Ingineri fosti, viitori....(13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare!
Am prins si eu putin liber. Sotul e la munca, Alex imi tot povesteste de balauri si Andra asteapta sa o schimb. dar sunt cuminti asa ca imi vad si eu de ale mele.

Sanatate multa piticilor dar si parintilor bolnaviori! Noi suntem norocosi dar luam oscilo preventiv.

Claudia ai pus niste poze super. Sunteti niste frumosi. Tare asi mai pleca si eu in concediu. In primavara mi-am propus sa merg cu copiii la Praid.

Miki bine ca ati scapat de pobleme. Nu stiu cum te descurci tu cu 3 copii mici, stiu ca te ajuta si parintii dar mie tot greu mi se pare.
Nu reusesc sa vad pozele.

Gabi felicitari pt pustiul tau. Al meu e un dezastru.

Alex ieri m-a enervat rau de tot. Mi-am propus sa-l invat zilele saptamanii. Nu mi se pare mare greutate pt varsta lui, dar nu le tine minte. De fapt nu e atent desi am incercat toate metodele. Cred ca i-am spus de 20 de ori "azi e sambata" si daca il intrebam ce zi e azi ini spune ca nu stie, sa-l ajut eu. Azi l-a pedepsit si sotul tot pt zilele saptamanii desi am incercat iarasi sa-l fac sa le retina. pana la urma am ajuns la concluzia ca nu poate, dar eu tot nu inteleg ce e asa de greu caci in cateva zile a invatat o poezie. Invata numai ce vrea el. Nu stiu ce o sa ne facem noi caci nu prea mai am rabdare.
Aseara am fost la o nunta si am dansat mult. Nu a fost ceva deosebit dar am profitat ca sunt fara Andra. Ea a ramas cu bona, dar la ora 23 am fost acasa. Si ca sa ma laud am slabit 1 kg. Ar mai fi inca 3 si e ok.

Pupici caci mi s-a terminat pauza (adica plange Andra).

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza inginerele!
ioana, multa sanatate lui vla! la noi e invers, cum ne prinde dr la ea, cum ne incalta din prima cu antibiotice, asa ca evitam pe cit posibil sa mergem la ea. acum de ex, amindoi sunt raciti, la robi ii curge putin nasul, de tusit nu tuseste, doar putin, la efort, krisztina in schimb tuseste ca un magarus. febra n-au facut, in git nu au nimik.dupa masa o sa mergem la dr mi-e sa nu faca krisztina pneumonie. iar daca ne da antibiotic, mai vedem daca il luam sau nu.
gabri-andrei, felicitari! ma bucur ca e ok la scoala!tu ce mai faci? cum te descurci cu toate cele?
nico, parca ai vorbi de fii-mea! chiar mi-au spus educatoarele la sedinta ca fata e super isteata dar e f neatenta, nu asculta ce se spune, ce face face f.bine si repede dar greseste mult din neatentie. cu invatatul, la fel, numai ce vrea. de ascultat nu mai vrea sa ma asculte deloc, numai circ pt. orice.
ea povesteste despre monstrii(traiasca desenele cu scooby!).
ti-a prins si tie bine o iesire din asta! la mai multe!!!!!
claudia, superbe poze! super copilutzi! ce fericiti erau ei in apa. multumim de pupik, transmit
miki, noi am fost afar ieri aproape toata ziua, cu tot cu mucii din dotare. a fost frumos, soare, destul de cald, la ce sa stau cu ei in casa (m-au luat vecinii la gura ca scot afara copiii bolnavi, mai ales pe cel mic fara caciula- afara erau 21 grade, fara vint, soarele ardea inca).
gabiK, din pacate a venit cam devreme sezonul de muci. la voi cum e? ok?
anca, cum esti? cum te simti?iepumare s-a reparat de tot?
otilia, pe unde va mai plimbati? cum a fost ana dupa vaccin? a facut febra mai multe zile?
aurora, ai terminat cu construitul? cum a iesit? pui oarece poze sa facem "controlul CTC"?

va pup, sa aveti o zi buna, noi la prinz mergem la dentist cu totii apoi dupa masa la pediatra, asa ca azi vedem numa' halate albe (noroc ca dentista se imbraca f. colorat, cu ursuleti, pasarele si alte chestii vesele, sa nu le fie frica la copii), din pacate nu si asistenta

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata va spune un inginer rupt de oboseala. De unde atata oboseala intr-un singur om, zau daca stiu.
Vineri si sambata mi-a fost foarte rau, am avut temperatura, mi-am tusit plamanii...azi sunt ceva mai bine dar in schimb ma simt de parca n-am dormit de 1 saptamana. Ieri am fost la Salonul Auto - grea incercare de nervi in trafic, macar n-am condus eu. Ne-am hotarat sa ne schimbam masina, acuma ne agitam sa gasim cea mai buna oferta si sa gasim cel mai bun credit.
ioana, iar ati fost bolnaviori? Nici nu e de mirare, cu schimbarea asta brusca de vreme.
nico, super ca ai fost la nunta!! ce-as mai dansa si eu!
gabi, felicitari pentru succesele scolare!
katik, nu te mai gandi la rele!!! de ce sa faca pneumonie????????
Va pup, sa aveti o saptamana buna desi....dupa vremea de afara.....

