Ingineri fosti, viitori....(13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

anca, ce patisi mama?
multa sanatate si vino inapoi la noi cit de repede!ai grija de tine!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

salutare

Anca ce s-a intamplat?

Kati am spus ca sunt inconstienta caci il loc ca mananc ceva sanatos eu ii dau inainte cu dulciuri si apoi ma mir de ce nu imi doarme fata toata noaptea. Bineinteles ca azi noapte nu a dormit.
Noi nu am avut sedinta, dar am platit cartie. De fonduri cred ca am scapat. S-a construit un sediu nou pt gradinita si se vor muta in curand. Noua gradi e facuta dupa normele europene si se spune ca e bine dotata. Asteptam sa vedem.
A inceput si Alex engleza dar nu stie nimic sau nu vrea sa spuna. Mintea il duce caci facea puzzel la 2 ani mai repede decat mine, are memorie vizuala, dar invata doar ce vrea el.

tu i-ai luat ghete ortopedice Krisztinei cu bani sau prin casa de asigurari? Eu lui Alex i-am cumparat anul trecut, iar acum firma la care ii fac Andrei a spus ca se va ocupa si de dosarul lui Alex ca sa nu mai dam banii./ Au si modele foarte frumoase. Mi-am dat si eu comanda de o pereche de pantofi la ei caci mi-au placut.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata!
offf, eu am trecut pe ospen de azi nopate ca n-am mai putut de gat, dupa ce am fost luni la dr., au aparut de marti dureri de gat adevarate, asa ca iau ospen dupa capul meu, mi-am cumparat acum cand am fost in ro, ca aici nu se da numai cu reteta de la dr, si nici asa nu prea iti dau dr astia, cred ca numai daca esti pe moarte iti scriu antibiotic.
Si sunt asa de satula de gradinita lui Marc...iar sunt paduchi, cazuri noi, simt ca nu mai rezist, ca urmare nu l-a lasat tata-su la gradi si la adus acasa...bine ca platim gradinita. Vreau sa-l mut, sambata vin la noi cativa prieteni si vrem sa mai vorbim si cu ei daca sunt multumiti de gradi unde au ei copii, si daca da, ii inscriem si noi pe amandoi acolo.
Cat despre inot, a cazut prima oara cand a fost sub apa si acum nu mai are nici un chef sa intre in apa, sta pe scara. imi vine sa
instructorul a zis sa amanam putin si sa mergem iar peste vreo 2 luni,asta daca e seful lui de acord.
Kati, voi faceti curs? daca da, nu iti trebuie aripioare, au ei acolo, si ei se duc sa invete nu sa inoate cu aripioare. au precis veste, si tot felul de macaroane din alea lungi de burete pe care se sprijina copilul, asa ca nu iti fa griji in privinta aripioarelor.
Eu am spalat ferestrele alaltaieri, ieri am calcat, asa ca azi fac curat, dar e cald si timp frumos si copii precis vor afara acusica.
Pupici si sa aveti o zi frumoasa,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

claudia-incearca sa schimbi gradinita daca nu iti place acolo, ai tot dreptul, mai ales ca platesti.Din fericire eu platesc doar 35 euro si nimic mai mult, si au cinditii, adica in fiecare miercuri le da masa, zilnic mere, ceai lapte si budinca. Iar de rechizite sau alte jucarii nu este vb de bani, au fondurile lor. Azi nu l-am dus pe al meu la gradi, ca a racit bine si sta acasa cu febra. A luat-o de la cel mic, care acum e pe trecute..ai copii, ai prob. Si eu am inceput un curs azi si ma distrez f mult ca am colegi din Columbia, Pakistan,Turcia, Rep Dominicana si avem toti accente care mai de care mai ciudate si hazlii.
Sanatate la toate si aveti grija de virusi

miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata. Vreti niste virusi, langa ? Ca am sa dau la toata lumea!!!!!!! Bine macar ca nu ma mai simt asa rupta...fizic si psihic desi o sa dureze ceva pana imi revin complet.

nico, cum stai cu timpul? crezi ca am putea colabora la un proiect? zilele astea ma voi intalni cu arhitectul si beneficiarul si nu prea am cu cine lucra pe electrice. Ce zici???? Daca tu nu ai timp...poate ma poti ajuta cu o recomandare, daca mai stii pe cineva care se ocupa cu electricele????? Poti sa-mi scrii pe mail sau pe PM sau chiar aici.

Of...sa speram ca va afi o zi buna, astazi e aniversarea firmei si se zvoneste ca vom putea pleca acasa mai devreme! Dupa amiaza ma duc si la fizioterapie...

