Ingineri fosti, viitori....(13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

eu am terminat Ingineria produselor alimentare la Bacau, promotia 2003.
acumma lupt cu al meu copil mare, care merge la gradinita de anul asta si nu vrea sa stea acolo, decat cu mami.Ii place f mult, dar nu se poate desparti de mine, e tare mamos.
Voi ati patit asa cu bebeii vostri, ca eu am intrat in disperare!?
va pup pe toate din fam de ingineri

miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Miki te-am trecut pe listuta. Ce varsta au bb-ii tai?
Alex nu a prea plans cand l-am dus la camin asa ca nu prea am sfaturi. Eu l-am dus de la 1 an si 8 luni. I-am schimbat gradinita de 3 ori si bona de 4 dar se adapteaza repede.

Claudia eu ii dau antitermice daca are peste 38 de grade.
De ce nu e ok inima? Ce diagnostic ai?

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

sara buna!
miki, eu pe a mea am dus-o la cresa la 2 ani si mi-a plins primele trei zile, dupa aia n-am mai putut s-o iau de acolo. acum la gradi n-am probleme deloc, vrea si in we sa mearga. in vacanta a fost groaznic, ma intreba in fiecare zi cind mergem la gradi, cite nopti mai trebuie sa dormim pina merge. eu zic ca o sa-i treaca, mai greu e la inceput.
claudia, am inteles bine, nu? la inima n-ai nimik! sper!!! e mai bine ca te-a trimis la orl, macar se uita unul care se pricepe la ce vede.
eu le dau antitermic daca au peste 38.
aime, cum este la casutza? v-ati acomodat? cum e la lucru? tot aglomeratie?
ma duc si eu sa mai citesc citeceva pina vine al meu sotz, inca mai este la scoala cu ceva proiecte de cercetare.
noapte buna sa aveti!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! eu l-am culcat pe Marc, barbatu-meu nu stiu ce sanse are cu Luca, dar pana reuseste stau si eu pe aici.
Nu am nk la inima, iar cu gatul ma voi duce odata cand am timp.
Bine, de acum am sa le dau si eu cand au peste 38, asa mi-au zis si vecinele ca si ele tot asa fac.Am fost afara toata dupa-masa pana seara ca a fost ft fain si cald.
Miki, eu nu am avut probleme cu Marc la gradi, l-am dus si salut, i-a placut, nu mi-a avut treaba. dar el a fost mult timp intre copii fiindca de pe la 9 luni am mers cu el regulat la krabbelgruppe.Acum as vrea sa-i schimb gradi ca nu sunt multumita deloc, nici nu invata nk, si pe deasupra tot timpul sunt paduchi la gradi, cred ca daca colecteaza si el, voi face cu nervii.
seara placuta tuturor,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

bine ai venit Miki!
Ai mei mamosi amandoi, au plans, stiu ca unii nu plang deloc, altii chiar si 2-3 saptamani, dar nu e nimic grav, o sa-i treaca.
Fata mea si acum tot zice ca nu vrea la gradi, asa ne culcam, asa ne trezim, dar acolo se simte bine:)

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

buna dimineata!
la mine e buna de tot, pot sa zic: am dormit de la 00.30 pina la 6.45 fara nici o pauza, da' tot trebuie sa beau o oala mare de cafea, ca dehh, dependenta bat-o vina
si a mea fata mai zice ca nu vrea la gradi dar dupa ce zice, se uita la mine si ride, si ma intreaba cind mergem
am spalat si eu perdelele, am inceput si cu geamurile dar dupa unul m-am oprit ca au intervenit factori perturbatori, o sa ma reapuc ca doar n-o sa pun la loc perdelele pe geamurile murdare
la noi azi noapte s-a dat incalzire, nu stiu daca e de tot sau doar incercari, revizii etc. a fost bine, s-a si simtit in casa. vedem cind primim factura ce bine va fi
sa aveti o zi buna, mai stau pe aici poate vine careva cu chef de vorba

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Miki, bine ai venit,sa-ti traiasca copilasii!Am inteles ca toti sint micuti,nu?Cum te descurci cu toti trei,ai ajutor?
Katik, ma bucur ca ai avut in sfirsit o noapte fara treziri.Pupici la copilasi.
Claudia, multa sanatate si fa-ti totusi o secretie din git,ca-i mai sigur.
Noi sintem f.ocupati,facem lectii de zor si numai ce vedem ca e seara.
Ma bucur ca e constiincios,isi face singur ghiozdanul si toata ziua mi-ar povesti despre scoala.Problema e ca acolo e foarte linistit,nu prea vorbeste si am observat ca in pauze cam sta singur in timp ce colegii lui fug de mama focului prin curte.Si-a facut un prieten,tot asa cumintel ca el,dar sint necajita din cauza retinerii lui.Poate imi dati un sfat,pleeease.Si la gradi era cuminte si tot asa greu s-a acomodat cu colegii,poate are nevoie de timp sa se obisnuiasca,ce pacat ca nu sint psiholog.

Mergi la inceput

gabi, ma bucur ca ii place puiului la scoala. asta e cel mai important. daca spui ca si la gradi era cam la fel, atunci cred ca asta e felul lui, se acomodeaza mai greu. e totusi o mare schimbare in viata lui, sigur nu ii este usor. invatatoarea ce zice? ca totusi il vede toata ziua in clasa. eu cred ca nu trebuie sa-ti faci griji, cel putin nu inca. poate ca la el dureaza mai mult acomodarea.
si nu-ti fa griji ca nu esti psiholog, e mai bine inginer

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata, si eu la cafea am nevoie intravenos daca s-ar putea, Marc a dormit toata nopatea in camera lui...dar Luca s-a trezit la 2.30 si a adormit pe la 4.30, acum inca doarme, dar ce folos? m-am trezit sa-l pregatesc pe celalalt de gradi.
La noi ploua, asa ca geamurilor cred ca le sare randul, fiindca pe timp din asta nu am chef de spalat.
gabri_andrei, multumesc, am sa ma duc sa vad si cu gatul ce e, dar acum nu am timp, saptamana viitoare probabil. Si nu-ti fa griji cu Andrei, lasa ca isi da el drumul,poate mai are nevoie de timp ca sa se acomodeze.Dar e ft bine ca iti povesteste de scoala, eu de la Marc abia scot vorbele in ceea ce priveste gradinita.
Of, eu am musafiri sambata seara 3 perechi plus eu si barbatu-meu, fiecare fam cu copii bineinteles, nu e nici o ocazie speciala, i-am chemat asa sa mai stam la taclale, dar nu stiu cu ce sa-i servesc. Sa fac niste salate m-am gandit, al meu zice sa facem si snitele dar eu nu am chef de stat o zi intreaga la buca sa fac un munte de snitele.
Kati, ai vreo idee ce as putea face? altadata le-am facut chili cu carne, asa ca acum nu mai pot. Dar as face oala mare cu ceva, insa nu stiu cu ce. Gulas???hmmm
Pana una, alta ma pun sa calc acu dimineata, Marc e la bunici azi dupa gradi si la inot apoi, asa ca mancare mai am de ieri pt Luca.
pupici si sa aveti o zi buna,

Claudia

Mergi la inceput

asa scurt ca trebuie sa merg afara cu piticul: spaghette????!!!. eu le fac cu carne tocata, ciuperci, sos de spaghette, smintina si deasupra cascaval, amestecat cu spaghettele fierte si bagate la cuptor. merge repede si e si satios, usor de facut.
revin mai tirziu.

Poze noi

Mergi la inceput