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

`neata!
Kati si Alex e fan Scooby. Sambata camd i-am reprosat ca nu stie nimic mi-a replicat ca stie sa se joace si lui asta ii place. Daca invatam impreuna din cartile ce le au si la gradi e ok. ii place cand ii dau nota. am descoperit ca nici alti pitici de varsta lui nu stiu zilele saptamanii asa ca il las sa se joace.
Si eu am iesit ieri cu Andra cam dezbracata si fara caciulita si se uita lumea ciudat la mine. vecinii s-au obisnuit asa ca nu imi mai spun nimic.
Tin pumnii sa scapati cu bine de halatele albe.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna dimineata! mai fetelor, vad ca tot mai multi bolnaviori, nici noua nu ne mai trece...eu desi iau ospen, nici o imbunatatire, am inceput si sa tusesc, nasul imi curge si el, aseara am facut gargara cu apa cu sare, uf, ce rau a mai fost! Copii tusesc si ei, Marc mai mult, desi a terminat antibioticul, si noua unu-doi ne scrie dr antibiotic.
Weekendul a fost incarcat la noi, nu m-am odihnit deloc, sambata am avut musafiri, Marc al meu e cam nerusinat, s-a obisnuit sa tot primeasca la cadouri...au venit la noi 3 familii, primii i-au adus un joc de ziua lui, dar eu le-am zis ca nu sarbatorim nk, le-am zis sa vina doar asa, in fine, al doilea i-au adus o masinuta, si al treilea ne-au adus noua o sticla cu vin, da zice Marc "ai un cadou pt mine?" Mai fetelor, pai am crezut ca mor de rusine, i-am explicat noi dupa ce au plecat ca nu e frumos si nu trebuie ca de ficare data sa primeasca ceva, da copilului pe o ureche i-a intrat pe alta i-a iesit, ca acu dimineata ne-a zis ca azi se duce la oma si precis ea are un cadou pt el...
Ieri am avut alte acvtivitati cu copii, azi noapte mi-au dat desteptarea din ora in ora.Pe Marc l-am trimis la gradi, sper sa nu vina cu paduchi acasa, vad ca inca nu m-a sunat barbatu-meu sa imi zica care mai e situatia paduchilor. Cu gradi, nu stim inca cum vom face, cert e ca paduchi sunt peste tot, in toate gradinitele.Eu l-am dat preventiv cu o solutie, apropo paduchi, Miki daca vei avea nevoie si tu preventiv, cica teebaumöl e bun, gasesti la Dm, cativa stropi in samponul copiilor.
Nico,multumim, si mie mi-s dragi tare, dar sunt ai mei si e normal sa fie asa. ce bine de tine ca ai fost la nunta, si eu tare as mai merge dar la noi toti prietenii sunt casatoriti...asteptam sa inceapa nuntile in ro sa venim si noi.
Luca e in faza cand arunca totul in gunoi si apoi scoate si mananca de acolo...degeaba ii tot spun eu ca e nu e voie. Si la noi e ft greu cu Mrc sa il invat ceva, si eu am incercat saptamana trecuta zilele saptamanii, dar eu vreau mai intai nemteste sa invete si apoi romaneste, insa nu s-a prins de el, desi are o memorie ft buna, insa e puturos.
Kati, si pe Robi il duci la dentist? deschide gurita? si eu ii voi duce luna viitoare cand ma duc eu cu barbatu-meu sa se uite dr si la ei, pe Marc l-am dus si anul trecut si la ei vine in control des la gradi, pana acum nu am avut probleme.
eu la pranz am programare la primarie, vreau sa imi depun actele pt cetatenie si merg sa vad de ce am nevoie...
Va pup si sanatate din plin celor atinsi de virusi.

Claudia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

A venit Christian acasa, mi-a adus un pulover uitat de Marc la gradi, si a zis ca deocamdata nu mai au paduchi, ultimul caz a fost joi, dar educatoarele vorbesc de parca e ceva normal sa ai paduchi...iar pt noi e cosmar.

Claudia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Claudia...momentan nu sunt prob cu paduchii, dar nu se stie niciodata, ca stii cum e la gradi.Educatoarea a zis ca a avut un caz anul trecut, si de la cine nu se astepta. Sa vedem..noi suntem toti la pamant cu boala, copiii sunt pe terminate cu raceala, dar eu am dureri mari de gat, si pt asta nu am mai mers la curs, asa ca stau acasa sa bolesc.ieri a fost fain si la noi, dar am stat numai in pat.
Va pup

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

ne-am adunat si noi pe acasa de la dentist. a fost nesperat de bine. fata a colaborat frumos, n-au fost pb deloc. pe robi l-am gidilat si a deschis gura mare. e ok.
dupa masa mai mergem la o tura de dr.
nico, io nici nu ma mai agit f tare s-o invat ca, cu cit insist mai mult, cu atit obtin mai putin asa ca, ne jucam un pic si atit!
ma duc ca s-a trezit robi si urla

Poze noi

Mergi la inceput

kati de cele mai multe ori il las si eu in pace dar a uitat toate poeziile pe care le stia.

Claudia prin faza cu cadoul am trecut si noi de cateva ori. Ii explici dar tot se intampla. Ultima data cu nasa care locuieste in ardeal si vine mai rar la noi. Ii cumpara fata haine foarte frumoase si de firma si piciul meu ii spune "pai nu sti ca trebuie sa-mi aduci si jucarii?". i-a promis ca data viitoare ii aduce si jucari asa ca la botez a venit cu un scooby mare de plus. Reactia lui Alex a fost "pai mai am unul la fel!".

Miki multa sanatate.

Mergi la inceput

figura alex , nico!
si noi suntem la fel cu faza cu cadourile. oricine vine pe usa, face inventarul. si mai rau, daca suntem in fata blocului, care vecin, cum vine ii intreaba ce au in plase/genti si vrea si ea. oamenii se simt, ce sa faca
si kriszti a uitat din poezii dar le-au recapitulat in prima zi de gradi

Poze noi

Mergi la inceput