancare in frigider, mi-a facut soacra si am facut si eu pe deasupra ca nu am stiut ca ne da atata mancare! Bineinteles ca voi arunca jumate...ca de obicei....ca la noi e asa: cand e prea putina si chitaim de foame, cand e prea multa si aruncam jumate! Of.
Nico, frumos la Calimanesti?
Azi ar trebui sa merg la doctor sa vad ce fac cu spatele dar .......nu stiu daca voi reusi din motive de timp+finante.
Sa aveti o saptamana buna!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
katik spune:
buna dimineata inginerele!
anca, pai si io jumatate din mincare am trimis-o la socrii, sa aiba si ei pt. citeva zile, restul papam noi, adica sotul si krisztina cu fasolea. eu maninc pestele.
pai ar cam trebui sa vezi ce-i cu spatele, ca doamne-fereste sa ramii intepenita!
pe la noi nimik nou, miriiala continua, ii iese la robi un canin, nu ma asteptam, ca inca nu are nici toti incisivii si nici o masea![]()
ma duc sa mai fac ceva curatenia, acum ca am mincare![]()
sa aveti o saptamina usoara!
Poze noi
nma spune:
salutare
miki bine ai venit! daca imi dai datele tale te trec pe lista. felicitari pt cei trei puiuti! eu nu cred ca m-asi descurca cu trei.
ioana multa sanatate piticului si felicitari pt performante. inca putin si ajungi si tu sa-i spui sa mai taca. alex dupa ce si-a dat drum nu s-a mai oprit. nu stiu cu cine seamana.
kati multumesc. din pacate ieri a dormit foarte mult asa ca am avut o noapte alba. azi am vrut sa dorm la pranz cu amandoi dar pitica nu a vrut. acum o las sa planga caci m-a suparat.
anca e frumos la calimanesti. noi mergem la o piscina acolo. e apa termala si o schimba destul de des. greu i-am scos pe copii din apa. eu am stat cu andra la plaja.
incearca sa iti faci timp pt doctor caci nu e de glumit cu spatele.
merg sa-mi linistesc pitica caci vad ca nu se opreste. a dat din picioare pana s-a dezbracat.
a reusit alex sa o linisteasca
. e o smechera: daca vorbesti cu ea e toata un zambet iar daca o ignori plange.
nico, mami de
Andra 09.08.2007 si
Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze
hcclara spune:
offff, v-am scris iar un roman intreg si am apasat ceva gresit si a disparut...si nu mai am rabdare sa mai scriu odata.
Pe scurt: am fost la dr, la inima nu e nk, iar cu gatul putin rosu, dar cand i-am zis ca ma doare de luni de zile, nu tare, dar neplacut, mi-a dat trimitere la orelist. A zis insa ca nu e streptococ.
Luca a avut azi dimineata 37.9, voi de la ce temperatura dati copiilor ceva sa le scada febra? ca eu le dau de la 37.5 si nu stiu e bine sau nu?
La noi timp fain, azi mi-am propus sa spal gemurile la dormitor si camera copiilor dar am fost la dr, asa ca voi spala maine. Si ca niciodata, Marc a dormit toata noaptea in camera lui, dar in patul de jos, spre bucuria lui barbatu-meu ca in sfarsit nu mai e Marc intre noi!!!
Miki, bun venit, si sa-ti traiasca bebeii!!!
Dana, voi ce mai faceti? ca nu mai dai pe aici deloc...va mutati? cum e la gradi, scoala?
pupici si mai vb.
(si sa stiti ca fac si eu fasole intr-o zi...asa)
Claudia