Ingineri fosti, viitori....(13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pina am nascut eu postarea, ati mai scris repede-repejor.
otilia, nu stiu ce vor face la scoala, ceva integrale in clasa a 8-a ceva derivate, etc...
gabiK, eu de vreo trei-patru nopti parca am mai reusit sa dorm un pic, robi s-a trezit doar pe la 4-5 dupa care mai dormea o tura pina pe la 9.dar cred ca treaba asta s-a terminat ca acum are muci si probabil ca se va si infunda si atunci incepe din nou circul

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut gagicile, ce faceti? vad ca sunt multe bolnavioare, sanatate tuturor.
da Kati, ospenul e penicilina v, iau tot la 8 ore, pana acum nici o ameliorare. am fost plecata toata dimineata la cumparaturi, maine le fac gulas musafirilor si un aperitiv inainte, placinta aduce una din ele dar mai am si eu ceva de cumparat.
Marc e la bunici azi, de luni la gradi. Tocmai vorbeam acuma cu una ce are fetita la o alta gradinita si mi-a zis ca si la ei sunt paduchi, cred ca sunt peste tot, preventiv i-am bagat cateva picaturi de teebaumoil in sampon, cica nu le place paduchilor. Noroc ca e Marc blondut si vad rapid daca e sa misune ceva la el in par.
Nico, un dragut Alex al tau, inseamna ca nu are probleme cu acomodarea.
Miki, ce curs faci? ca ne tii aici in suspans...bebeii tai cat sunt de mari?
La noi e cald, n-a fost in vara asa frumos ca acum.
A, noi am amanat inotul pana in luna mai, l-a sunat barbatu-meu azi pe domnul ce are scoala de inot si ne-a zis ca daca i-e frica lui Marc, sa-l mai lasam si ne-a recomandat lunile mai, iunie, iulie anul viitor, asa ca din mai merge iar.

Pupici si sa aveti un weekend placut!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

buna fetele!
fac si eu un curs de germana intensiv, caci am unele lipsuri la vorbit, ca de scris scriu bine si ma distrez foarte fain acolo cu noii colegi.
In rest suntem mai bine azi, se simt ok bebeii si chiar acum am tras o smotoceala cu ei, adica cu toti 3, cu toate ca cel mai mic are 7 luni, e foarte mare si istet,cauta numai joaca si de o saptamana merge se taraie pe jos. sa va spun ca pe toti 3 i-am nascutpeste 3,8kg..ba chiar pe ultimul cu 4600g..la acel moment a fost cel mai mare din clinica, si dupa 42 de saptamani, abia a vrut sa iasa afara, dupa mari interventii ale medicilor.
despre copii pot scrie o intreaga odisee, ca pe al doilea l-am nascut cu prob f mari la inima, drept pt care a fost operat la Heidelberg.Norocul nostru ca am fost aici, ca in tara nu avea sanse..asta e o poveste trista care ne-a marcat, de asta nici nu mai vreau sa scriu..poate cu alta ocazie. Important este ca acum traieste si e sanatos, caci acum un an si ceva nici aici nu avea sanse, dar medicii s-au luptat cu el si bebe a fost foarte puternic.Bebe op are un an si 10 luni si cel mare 3 ani.
Ce sa mai zic...anul asta am lucrat toata vara la casa care ne-am cumparat-o aici si suntem f obositi..si incercam sa ne incarcam bateriile pt la anul sa facem un concediu frumos.
va pup

miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Miki, felicitari pt bebei!!!
Bine ca sunteti sanatosi!!!! Cum te descurci cu ei si cu cursul si cu invatatul?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

miki, bine ca sunteti sanatosi acum! sa va bucurati de ei!
claudia, incearca sa sugi ospenul, e oribil la gust dar e mai eficient asa. si dupa nu bei vreo ora apa, nu maninci nimik.
la noi tot mucosi, krisztina nu chiar asa dar ea tuseste ca un magarus. nu stiu daca pot s-o repar eu pina luni.
somn usor sa aveti! ne vedem miine cindva, ca toata lumea va fi acasa si e agitatie mare

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

quote:
Originally posted by hcclara

Miki, bine ca sunteti bine acum, cred ca e multa actiune la voi acasa, eu am numai doi, dar fac cat o armata. Clinica din Heidelberg e ft buna si cunoscuta, si noi avem prieteni ft buni ce au gemeni, iar unul din ei tot la inima dupa nastere avusese complicatii si a fost operat de urgenta in Freiburg, slava d-lui a fost bine, si acum au 1 an si 4 luni si sunt tare dulci.
mi-ai adus aminte de vremea cand invatam si eu germana la vhs si mie tare imi placea ca eram adunatura toti din toate colturile lumii si ficare povestea despre tara lui, iar cu profa am ramas prietena si ne vizitam si astazi, telefonam, ne scriem emailuri.
Kati, un pupic la Krisztinutza sa se faca repede bine! si ai mei tusesc, dar sunt spre bine.
am pus cateva poze din concediu, tocmai mi-a zis Christian ca a fost uragan in Mallorca...

noapte buna,

Claudia
POZE

Claudia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

haideti la o cefelutza!!!
Muuuulta sanatate, vad ca ati intrat din plin in sezonul de muci

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

claudia, intr-adevar la Heidelberg sunt cele mai grave cazuri si din fericire sunt salvate mai mult de 95% din copii. Am avut si noi noroc, daca putem spunem asa cu bebe.
Am pus si un album de poze, nu st daca se vede, dar eu sper ca da. Va pup si haideti afara ca e tare fain azi, o zi superba de toamna!
va pupic

fotos.web.de/gruen-mihaela/foto-fam_greun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele!
Traim si noi printre muuuuuuuuuuuuuuuuuulti muci!!!!!!!!!!
Vla al meu are saptamana de panadol. E f racit, cu muci si doctora nu vrea sa-l bage pe antibiotic ca nu are temperatura. Cica sa-l las sa lupte. Pai de nu s-a luptat cu mine saptamana asta de nu mai am aer. E groaznic in casa cu copil balnav. N-am mai iesit de o saptamana afara. Sunt o leguma. A plans incontinuu si a produs muci.
Trebuie sa plec la el.
pupici!

Ioana si bebe Vladimir
nunta Vladimir Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Ioana, sanatate puiutului,e foarte greu cind sint bolnavi.Dr.mea totdeauna ii prescrie nurofen alternativ cu paracetamol,spunea ca nurofenul e antiinflamator mai bun si reduce inflamatia mai repede si la nas si la git.Pupici lui Vladimir,sa se faca bine cit mai repede.
Miki, prin cite ati trecut si voi,bine ca s-a rezolvat problema de la inima.
Tin sa va spun ca am un copil constiincios, schimbat in bine de cind merge la scoala,aproape ca ma inteleg cu el ca si cu un om mare.

Mergi la inceput