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Anca, ma bucur ca esti mai bine,ai grija cu sanatatea ca e cea mai de pret.
Eu am niste stari foarte ciudate de la tiroida,doar distonocalmul ma linisteste si trebuie sa merg la doctor.Cu programarea e mai greu,dureaza mai mult de o luna pina ajungi,asa e pe la noi.
Cu scoala incepem sa ne obisnuim,nu-l mai bat la cap sa fie mai activ si cred ca e mai bine asa.Eu am de ieri o migrena de nu pot sta nici in sus si am luat cam de toate.
Va pup si sa aveti un weekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Caludia sanatate multa! Si eu i-am schimbat lui Alex gradinita de cateva ori si a fost totul ok. Azi cand l-am dus la gradi m-a intrebat cand mergem la alta caci s-a saturat aici. Norocul nostru ca luna viitoare nerg in sediul nou.
La inot cand am incercat sa-l duc instructorul a spus ca fara colac sau alte cele. pana la ura pe Alex l-a invatat sotul sa inoate si se descurca binisor.

Miki sanatate multa la puiut. ce cursuri faci?

Anca eu nu vreau virusi, incerc sa ma feresc de ei cat pot. O sa-ti dau un pm cu nr meu de telefon si vorbim.

Gabi de ce dureaza asa de mult cu programarea? Nu mergi la privat? Eu am fost la Bucuresti la Parhon, apoi la privat dar ma programau repede.

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hello!

Anca, vad ca ti-ai revenit daca deja te gandesti la proiecte. Petrecere frumoasa la servici si sa fii devreme acasa!
La mine cel mai important este somnul ca sa fiu eficienta, daca nu dorm bine cateva zile deja se simte.
Miki bine ai venit. Deci vei fi soacra cu trei nurori, o doamne. Cred ca este mare veselie la voi in casa cu 3 copilasi nazdravani. Ce varste au?
Claudia, asa este cu paduchi la gradinitele din vest. Cu cat este parul spalat mai des cu atat le place mai mult paduchilor, deh trag la mirosuri bune. Daca parul este prafuit, murdar nu le mai place.
Katik, ce activitati la gradinita. Zici ca au ajuns la multimi, pai la scoala ce mai fac stau pe afara sa fumeze.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Iepu, multa sanatate!!!!
De fondul clasei mai bine nu-mi ziceti, anul trecut m-am enervat si n-am dat nici un ban, fiindca le-a tunat sa schimbe perdelele (care erau in stare perfecta, albe imaculate) cu altele mai noi, plus sa puna draperii... si asta pt 4 geamuri duble cica ar fi costat 40 ron/copil. In acel moment am zis stop risipei si n-am dat banii. Sa dea mamele ale caror copii nu pot dormi la lumina zilei doar cu draperia trasa. (de fapt asta era vina, o mama s-a rugat de educatoare sa puna draperii fiindca puiutil ei nu doarme daca e lumina)
Nico, si eu am bagat dulciuri la greu cat alaptam, insa ai mei dormeau pe burta si n-am stiut de colici.
Sper sa fie ceva trecator, si sa apuci sa te odihnesti un pic! Kati, stiu ca tu ai avea de adaugat cate ceva la noptile albe, as fi avut si eu... dar asta e, nu toti copiii sunt la fel

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare la lume!
nici cum n-am reusit sa intru pina acum. ii am pe amindoi acasa si nu mai am timp de nimik. acuma i-am parcat un pic.
krisztina a inceput sa tuseasca un pic de ieri, aseara era subfebrila dar n-a mai crescut temperatura, muci nu are dar se vedea pe ea ca nu se simte bine. robi are muci, ii curg, inca nu e infundat. nu are febra, nu tuseste(inca). asa ca am program.
nico., krisztina nu are pantofi ortopedici ci doar talpite, astea i le-am cumparat, erau vreo 350000 perechea, parca. acum trebuie sa-i schimb cu un nr. mai mare. cind a avut nevoie de orteza, pe la 4 luni, i-am luat-o prin casa de asigurari, atunci (acum 4 ani) era 900000.cu robi inca nu stiu, acusika mergem si cu el la inca un control.
miki, multa sanatate la puiutzi!ce cursuri faci?
claudia, off, si tu cu gitul! ospen e bun, parca e penicilina v, nu? asta merge de obicei la git. multa sanatate! schimba gradi, neaparat, nu e normal ce se petrece acolo. cum dreq atitia paduchi? si e totusi germania, nici macar la noi nu e chiar asa.
pai noua de la gradi ne-au spus ca ne trebuie aripioare pt. inceput. vedem cind incepem. sper sa-i treaca fetei raceala pina atunci, ca de abia asteapta sa mearga la bazin.
gabri-andrei, incearca cumva sa ajungi mai repede la dr, nu e de joaca, vad la al meu sotz acasa, si el face tot felul de chestii ca ma si sperii. si pe el trebuie sa-l trimit la analize si apoi la dr sa vada daca ii mareste sau nu doza de l-thyroxin.
anca, multa sanatate, sa scapi repede de virusi si sa-ti revii din toate punctele de vedere!!!!

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput