Ingineri fosti, viitori....(13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am intrat sa va salut, sar peste cafeluta in concediu.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

wooowwww otilia, ce viteza ai!!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare

Claudia ma bucur ca nu ai nimic la inima. Eu am crezut ca nk e un ok scris in graba.

Kati vad ca si voi numarati noptile. Asa e si la noi.
Eu sunt satula de caldura. Au umplut caloriferele din 24 septembrie si de atunci dormim cu geamul deschis. Fata daca ii e prea cald plange. S-a obisnuit la 21 de grade si acum sunt 25. O tin mai mult dezbracata.
Eu stiu ca e gratis pana la 1 octombrie, apoi se plateste.
Imi faci pofta cu reteta ta si eu nu am timp de gatit.

Gabi nu iti face griji ca se adapteaza el. Eu am aflat saptamana trecuta ca al meu duce dulciuri la gradi ca sa se joace copiii cu el, (iar Alex e foarte sociabil). E un baietel foarte rau care le cere zilnic dulciuri. I-am facut morala copilului si i-am explicat cum e bine (sa nu isi mai cumpere prietenii) dar nu stiu cat ma asculta el. Oricum dulciuri la gradi nu mai primeste.

Otilia cum e in concediu?

Eu sunt franta. Am mult de lucru, dar cum nu am prea dormit vreau o portie mare de cafea. Cu greu m-am trezit la 8 sa-l pregatesc pe Alex de gradi (atunci a venit bona). L-am dus eu caci a trebuit sa merg si cu pitica la casa de asigurari (am depus dosarul pt orteze saptamana trecuta) apoi la ortopedie sa dam comanda de orteze. Cei de la CAS au gresit decizia asa ca am mers la spital dupa alta adeverinta dar dr e in operatie. Trebuie sa mai merg la ora 12 iarasi. Sunt obosita si mai am multe de facut. Aseara m-am intalnit cu beneficiarul unui proiecte si m-a rugat sa mai modific ceva. Sper sa reusesc sa fac azi toate modificarile.
O zi buna si multi pupici.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

neatza la toate fetele!

Gabri andrei, ma descurc foarte bine cu cei 3 pitici, pt ca sunt parintii mei aici si stau de ceva timp, pt ei casa lor a devenit resedinta de vacanta, ca altfel nu puteam razbate singura cu sotul care munceste, eu fac cursuri si plus de asta toti sunt baieti si sunt tare obraznici.Azi l-am dus pe Alex cu masina la gradi, si a crezut ca plecam la plimbare, ca e f innebunit dupa plimbari cu masina, drept pt care a inceput urlatul din fata gradinitii. Teroare, ce sa mai..sotul l-a lasat acolo si gata, a plecat repede.Ma tot intreb cum rezista femeile alea cu atatia, si ce nervi treb sa ai.Eu una n-as rezista cu atatia copii...vorba unei fete, mai bine inginer..dar si asa trebuie sa lucrezi cu multi oameni care nu asculta de tine...Ce sa facem, asta e viata!
pupici la toate

miki

Mergi la inceput

neatza inginerele!
nico, ai reusit sa rezolvi pina la urma? off, cit mai trebuie sa umbli din greseala altora. deja de doua nopti robi a dormit bine, a avut o singura pauza scurta. parca este mai linistit un pik, sau mi se pare?
azi-noapte n-am mai avut caldura dar nu e f frig acum nici afara. i-am imbracat in pijamale grosutze si vad ca e ok.
miki,chiar vorbeam ieri cu educatoarea fetei si se plingea si ea ca sunt toti prezenti, 35 si destul de agitati, ele sunt doua + ingrijitoarea, si este f. greu sa-i supravegheze plus sa mai si invete cite ceva. eu acasa de multe ori de-abia ma inteleg cu ea, si e una singura d'apoi 35
sa aveti o zi buna inginerele, noi avem azi dupa masa sedinta cu parintii, mi-e si groaza ce o sa aud

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

katik-azi avem pauza la gradi, ca e ziua nationala a Germaniei, si avem "liniste" de nu mai putem deja...e ora 11 si abia am apucat sa lucrez cateva acte. La noi mai bantie si un virus prin casa, ca toata lumea e molesita si cu febra si plus atmosfera de afara ploioasa te indispune la maxim...noroc ca muzica de la pc ma mai binedispune.
pupici si mai vb

miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare

Kati ieri am rezolvat partial problema caci am mai fost si azi. Pana la urma am renuntat la orteze si am comandat o pereche de ghetute ce se regleaza pt Andra. Mi se par mult mai bune pt problemuta noastra. Sper sa fie ok.
Au oprit caldura si la noi de azi. Asa e mai bine. Inainte ere prea cald.

La Alex la gradi sunt 20 in grupa cu o educatoare. El nu invata nici o poezie acolo in schimb e bun la matematica. Cred ca va ajunge si el inginer desi isi dorea sa sape santuri cand va fi mare.

Eu merit o bataita buna. Pana la aceasta ora nu am mancat decat napolitane cu ciocolata si o cana de lapte. Sunt o mamica inconstienta.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

nico mama, nu esti o mamica inconstienta, esti o mamica superocupata. mi s-a intimplat nu o data ca s-a facut 5 dupa-masa si nu mincasem nimik, dar nu s-a intimplat nimik, laptic tot a fost
si eu trebuie sa ma duc cu amindoi la ortopeda la control, sa vedem picioarele.deocamdata luni mergem la dentist, la 11.30.
miki, multa sanatate va dorim la toti, sa treceti peste perioada cu virusi.

Poze noi

Mergi la inceput

neatza buna!
haideti la cafea sa va treziti! si un pic de
a inviat forumul asa ca poftiti si postati!
noi am fost cu totii la sedinta cu parintii. verdictul: fata e super isteata dar nu e deloc atenta. ce face face f. bine si repede dar nu e atenta de obicei. si-i merge gura continuuuuuu
in rest, vom face dans, engleza si inot. deja de saptamina viitoare. trebuie sa cumparam aripioare, nu stiu daca vom mai gasi ca s-a cam terminat sezonul de stranduri.
in rest, stiti voi: fondul clasei, fondul gradinitei etc.etc.
noroc ca educatoarele au cumparat deja caietele speciale din fondul de anul trecut si deja au inceput sa lucreze intensiv cu ei.fac deja multimi
sa aveti o zi buna, revin!

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata, dragele mele.
Am intrat doar sa va spun ca mai traiesc si o sa scriu mai multe cand ma voi mai pune pe picioare.
Sa aveti o zi buna.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput